Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz C10, wbić nie mogę. Jebać to, łeb mnie boli, siedzieć nie mogę, idę spać, może jutro wbije.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C10 miałeś bo serwer jest off. Czasem C5 wychodzi, czasem C10. Także każdy ma podobny problem jak chciał wbić podczas wyłączania serwera.

Opublikowano

ide na xxx !! laugh.gif muszę się odpręzyć biggrin.gif przynajmniej to mnie nie zawiedzie w tej trudnej jak dla mnie chwili ^^

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

teraz jak farmie noba takie numery

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Bloody działa , ale co z tego , zalogowalem sie , poszedlem do pt alexandria na moby 107 , dostalem laga, wyjebalo mnei z gry , chociaz nie bylo check serva. wchodze na chara , biore start i chuj, DC , nawet sie nie zalogowalem do gry, i tak ciagle , jakiegos buga chyba mam. nie moge wbic ciagle DC przy wchodzeniu do gry, ja pierdole ten server śmierdzi. jutro jak ruszy Dream to wbijam 100 szybko.. pierdole ten nie wypał

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Bloody działa , ale co z tego , zalogowalem sie , poszedlem do pt alexandria na moby 107 , dostalem laga, wyjebalo mnei z gry , chociaz nie bylo check serva. wchodze na chara , biore start i chuj, DC , nawet sie nie zalogowalem do gry, i tak ciagle , jakiegos buga chyba mam. nie moge wbic ciagle DC przy wchodzeniu do gry, ja pierdole ten server śmierdzi. jutro jak ruszy Dream to wbijam 100 szybko.. pierdole ten nie wypał

Z tego co sie dowiedzialem to alexandria jest, ale zbugowana. Takze nieradze tam chodzic. Admin cos pisal, ze naprawiaja te bugi.

Opublikowano

"We are sorry about the downtime. Currently we are working on the Delay/Lag issue and ran into another issues. We will continue to work on that, bring the server online without this issues and hopefully making u happy. Please be patient!"

Info admina.

Opublikowano

Czytam tak na eliet co tam piszą o bloody i wychodzi na to że serwer zostanie zamknięty wkrótce.

Powód to nie radzenie sobie z problemami które są zbyt wielkim obciążeniem dla ekipy bloody.

-Ciągłe crashe

-Bugi

-problemy z plikami

na kanale IRC piszą że starają się co chwile naprawiać błędy. " ale ile można "

a teraz info:

Dear players.A recent server crash while testing has compromised the old database.Unfortunetly we cannot restore it and we have to wipe all the characters from Bloody-Rose.Compensation rewards will be discussed later.Thanks for your understanding.

Siadła Database , postacie zostaną usunięte.

Opublikowano

Up. Raczej nie można zamknąć tematu bo do puki to coś funkcjonuje " tak jak widać " ale funkcjonuje to niektórzy będą w to grać.

I pewnie będą się chcieli wypowiedzieć coś o swoim serwerze. Obecnie serwer jest Online.

Opublikowano

No to dowidzenia! Sio spamić gdzie indziej

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

r3P0. Kolejny twój żenujący temat spamu , co chwile narzekasz na wypowiedzi innych , każdy tu ma prawo udzielania swojego zdania , i czy to będzie negatywne zdanie czy pozytywne to nie powinno cię to interesować , ciągle czepiasz się tych którzy negatywnie komentują ten temat i krytykujesz , ale za to ci którzy chwalą to popierasz ich zdanie. Więc udław się tym twoim jakże żałosnym bloody. I takie moje zdanie pewnie mnie teraz skrytykujesz bo obraziłem twój wspinały serwerek.

I nie krytykuj innych o wiek bo nie każdy ma tu 10 lat jak ty. Tak to jest w dzisiejszych czasach jak dzieci dostają internet na komunie.

Opublikowano

No i o to w tym wszystkim chodzi że jeżeli coś zostaje wystawione publicznie ma prawo ocenę swojego zdania.

czy filmy na stronach internetowych czy nowe wydane gry czy też jak w tym przypadku bloody.

jeszcze tego nie wiedziałeś ?.

Nie każdemu ma prawo coś się podobać nawet jak jest super dojechane.

Ja przynajmniej sam płace za neta

No ale teraz to żeś się pochwalił, jesteśmy z ciebie dumni.

Nie każdy jest na utrzymaniu rodziców.

Ja lubię ten serwer i co zabronisz mi?

Koniec tematu.

Wypowiedź trzynastolatka...

Lubisz to spamować jedynie co widzę.

Opublikowano

Ja lubię ten serwer i co zabronisz mi?

Chwale się? ty piszesz że na komunie dostałem A ja ci pisze że to nie prawda bo sam sobie go kupiłem...

Koniec tematu.

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Opublikowano

unledkvc.png

Otwierają nowy server hehe. ciekawe czy to coś zmieni, pewnie myślą że jak otworzą nowy server to nie bedzie crowded tylko z tych 2k slotow co jest na ROSE , zrobi sie 1k i nie bedzie lagow i nie bedzie crowded, a ta druga polowa slotow przejdzie na lilium i w ten sposob beda 2 servery bez lagow popularted i bez bugów. hehe

@EDIT

For those who don't know BloodySRO has just split in 2 server

- Rose (which has our old characters - not opened atm)

- Lillium (new server - u gotta register new acc for it)

Anyways you'll need to patch your media.pk2

I patched the media.pk2 and i took my time to upload on megaupload

Here is the link :

Latest media.pk2 uploaded by Alex1337 http://www.megaupload.com/?d=U71FGMML

Latest media.pk2 uploaded by darthbercik http://www65.zippyshare.com/v/48675176/file.html

Download and replace it with ur actual media.pk2

Have Fun

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano
ty piszesz że na komunie dostałem A ja ci pisze że to nie prawda bo sam sobie go kupiłem...

Tak to jest w dzisiejszych czasach jak dzieci dostają internet na komunie.

Czytaj ze zrozumiem , bo ja nie widzę abym napisał abyś to ty dostał na komunie internet ?

Dobrze że już szkoła się zaczęła może tam coś w niej cię nauczą.

Opublikowano

Boshee... jak serwer Bloody padnie co nie wiele mu brakuje to i tak przeniesiesz się na DwSro lub DiamondSro. I wtedy będzie bronił tamtego ile wlezie...

Po ch*j miałbym iść na inny? Jest Esro mi wystarczy - Nie wiesz co bd robił!

Bloody ----> Esro ----> Sjsro

a jak padnie Bloody to:

Esro ----> Sjsro

tak bd grać!

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Opublikowano

serwer ma problemy natyry technicznej jak sadze po tych wypowiedziach, ktos pisal ze cos sie stalo z baza jak tak no to kicha ale to tylko gra i nie ma co sie spinac. Co do serwerow ktore byly są czy będą kazdy moze mowic co chce lecz trzeba czasem przynac sie ze nie wszystko co sie uwaza jest zawsze super i tak ma byc , trzeba umieć przyjąć krytykę innych a tym bardziej jezeli maja rację.

komus dziala to nowe media niby do nowego serwa bloody ?

ja mam takie cos jak klikne w lunchera

dt-4131523426111.png

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

@2x UP raport polecial - ladny spam.

Nieodpisujcie temu r3p0 bo dajecie mu tylko swobody do spamowania i nabijania postow (bo 'klotnia' ^^)

wszędzie tylko spami i spami.

@ wie ktos dlaczego off?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...