Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego mi strona od rejetracji nie działa ??????? HELP

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Opublikowano

Zalogowałem się na Lilium i... lagi, lagi i jeszcze raz lagi. Masakra normalnie , też macie taką tragedię ? Dodatkowo po każdym teleporcie znikają mi skile z paska na rzecz exchange , auto attack itp.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

Opublikowano

WITAM

KTO CHĘTNY DO GUILD PISAĆ POD NICK --------> BraZzeR

GUILD posiada 5 lvl , 30 osób wszystko 76+ kilknascie lvli 100+

Często Guild Taxi.

Bierzemy tylko AKTYWNE OSOBY.

SZUKAMY dobrej Polskiej Unii. Pisać do mnie w Silku.

Pozdrawiam

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Nie polecam tego pana jako Gm guild. Jeżeli gra znudzi mu się, bo na pewno mu się znudzi, facet skacze z priva na inny priv to nie zostanie nikt poinformowany.

Tak było w przypadku DreamWorld gdzie raty są już x45 i drop,gold rate zostały podniesione w taki sposób, że pieniądze starczają spokojnie na set, broń itp.

Opublikowano

Podpinam się pod kolegę wyżej w 100%.

Dodam jeszcze że koleś wyjątkowo słabo sprawdza się w roli Guild Mastera, wbił 52lvl a następnie "Zero" informacji od niego, a guild się powoli rozpadała, tak samo będzie na bloody.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

wybacz kolego ale mieliscie moje gg. w kazdej chwilii mogliscie napisac. na Bloody gram od poczadku i nie zmieniam Priva tylko raz to zronilem ze wzgledy na to iz niby miall powstac lepszy priv co okazalo sie klapą.

wiec nie mów głupot. co do bloody aktualnie gram mam 2 chary 110 lvl wiec nie rezygnuje. robie czesto taxi wiuiec kto zainteresowany pisac na silku. lub gg.

pozdrawiam!!

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Znalazlem wszystkie pliki dzialajace ale mam jeden problem.

Gdy wybieram serwer wyskakuje mi okienko start a jak je wciskam nic sie nie dzieje czekam juz dobre 30 min i 0 reakcji od gry a sciagniete mam z 1 strony z tych plikow co byly dodane i media tez zrobilem i ciagle nie dziala. Jedyne co sie dzieje po wcisnieciu start to Xtrap STEP1 STEP2 STEP3 i nic wiecej gra sie nie odpala pomoze ktos?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pisałem do Ciebie na gg 3 razy. Pisałem na gc, że pisze do gm bo jest dostępny na gg. Nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie dostałem odpowiedzi też tutaj na forum na PW.

Szkoda gadać, ale czasem ciężko po prostu napisać że na gm się nie nadajesz. nawet na forum które utworzyłeś z kolejnym Shake który także bez słowa poszedł tak jak ty.

A twoja ostatni notka na guild To, że do poniedziałku ubiegłego mają czas wszyscy poniżej 50lv. A sam ledwie wbiłeś 52 bo raty były za niskie. A my dalej gramy i spokojnie wbijamy lv.

Opublikowano

Gdy wybieram serwer wyskakuje mi okienko start a jak je wciskam nic sie nie dzieje czekam i 0 reakcji od gry a sciagniete mam z 1 strony z tych plikow co byly dodane i media tez zrobilem i ciagle nie dziala. Jedyne co sie dzieje po wcisnieciu start to Xtrap STEP1 STEP2 STEP3 i nic wiecej gra sie nie odpala pomoze ktos? Mam windows XP SP3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam ten sam problem co @Nexusio i nie wiem co poradzić mam XP 98 i to wszystko poradzi kto cos ?

@Up

Zarejestruj sie na stronie http://blgw.us.to/?page=reg

w88imr.jpg2hqgk76.png

Samp Server PCS player and Dead Space Fan

Zbieram + i -

Nick:StedoZa [ _Ki3p_(Sprzedany)]

Lvl 90(Wciąż rośnie)

Class Wizz/Cler

GuildCreated2Kill

Rekrutacja to gildi [ON] Zapraszam w grze lub GG 26184418

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...