Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spam? Haha pisałem KONEC TEMATU a ten odp

A sam spamisz debilu

Off bo jesteś spamer

Report masz

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A sam spamisz debilu

normalnie niektóre posty mnie przerażają ^^

takiej konstruktywnej odpowiedzi w wieku 30 lat jeszcze nie widziałem - coś niesamowitego

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

@UP te info z bloody? mozesz przetlumaczyc ;D?

Ja spamie? Ponownie zapytalem czemu serwer OFF bo ty spamisz i moj post byl wyzej i niewidoczny praktycznie? i przy okazji upomnialem ciebie, aha i niejestem debilem.

@Wiec ponawiam ponownie pytanie: wie ktos dlaczego serwer off?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

działa wam stronka bloody ?? mnie sie nie wyswietla hmm . Skąd macie to info ?

up r3P0 - daj juz sobie spokój i po co wszczynasz znowu ten flamewar, odpuść sobie.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

@UP te info z bloody? mozesz przetlumaczyc ;D?

Ja spamie? Ponownie zapytalem czemu serwer OFF bo ty spamisz i moj post byl wyzej i niewidoczny praktycznie? i przy okazji upomnialem ciebie, aha i niejestem debilem.

@Wiec ponawiam ponownie pytanie: wie ktos dlaczego serwer off?

Off bo są BT! naprawiają bugi itp

Koniec z kłótnią bo tylko prowokujecie

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

@UP x2 mi tez niedziala wiec niedziala.

@R3p0 takie odpowiedzi jak ta UP to dla siebie zostaw, kazdy o tym wie, ja sie pytam co naprawiają i chce wiedziec dokladniej niz 'bugi'

na epvp widzialem ze lilium juz otwarty czy cos i 1 szy news "Closed beta" wiec musi byc juz all zrobione tylko teraz wgrywaja na bloody? oby.

haha, kolejny bezsensowny post r3p0 "raportem mnie straszy" zostaw te mysl dla siebie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mogę się mylić ale z tego co wynika chcą cofnąć wszystko do starej bazy danych ( cofnięcie lvli itp ),nie robił backupów które powinno robić się co 2 dni blink.gif

random.jpg

Opublikowano

backup danych mozesz robic nawet co kilka minut ale jest to bez sensu. Raz ze bardzo obciąża serwer a drugie ze kazdy back up jest raczej platny na takich maszynach - tak mi sie zdaje. Tak jak na isro back up jest co tydzień z tego co mi wiadomo.

Opublikowano

Co do database to faktycznia, powinna być zrobiona gruba kopia zabezpieczona, najlepiej każdego dnia albo co 2 dni robiona. W ten sposób unikniemy tego typu problemy.

Joymax robi co tydzień taką kopie, ale Oni mają można powiedzieć wytwórnie także mogą co tydzień.

Opublikowano

Panowie i panie, ten 2 serwer jest otwarty ? Widzę, że są na nim jakieś "człowieki". Wystarczy ściągnąć tego 2 media paka by tam zagrać, czy trzeba poczekać na nowego clienta ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

ładnie sie załatwiliście Panie Ciastko i Pokemon (alias nicky ) a co do tego wykrywania malware gen to coś tu nie gra bo wy wcale problemu nie usuwacie ale przykrywacie go że tak to nazwę. Ja miałem dzisiaj to samo wykrył mi avast malware gen i dopiero jak usmołem Sro.exe , a z drugiego prywata Class skopiowałem sro.exe to działa i plik jest czysty, nie wykrywa żadnego vira. A wy porostu go dodaliście do wyjątków.

Opublikowano

wylacz antywira na czas wlaczania silka teraz chu*ostwo blokuje silka..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

x-trap laczy sie z akazdym razem ze swoim serwerem i robi sobie update lae ze ten serwer jest wylaczony bo jest na nim jakas inspekcja czy cos to i my sobie ie pogramy , ciekawe czy tak bedzie na diamond sro i DWo czy to moze omineli ^^

Opublikowano

nikt nie moze pomoc to nie wina serwera ale samej aplikacji x-trap. Przy kazdym uruchomieniu lunchera aona sie wlacza sama i komunikuje sie ze swoim macierzystym serwerem - ale ze on jest offline to nie moze sie updetowac i my nie mozemy przez to pograć. To tyle woli wyjasnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...