Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrindRoad

UniqPomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom może nie być, nie chce być nie miły, ale trzeba było kampić na rejestrację, kiedy jeszcze był 11D, a nie teraz, no, ale nie każdy miał wtedy czas ;)

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom może nie być, nie chce być nie miły, ale trzeba było kampić na rejestrację, kiedy jeszcze był 11D, a nie teraz, no, ale nie każdy miał wtedy czas ;)

Taa... Tylko nie kazdy dowiedzial sie o serwie miesiac temu...

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

UWAGA

Hello, recently ufonose posted this on the forum:

when the servers come on in 45min

all your 101+ 12D items will get deleted

the reason is that items with level 111-118 are not really finished in the client (not my fault) and force the game to crash sometimes. It only happens to players from 101-105. I can’t have items in game that DC groups of players.

so the solution is, only items level 101 will drop from monsters 111 – 120 from now on.

Only Seal of Nova (Magic) or better will drop, so no normal items.

the items will have the level 101 and there are 3 kind:

Magic < Rare < Legend

I hope there are no problems today – its a big change, and while changing a lot can go wrong.

I made a full backup a minute ago, so we can always go back if i messed up.

We are sorry for the inconvenience.

-The GrindRoad Team.

Te info zostało wydane 12.08

A to ze wczoraj! 13.08

Dear users,

We are glad to inform that tomorrow we will have a new website update, many of you has been asking about the Item Mall, it will be re added tomorrow, we don’t know if there is going to be new items or anything special since I only got this information.

Also, the “Forgot Password” option will be added tomorrow, if you lost your password you will be able to get back your password with this option.

That’s all, thanks all for your patience.

-The GrindRoad Blog Team.

Mam nadzieję, że kolory się podobają i przyjemnie się czyta ;)

Opublikowano

Reje ON!!!!!!!

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

ja to mam szczescie neta mi wlaczyli 3min temu sprobowalem sie regnac wszystko wpisalem klikam ok i nagle off xD

edit

teraz jezeli ktos bylby łaskaw odsprzedac mi przynajmniej jedno konto zalozmy kartą zdrapką za 5zł byłbym wdzieczny ;d

edit2

yea jednak przyszedl email ze sie regnalem ;d

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Gratuluje nabywcą nowych kont :D w 40 minut zostało założonych ponad 1000 kont :D teraz możecie się przygotować do gry bo zapewne o 12 albo o 13 włącza servery.

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

Rejestracja otwarta , i już zamknięta przynajmniej 3 konta mam cool.gif

najważniejsze jest to że naprawią ItemShopa, Reversy i avatary w końcu nie będę musiał na nogach lecieć do Roc.

Ciekawe o której serwer on ;P.

random.jpg

Opublikowano

Na razie ufonose pracuję nad stroną ( ItemShopem,Przywróceniem Hasła,i starymi opcjami które znikły w nowym skinie )

random.jpg

Opublikowano
Opublikowano

Super, naprawde chyba administracja tego servera to banda dzieci, nie dosc ze otwieraja reg o ktorej chca to jeszcze rano na dodatek nie kazdy moze wtedy byc przy kompuetrze lub miec dostep do internetu co za shit

sharingan1s.png
Opublikowano

Dla ludzi, którzy jeszcze nie mają konta

Do konta na GrindRoad nie potrzebny jest Email ani SA, wystarczy że znasz password i możesz zastąpić stare passy nowymi, informacja nie jest wysyłana na Email ;)

Opublikowano

Super, naprawde chyba administracja tego servera to banda dzieci, nie dosc ze otwieraja reg o ktorej chca to jeszcze rano na dodatek nie kazdy moze wtedy byc przy kompuetrze lub miec dostep do internetu co za shit

dzieci ?, hmm nie przypominam sobie żeby loverth,czy xManux to były dzieci ;),

gdyby był cały czas reg był on to serwery by były cały czas zajebane i nie można by było wejść do gry za 1 razem tylko kolejki, :)

random.jpg

Opublikowano

Administracja serwera ma 20-30 lat, nie wiem czy to są dzieci, ale z wiekiem, mózgu jest coraz więcej i na pewno nie chcieli mieć serwery zajebane po uszy jak na Isro, poza tym serwer stoi na maszynie, żadnej kasy od ciebie za serwer nie biorą, więc nie wiem dlaczego się plujesz

Opublikowano

Niestety

btw kupie konto...

@Up

Konto oddałem za Free :) bo mam a dzisiaj jak zatwierdzą konta bede miał ich 6 :) więc pisać do mnie :) moge jedno konto oddac za gold na EliteSro_1 :)

BTW :::: Lub sprzedać xBowa/Cleryk FF 104 lvl set +4 prawie cały 10DG/11DG za golda na Elite_Sro_1 :D pm me to PriVv :D thx

Konto oddane !!

Opublikowano

Zapraszam was do

http://www.mpcforum.pl/topic/351708-konta-silkroad-przyjmoddamwymieni/

;)

Serwer zostanie otwarty o godzinie 19:00 więc proszę nie zadawać głupich pytań.

na razie ufonose naprawia item malla bo ludzie go męczyli na serwerze laugh.gif

random.jpg

Opublikowano

czy móglbym dostac konto??

@UP

Przypominam Tylko że Rejestracja Była dzisiaj On od

*( 09:50 )* do *( 10:45 )*

Jutro będzie otwarta od

*( 09-50 )* do *( 10:45 )*

*( 13:00 )* do *( 13:30 )*

*( 17:00 )* do *( 17:30 )*

*( 19:00 )* do *(19:30 )*

Przeważnie tak jest otwierana :) więc czekać i zakładać konta a nie zaśmiecacie Forum.... swoimi głupimi postami ...

Konto oddane !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...