Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak zagrać na Prywatnym serwerze XoR Runes of Magic

Kobi55

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć mam problem. Nie chce mi się do końca załadować launcher w połowie wyskakuje błąd. "Program nie odpowiada" Wcześniej wszystko działało. Próbowałem uruchomić jako administrator lub ze zgodnością XP.

Nic nie działa wyskakuje ten zasrany błąd (nawet nie wiem czy można to nazwać błędem) "Program nie odpowiada" nic się nie da zrobić pomóżcie proszę.

Opublikowano

a ja jak sie loguje to mam ze blad konta lub hasla ;d ( ale wczesniej dzialalo i moze cos robia wiecie oco z tym chodzi ) ? bo na 100 % dobre wpisuje

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

A odpowie ktoś na moje pytanie? Pomoże ktoś? (góra)

Edit: Już działa ale teraz jest problem z "wybraniu serwera" w sensie jak wybieram XorRom nie moge wejsc do niego. Bo wywala do menu logowania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam clienta bo kupiłem kiedyś płytę z CDA i było... mam zaktualizowanego, i teraz tak wrzuciłem launchera jak kolega podał do głównego folderu odpalam go i aktualizuje się ten pierwszy pasek dojdzie do końca(File Download) i jest Program XorRom przestał działać... Co robić? mam Win 7.

X

by Me.

Opublikowano

Hejka ;) mam pewien problem z luncherem ;// zrobiłem tak jak pisał Kobi na początku ściągnąłem Clienta (9Gb), zainstalowałem i zaktualizowałem go, wrzuciłem tego lunchera i jak go odpalam to przeleci raz cały pasek i potem wyskakuje error raport (ten "nie wysyłaj" nie wiem jak go nazwać xDD ) ;(( Próbowałem kilka razy odpalać, ściągać na nowo za każdym razem to samo ;((

Jak ktoś wie dlaczego proszę o pomoc bo już nie mogę się doczekać żeby sobie w tego ROM'a zagrać ;))

Dodam że czasem prócz tego błędu wyskakuje jeszcze :

post-104738-0-22183300-1316445182_thumb.jpg

Opublikowano

@666pit666

instalka klienta zajmuje 8,9 GB, może coś Ci się zle pobrało, ściągnij jeszcze raz

Pozdrawiam

Sygna.jpg
Opublikowano

@L.U.C można wyjść elfem, musisz tylko ukonczyc glowny watek na wyspie, sam mam elfa;)

Pozdrawiam

Sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...