Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrindRoad

UniqPomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no mogli by popoprawiać sporo rzeczy a nie siedzieć na dupie i wsumie tylko eventy robić. niech pracują trochę na tym serverem

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Niestety To nie jest server do zabawy;] Wy jesteście testerami macie znaleść bugi zgłosić je:) To jest wersja Aplha a tak wgl i tak podziwiam Ufonose że zrobił wgl taki emulator: )

PS.jeżeli ma ktoś problemy z odpaleniem ibota na grindroad :) Chętnie pomoge

TIOiE.jpg

Opublikowano

Narazie jestem zajęty wbije wieczorkiem:) A co do Iridium z tego co się doczytałem Niestety server może być dzisiaj nie właczony.Wczoraj się scrashował i Ufonose już spał.Niewiadomo do której Ufo śpi:D Już odpowiadam na pytania następne czemu GM'i niemogą się z nim skontaktować

Ponieważ chcą uszanować jego cięzką prace i chcą mu się dać wyspać:)

PS.Ufo wstał Plutonim Off:

TIOiE.jpg

Opublikowano

Może mu korki wysadziło, spięcie jakieś ;D

Taa,ale pluto działało dalej tongue.gif

dla mnie na grindzie jest dużo do naprawy,są drobne bugi,crashe itp.

random.jpg

Opublikowano

@Smalt A tak wgl Pluto jest na innym serverze dedykowanym niż Iri;] Pluto bodajże na Tureckim A Iri ma w Angli czy jakoś tak

TIOiE.jpg

Opublikowano

Pluto jest na serwerze dedykowanym w turcji a iridium podobno jest na serwerze dedykowanym w europie lecz bliżej nie znamy narodowości ( może nawet polska laugh.gif )

random.jpg

Opublikowano

Jeśli serwery są dedykowane to nie mogą chodzić 24/7? W tym czasie On by robił coś tam przy nich - naprawiał bugi. Znam to na przykładzie gry Counter-Strike, też jest na serwerach dedykowanych i jakoś, gdy serwer chodzi da się na jego FTP robić co się chce. :D

Opublikowano

Polskie Servery dedykowane to SYF. Właściwie po dzisiejszym incydencie nie ździwił bym się gdyby to był Polski server :D . Servery są zazwyczaj 24/7 dedykowane. chyba że coś im się zwali to wtedy mają awaryjne zasilanie itp. Tak jak kolega wyżej wspomniał. Owszem jeśli jest na serverze dedykowanym to może w tym samym czasie naprawiać bugi itp np na jakimś swoim sprzęcie.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Przepraszam ale odniose się do was:) Czemu uważacie żę polskie servery dedykowane to syf co? Jak kupujesz dedyka za 100zł to się nie wymagaj Bóg wie czego... A co do CS'a sory ale to nie CS... To jest Silkroad tu wszystko jest inaczej . Tu musi zrestartować wszystkie pliki po dokonaniu jakiekolwiek zmiany chce mieć też czas żeby wszystko posprawdzal np zepsuje cos i bedzie bugowalo to chociaz nikt go NIe bedzie spamil ze server powinien byc on tak to robi wszystko sobie w spokoju .

TIOiE.jpg

Opublikowano

podziękowania dla rofdzio___ za udostępnienie konta do gry grindroad :) GL & GF ! Do zobaczenia wkrótce ;)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

nie wiadomo czy o 19:00 ostatnio mają problemy z serverem więc , nie napalał bym się tak :) ale zgadzam się zawsze o 19:00 był open , czy bedzie tak teeraz? zobaczymy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Chyba był zamknięty. Jeżeli miałby ktoś jeszcze konto wolne jakieś to prosiłbym o kontakt na PM do mnie. Mam dziwnego farta, ale nie mogę trafić od tygodnia na reg on.

Czasem rano był on, ale podobno na 5minut.

Teraz jest po 20, myślałem że będzie dostępny a tu nic.

No mam dosyć już powoli czekania. Jednak polityka tej rejestracji jest jak najbardziej pozytywna. Po prostu nie chce by były serwery full, by cały chłam zrobił się na Jego serwerze. Także jest to wszystko przemyślane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...