Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrindRoad

UniqPomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no coz, ja tez podalem dobre ;]

edit

chociaz nie, na 2 emaile nie przyszedl mi reflink... a dałem poprawne wp i onet .

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Znów reg był on więc teraz to dopiero będzie spam, że sprzedadzą konto lub wymienią :/ ciekawe kiedy będą nowe rzeczy w shopie albo kiedy otworzą pvp shopa :D. Bo na forum napisali tylko ze nie długo.

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

Jaka jest aktualnie wersja clienta na grindroad? v1.315? Pobieram teraz wlasnie ta wersje. Jezeli wkleje do niej pliczek Grindroada to bede od razu mogl grac?

Opublikowano

1.320 ;p na grindroadzie prawie zawsze masz taka sama wersje jak na isro musisz poczekać aż Ci się spatchuje potem zamień IP za pomocą media patchera i graj ;p

Jak się zarejestrujesz na forum grindroada to tam wszystko znajdziesz ;p

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

Dziala teraz serwer ?

@Down

0.o Moja rozdzielczosc nie jest dostosowana do strony i prawej czesci w ogole nie widzlem przez 3dni 0.o Dzieki.

Opublikowano

hmm.. czy reg trzeba potwierdzic reflinkiem jak jest otwarty czy pozniej tez mozna?

Jezeli Cie dobrze zrozumialem - z tego co pamietam, to mozna potwierdzic "pozniej". Bedzie pisalo "failed attemp", ale konto bedzie dzialalo.

A co do offfline serwow to zostala podana jakas przyczyna ? Patrzylaem tutaj i na ich form ale nic na ten temat nie znalazlem. A ufonso przeciez jest.

Opublikowano

aa spox, juz reg off do 17 byl i sprawdzilem

Activate

Activation was successfull.

wiec wyskakuje normalnie akceptacja

b577e893e102f.png

Opublikowano

WItam Was Ponownie ^^ Mam do sprzedania Konto :) Jedynie kasa w grze lub coś z Nova :P ^^ Konto ma

***(400)*** Coinów !!!!!

Do Tego dam Taxi free do 64 lvla :) Jak co Pisać Do mnie na Priv do mnie ^^ albo GG

****(xxxxx)**** Pozdro Dla Polish_Pride ^^:) z tej Strony KaMiKaZe :) a i jeszcze mam do sprzedania Staff +6 80 lvl Pisać w grze KaMiKaZe :D !!! ^^

######

Nie podajemy publicznie gg.

plimos

Konto oddane !!

Opublikowano

hmm... ?

takie ogloszenia umieszczamy w tym temacie :)

xxxxx

Co do Staffa dogadamy sie Nick masz w sygnaturce

@down

dzieki ze mi z edytowales post :*

b577e893e102f.png

Opublikowano

Ze względu na zmianę regulaminu globalnego wszelkie próby sprzedawania konta, wymiany bądź inne tego typu działania będą karane %, jednym słowem wszelki handel jest ZAKAZANY. Od tego momentu użytkownicy pisząc coś o "kontach" zostają nagradzani, a posty usuwane. Myślę, że jest to zrozumiałe i nie będziecie popełniać głupstw.

Opublikowano

server opens 20:00 GMT+2 and vote for time change on Saturdays from now on

@UP

Oni chyba w Chu*** lecą dzisiaj Sobota.... I serwer powinnien być otwarty od 14:00 .... a o 20:00 to ja czasu nie bede miał albo postawie tylko stalla i ide na imprezke ^^ ok poczekamy zobaczymy :)

Konto oddane !!

Opublikowano

@up

Jakbys wiedzial serwer byl otwarty wczoraj od godz 19 do dzisiaj rano do 10

cala noc,,, zaplac mu za prad to CI otworzy od 14 do 20 :)

b577e893e102f.png

Opublikowano

@up

Jakbys wiedzial serwer byl otwarty wczoraj od godz 19 do dzisiaj rano do 10

cala noc,,, zaplac mu za prad to CI otworzy od 14 do 20 :)

@Up

Luz :) A to ma się rozumieć że Dzisiaj od 20:00 i całą noc bedzie działał ? :) ?

Konto oddane !!

Opublikowano

nawet nie tyle co za prąd precision ale chodzi o to ze w dzień ufonose pracuję nad serwerem a na noc włącza serwer

random.jpg

Opublikowano

@UP

Taa, pracuje, jakoś efektów tej jego ciężkiej pracy nie widać.

Btw, Działa wam stronka GrindRoad'u czy Mi się coś zwaliło? xD

@EDIT

Już działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...