Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU][2moons]CSV Hack

gawron25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popraw tego tuta bo staszny chaos, nie idzie sie w tym połapać. I skana dodaj bo łamiesz regulamin. Właśnie sprawdzam i napisze czy fura.

EDIT:

Działa, kawał dobrej roboty ;3 Dodaj skana i warto było by podkleić. Jedyna wada to to że gra ładuje się 3-4x wolniej i podczas grania czasem przytnie jak musi coś zaczytać (np skilla) to chyba od tego że gra jest rozpakowana.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

czyli chcesz powiedzieć że to jest reaktywacja cheatów polegających na edytowaniu plików gry?

Już pobieram dekarona i testuje ;)

2006-2010

Opublikowano

dzieki - wszystko ladnie smiga, tylko nadal mam lagi jak za duzo mobkow xD i potem dc

@edit

pare skilli nie dziala, da sie to jakos naprawic??

Opublikowano

narazie z tych skilli co uzywam to poison sword u summonera nie smiga

@ jakby ktos znal jakis sposob na te lagi przy wiekszej ilosci mobkow albo w dungu to prosze o info

Opublikowano
dzieki - wszystko ladnie smiga, tylko nadal mam lagi jak za duzo mobkow xD i potem dc

To już chyba wina sprzętu albo łącza, ja moge zlurować całą mapę i nie ma problemu z dc albo pingiem. Cheat rewelacja na głowe bije mój trainer.

Opublikowano

Wszystko jest ale unpackera to ja w tych plikach nie widze a co do samego hacka to sam pamietam jak wpuszczałem tu swoje modyfikacje, po ostatniej blokadzie nie liczyłem że ktoś jeszcze bedzie z tym walczył :)

2006-2010

Opublikowano

brakuje pliku nocrc.dll jeszcze, bynajmniej tak pisze gdy próboje odpalić grę. Mam windows 7 ultimate ale próbowałem już odpalać jako administrator choć raczej nie w tym tkwi problem tylko tej dllki nie wsadziłeś

2006-2010

Opublikowano

Możliwe,cieszcie się nowymi możliwościami, w niedługim czasie dam coś nowego,ulepszonego zobaczymy jak się potoczą pewne sprawy,ten hack gwarantuje wall na wszystkich mapach więc już nie trzeba bawić się z CE i szukania,zmieniania nazw po każdym logowaniu.wybacz qwerz za to :P

Opublikowano

Nic sie nie stało xD Mnie wszystko działa, unpackera z google miałem :P A ten hack jest na innym forum dodany przez \/xWx\/

Opublikowano

Tyle że żaden z jego hacków nie jest tak naprawdę jego,większość ze stron TH on tylko kopiował wszystko,zresztą nie ważne skończyłem już z nim współprace (z oszustem) a teraz czas spać:)

Dobranoc

Opublikowano

Test: Passed

Scan: Passed

Aprove: Passed

korzystajcie ile wlezie bo ten typ hacków już kiedyś wstawialiśmy jako edycja w winhexie i jak pamiętacie wszystko śmigało elegancko i to jest właśnie taki mały powrót z którego polecam korzystać bo jednak ktoś znów zaczoł walczyć aby to zadziałało.

enjoy ;)

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...