Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzi nie spamowac!! Shenzu napisal ze robia i ze dopiero wbijac na server jak on napisze ze mozna juz wbic, nauczcie sie czytac ze zrozumieniem....

Opublikowano

Pierscionek zareczynowy dajcie do npc.

Biolog co 1 sec.

I kilka innych mniej lub bardzo waznych dodatkow.

Zrob restart postaci, po rozreklamuj server, zrob gameplay i zacznij od nowa moze wtedy ci sie uda.

Poki co strzala.

Pasjonat
Opublikowano

dobra w dupie mam ten serwer czekam na Satab. Teraz niby online serwer a wejsc sie nie da. narazie.

Opublikowano

wy Durni jestescie? nie umiecie wejsc na forum i zonaczyc co sie dzieje?

a pozatym piszecie teksty typu nie gram itp. a w temacie siedzicie co chwile jakis debilny spam piszecie

i co minute odswiezacie ...

Opublikowano

Nie bądź żałosny macie poślizg ponad miesięczny, a u Nas takie coś wypisujesz? Śmiech, o ile Ty wgl jesteś tam w teamie a nie kolejny napalony No-Life który czeka na mega 4FUN :>

Opublikowano

ja pierd...le coś mnie trafi z tym serwem najlepiej niech dziś go już nie włączają ... najlepiej niech wszystko zrobią , nową zapowiedz to wtedy może znowu przyciągnie tak 200os + ;d ... ;x

ZBIERAM - !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...