Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU][2moons]CSV Hack

gawron25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gawron przez gm tools w dungeonie ,strasznie sie gra tnie (dungeon w crespo) , nie jestem w sumie tego pewien , ale raczej ;p

Opublikowano

tyle ile działało:) czyli: ghostmode,observermode,damage off/on i tylko tyle + teleport na mini-mapce,a co do tego że się tnie przez gm tool,nie odnotowałem takich problemów u siebie.

Opublikowano

dziala chyba tylko teleport , bo z notice nie chce ryzykowac .

PS. działają się pisze gogo12 -.- ( słownik słownik i jeszcze raz słownik by ci sie przydal )

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Mi sie tnie, gram na laptopie ( bardzo dobry jak na dekarona ) . Gdy zostal wylaczony wall hack, caly dungeon zaczol sie ciac, wiec nie wiem czy to wina gm tool'a czy moze vac hacka :)

Opublikowano

70% wolnego działania gry to CRC które jest tworzone i sprawdzane przy każdym włączeniu gry,30% to wypakowane pliki,to że masz lapka nawet dobrego to nic,pisał do mnie koleś co miał procka x4 i 4gb ddr3 i też tak miał więc nie ważne jakiego będziesz miał kompa i tak będzie tak samo :) Jakiś czas Nebular już nie odwiedzał forum więc nie mogę się skontaktować z nim aby poprawić to CRC,inne rozwiązanie to przerobienie w hexie pak04 ale to nie daje all hacków.Na chwilę obecną skończyły mi się pomysły....

Opublikowano

tez mam proca 4x i 4gb ramu ale to nic nie da. W tym wypadku liczy się prędkość odczytu z dysku a to wszystkie kompy maja mniej więcej takie samo.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

poison sword już naprawiałem więc działa a co do reszty to hmmm musiałbym się tym zająć.Albo nie.....zrobię tut jak przerobić skill'e tak żeby każdy się czegoś nauczył a nie tylko ściągał gotowce,bo zrobi się jak na pewnym forum.

Opublikowano

Mam taki problem. Gdy używam na początku gry skilli dla summa to wszystko ładnie ale gdy już zacznie się przeładowywać(kiedyś musi) to już w ogóle nie reaguje. Dopiero po jakimś tam czasie. Co jest nie tak? Mógłby ktoś to poprawić lub coś w tym stylu?

Opublikowano

Nie mam plików od 2moons na kompie ale da rade bo czemu by nie,masz tut od skillhacka,jest unpacker,jest no crc launcher więc możesz działać we własnym zakresie co do vac,wall itd to pliki jakoś się załatwi :D

Opublikowano

hmm dobra może za jakiś czas będzie mi sie chciało zrobić :D

Narazie mam działające haxy:P

Szkoda że nie wrzuciłeś tutaj + haxa:P

16435562.jpg
Opublikowano

when i collecting too much monster few things happening:

1)skill hack work slowly(from 6 attack each

(skill he do 3-2 attack

2)Im getting D/c(If more that 30mobs)

3)if 20-30 mobs they stay run away from me

any help?

---------------------------------

Podczas zbierania i zbyt dużo potwora kilka co dzieje: 1) umiejętność pracy powoli hack (od ataku każdego 6 (umiejętności on ataku zrobić 3-2 2) im zdobycie D/c (jeśli jest ich więcej że 30mobs) 3) jeżeli 20-30 mobs przebywają one biegną dala od wszelkich mi pomóc?

Opublikowano

A więc tak kiedy uruchamiam 2MUnpack nie tworzy mi się nowy folder "data".

Mam Windows seven.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Działa. Zapomniałem, że seven działa tak jak ta głupia Vista.

@edit

Nie działa blade dance

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...