Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrindRoad

UniqPomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nom tylko uwazaj bo jak na ciebie 3-4 mooby skoczą to juz cie nie ma :D chyba ze jestes Wizzem Staff +5 set+4+5 :D to jedziesz :D ale jak co pomoge Ci wbić 101 :P napisz tylko do mnie w grze :)

Nick masz w Sygnaturze :P

@BTW

Jak ktoś dzisiaj nie stworzył konta moge oddać jedno zapasowe swoje tylko pisać do mnie na Pm :)

@Edit

Smalt jak mozesz podaj mi swoje GG na Priv ^^ pogadamy :)

Konto oddane !!

Opublikowano
Opublikowano

No tO czekamy i dzisiaj znów Nocka bedzie ^^ hehe :P Jeśli ktoś ma 100+++ lvl mówie do tych co mają konta i Hlvl :P

To zapraszam do PT Unique nick macie w Sygnaturze :P ja wczoraj zabiłem 7 unikatów :P ale teraz w Sobote bede miał reverse i bd Gittes ^^

Pozdro dla Gulid Polish_Pride BTW : zapraszam do Gulid Polish_Pride :)

@Edit

Moje Unikaty ^^

[23.08.2011 07:24] Princess Miyene

[23.08.2011 07:02] Uruchi

[23.08.2011 06:55] Tiger Girl

[23.08.2011 06:36] Uruchi

[23.08.2011 06:04] Isyutaru

[23.08.2011 05:59] Tiger Girl

[23.08.2011 04:40] Isyutaru

[23.08.2011 03:57] Isyutaru

^^

Konto oddane !!

Opublikowano

Przykładowy No life ^^

@UP

Jasne XDD Bo ty ani jednego nie zabiłeś ^^ :P nie no Joke :D

BTW :

sro2011082402250234.jpg

Chyba GM mnie polubił Bo prawie żem Każde Unikaty zabijał a najlepiej uru ^^ Prawie każde moje xD

Konto oddane !!

Opublikowano
Opublikowano

Dobra, ja zabiłem tylko 6 xD Uruchi za Uruchi ;) ale to nie ja siedze do 8 rano i niszczę wszystkie uniqi :P

@UP

Ja też nie XDD tylko mój kolega z Gulid xD askeN ^^ a dzisiaj nagram Filmik na Evencie :) jak chcesz to Dawaj do pt :P a i podaj mi swój nick z gry :)

Konto oddane !!

Opublikowano

Ta mi tez cos nie gra xD moze Ufonose cos robi :P ale moze to jest szerokie i głebokie :D^^

@Edit

moze o 20:00 otworzą ale ja poczekam mam czas :P i tak nic nie robie :P a chcialem byc 1 na serwie lol a tu bah serwer Check ^^

@Down

Niee :P jeszcze bym pograł ale wczoraj to zmeczony totalnie byłem po tych nockach xD

Konto oddane !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...