Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha czyli wybierają szczęśliwców z całego świata 1000 osób. I odrazu gdy full zamykają dostęp. To jest jak losowanie multilotka.... a dziś szczęśliwe IP to: i Ci co wejdą to są, a reszte mają w dupie.

Nom w sumie... świetna polityka panów GM.

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Obserwowałem staty i kiedy było o jedną osobę więcej 1001/1000 logowanie na serwer zostało wyłączone

Możliwe że to uch nowa metoda , po co przeciążać serwer loginami jak można go wyłączyć dla innych pozostałych którzy się nie zalogowali.

Opublikowano

czy ja mam tylko wrażenie czy admistracja blod se w chuja leci?;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Już wiem jak to jest ! zauważyłem teraz..

jeżeli jest 1001/1000 na serwerze robi się check status.

wtedy uniemożliwia to włączenie launchera bo mamy błąd ze znaczkami... " Ćąę ćąAća " coś w tym stylu.

ale jeżeli uda nam się zalogować a jest wtedy status serwera 1000/1000 czy nawet 1001/1000 to po wciśnięciu enter mamy komunikat " Server is full please try again later "

Natomiast kiedy slot jest 999/1000 po wciśnięciu enter pojawia nam się kod Captcha do przepisania , tylko że nie tylko nam bo paru tysiącom osób którzy właśnie chcą się zalogować.

i teraz kwestia kto pierwszy się zaloguje przepisując szybciej kod jeżeli my to logujemy się normalnie a inni nadal mają status 1000/1000 full.

Jeżeli ktoś inny się zaloguje to my mamy komunikat " server is full please try again later " a i status serwera jest full.

i tak w kółko próbujemy aż do śmierci... yy tz bólu.

Opublikowano

Tzn, że wbijanie na Isro za czasów multibot było łatwiejsze niż jest teraz tu.

No cóż fajnie się grało, ale chyba aż tyle czasu na to poświęcić nie mogę.

Opublikowano
Tzn, że wbijanie na Isro za czasów multibot było łatwiejsze niż jest teraz tu.

No coś w tym stylu , ja to bym porównywał do trafienia w totolotka szóstki.

Opublikowano

Nie wbicie po pewnym czasie dla jednych może stać się cholernym nałogiem, a nie którzy odpuszczą sobie po prostu także..... a jeszcze inni będą czekać na Dream World.

Opublikowano

Pieprze takie coś. Wszedłem do gry 3 razy.

1. Błąd wyszedł i dc odrazu

2. Nie mogłem wcisnąć start

3. Nie mogłem wcisnąć start.

Także pozdro dla serwera. A teraz już full jest.

Przycisk start działa tylko jak jest 1k/1k także....

Opublikowano

@Enno

Przeciwnie, przycisk działa, lecz długo się ładuje. Mi ostatnio się ok.5 min ładował, więc to jest bug, ale działa.

Opublikowano

ehhh co chwile check a jak już open to 30s już crowded wiadomo kiedy mają zwiększyć liczbę slotów bo tak sie grać nie da ?

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

Serwer off ? bo niewiem bo stalla mniałem ale chyba mnie wywalilo DC nie mialem takiego duzego laga dostalem i gra sie wylaczyla i sie pytam czy on czy off ?

Konto oddane !!

Opublikowano

A da sie kurwa wejść?? Nie!

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

Owszem, da się wbić.

Wbije ten kto ma cierpliwość i nerwy. A Ci co nie mają to spać. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...