Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrindRoad

UniqPomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty byś kupował jakby była rejestracja za darmo? ^^ Jedyne co jest frustrujące to to że ta rejestracja odbywa się tak często jak często Chuck Norris przegrywa w filmach. Nie wie ktoś może kiedy ma być znowu otwarta?

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam was ... mam takie pytanko dlaczego jak wczoraj grałem było Git all działało a dzisiaj jak chce się zalogować to nie mgoe .... zle haslo albo login lol no kur***** mac .... co jest nie tak czy to oni coś narobili czy co /.... proszę o odpowiedz thx

@BTW

Miałem 2 konta jedno zapasowe ale tez nie dziala .... ;./

Konto oddane !!

Opublikowano

Proszę ogarniajcie posty i starajcie się wszystko zawierać w jednym, bo spamujecie niemiłosiernie, a nie chce dawać %.

Opublikowano

Wiadomo może coś o tym czy server bd teraz dłuzej otwarty? Chodzi mi, że wczesniej włączany i dłuzej zostawiany (dzis byl na noc ). o 8 50 wstałem patrze server jeszcze on, mialem okazje wstac o 6 ale wolalem jeszcze pospac.. ;/

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Servery nie będą raczej włączone wcześniej bo w godzinach od około 9 do 19 Ufo pracuje nad serverem. I tak dobrze ze już 2 dni cała noc server był włączony ;p

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

No tak, ale nie kazdy chce lub moze całą noc śmigać xD no to szkoda ze tak te godziny są , przynajmniej w roku szkolnym bd mi pasowalo ;]

Opublikowano

skill and stat reset has been re-added to our website Wpis z Ufononsa twittera ;p możemy się cieszyć :>

teraz zostało czekać na shopa. :( ale jest progres wiec zapowiada się dobrze.

Grywam tam i tu ;D

Opublikowano

no ja chcialbym juz avka jakiegos.. ^ ^ Kenny z tej strony ;p

Opublikowano

Kamikaze?

@Up

Tak KaMiKaZe .... niewiem czy to coś oni zrobili czy to ja ale jak sobie przypominam to ja nic nie zmieniałem żadnego hasła .... ;/ pisałem do nich na maila ale oni mi odpisali że sam mam zmienić hasło i podali mi strone ale jak ja nie pamiętam Username lool .... może coś mi się uda zdziałać ale wątpie w to ... no cóż całe 540kk + One Hand Sword Magic +4 poszedł się rypać i set +4 11DG Blue też zal ....

@Edit2

Problem rozwiązany administracja mi pomogła :) zmieniłem hasło i jest Good :)

@Edit3 :P

Mam 2 konta na sprzedaż do GrindRoad jak ktoś chce pisać na PW Albo oddać za Itemki np staffa 101 albo Two handSword 101 lub OneHandSword albo coś z itemków Robe Light Armor :D pm me ^^ a jak się zdecyduje to oddam za Freee na Koncie jest 250 Gold na stronie więc mozecie kupić za to co chceicie z IM :P ^^

Edit4 Moge jedno konto ustąpić jak ktoś chce :) nie będę aż taki zły :P

Edit 5

Konto oddane mam jeszcze dwa ale na sprzedaż jak ktoś chce to pisać na PW

Konto oddane !!

Opublikowano

INFO. 16.08.2011

Od dzisiaj na Grindroadzie będzie panować patch 1.320 więc trzeba spatchować

dowód, na forum Grindroada Client Version:1.320 pozdrawiam ;)

random.jpg

Opublikowano

Exp za moby 111+ został zwiększony gdyż dostawaliśmy za nie mniej expa niż za moby 101=110 lvl :D. No i nowy patch! żebyście potem nie płakali ze nie można wbić.

Grywam tam i tu ;D

Opublikowano

nie wiecie czasem czy bd rejestracja otwarta?:P

@UP

dzisiaj raczej nie będzie :) Jutro z rana ma być otwarta :)

@Down

Poczekaj dam Ci zaraz znać czy bedzie otwarta czy tez nie jak nie to oddam ci konto moje jedno zapasowe :)

Konto oddane !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...