Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak zagrać na Prywatnym serwerze XoR Runes of Magic

Kobi55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko mam... ma ktoś Full Clienta lloskiego i działa mu serwer? Bo chyba zagram.

A i jaką wersje clienta trzeba mieć... znaczy patch... czy może być ten najnowszy?

Proszę odpowiedzieć mi na te pytania. ;P

X

by Me.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi spolszczenie coś nie działa ;di mam znaczki ;<

Dobra tam, lipa.... piszę że wersja gry jest inna niż na serwerze... czyli nie może być ten najnowszy... ;d

X

by Me.

Opublikowano

od kilku dni nie działa serv przez te teleporty ale nie tylko na tym servie mają ten problem na oryginalnych servie też mają ten problem mam tu taką mało pomoc dal polaków którzy chcą mieć klienta po polsku

Link do forum

przeczytajcie temat a na pewno coś zrozumiecie z tego co zauważyłem nie trzeba mieć klienta EU

Opublikowano

L.U.C grałem ale zbugowało mi postac... wiec przestałem... teraz chcialem wejść i był błąd wiec usunąłem go.

To jeśli się nie da grać na PL to nie gram wcale. Nara ;D

X

by Me.

Opublikowano

Trzeba mieć, w innym przypadku to nic nie da, client US nie ma polskich plików.

gadałem z tobą w grze i robiłem tak jak ty mówiłeś ale ten klient full EU nie chce się zainstalować bo wyskakują błędy i to dużo błędów pobierałem go nawet dwa razy bo myślałem że coś mogło się uszkodzić podczas pobierania i to samo dlatego jak masz instalke tego klienta to weź go z uploaduj a jak nie masz to weź upnij to co masz zainstalowane w partach po 300-400Mb rarem bo ja siedziałem nad tym 2 dni i nie mogłem znaleźć tej wersji klienta w takich rozmiarach znalazłem full EU ale 6,7GB i po zainstalowaniu były białe textury przy ekranie logowania.

A co do tego z Polskim językiem to ja w "RuneDev.ini" dałem PL to przy pozyskiwaniu listy serwerów miałem napisy po japońsku a pobrałem plik z Xor i go wrzuciłem go do folderu dałem PL w "RuneDev.ini" i teraz nie mam napisów po japońsku tylko normalnie ale zobaczymy w praktyce jak odpalą serwer czy treść qestów będzie po polsku.

Jak byś mógł to wrzuć tą instalke albo zainstalowane

Opublikowano

Bartek525

Znalazłem Klienta EU full działającego Tutaj i zainstalowałem go w "RuneDev.ini" w Language dałem PL i mam zrzuty ekranu jak wygląda bez tego folderu "Data" i zobaczymy jak będzie po odpaleniu serwerów czy faktycznie jest potrzebna wersja EU żeby mieć po polsku przetestuje wersje EU i US z tym folderem Data

Bez Folderu Data

Link 1

Z Folderem Data

Link 2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mogę połączyć się z serverem... zrobiłem wszystko co było napisane w instrukcji, Po wpisaniu passów wyskakuje mi "nieznany błąd", może mi ktoś pomóc?

Opublikowano

1.Ściągamy to :

DOWN :

[color=#000000][font=monospace][size=2]
[left]http[/left]
[/size][/font][/color][color=#666600][font=monospace][size=2]
[left]:[/left]
[/size][/font][/color][color=#880000][font=monospace][size=2]
[left]//www.speedyshare.com/file/Thm9C/ClientXor.rar[/left]
[/size][/font][/color]

SCAN :

[color=#000000][font=monospace][size=2]
[left]http[/left]
[/size][/font][/color][color=#666600][font=monospace][size=2]
[left]:[/left]
[/size][/font][/color][color=#880000][font=monospace][size=2]
[left]//www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9aaacc758c9456994674d0046a8e55b93107bacdef0aa115242fc3213f2faaa3-1320773409[/left]
[/size][/font][/color]

2. Następnie trzeba wypakować archiwum na np. Pulpit

3. Po wypakowaniu mamy trzy pliki które, wklejamy do folderu z XoR'em i podmieniamy.

4. Włączamy Launchera od XoR'a , logujemy się i gramy bez błędu.

Sygny By My

chadaproceder.png

yiomn.jpg

Opublikowano

A ja mam taki problem : zainstalowałem roma zpatchowałem go i zainstalowałem xor roma . Odpalam launcher i wyskakuje pleasa put Launcher.exe into your official Runes of Magic Client. A roma mam w C:Program files / Runes of Magic i tam też mam zainstalowanego xor rom . Co mam z tym zrobić???

Wiem ale zamieszałem;)

Problem rozwiązany trzeba ściągnać starszego launchera ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...