Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomnienia związane z metinem...

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy piszecie o cenach ...

Najlepszy był klimat ! ( ;

Pamiętam jak łowiłem na 7lv , pewnego dnia loguję się patrze i nie mogę łowić, bo wędka już była na 30lv.

Te czasy gdy wstawało się rano, siadało uśmiechniętym przy kompie, logowało ... ahhh

Te czasy nigdy już nie powrócą ! Mogą zrobić najlepsze zabezpieczenia ... ale i tak można je z czasem złamać . ;/

Pozdrawiam .

PS . Pozdrawiam uczciwych graczy . ( ;

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

eh odpoczątu to nie grałęm ale też pamiętam jak wszystko było tanie

moja pierwsza postać woj mental 15lv i dawałem w uderzenie bo tylko je mogłem ustawić pod ppm

(nie wiedziałem jak się używa tego paska na dole nie wiem jak to nazwać xD )

A teraz wszystko drogie botów w hu*

Dobra nie mówie że sam nie jechałem na bocie ale teraz to przesada

Chińskie farm boty itd. rozumien jak ktoś by ustawił bota żeby mu lv wbił a nie 5-10 botów 30 lv i małże ciskają....;/

eh to były czasy :unsure:

Opublikowano

no na em2 o Andrzeja godzinami sie expiło kupowało się wtedy całą 1 stronę pot druga była pusta bez niczego i dziennie przynosiło się po 3-4kk z samych yangów pełno eq z 1k-2k hp itp

to były czasy :rolleyes:

404 sygantura not found

Opublikowano

Jak dla mnie w metka przestało już grac tyle typa że tęskni się nieraz za poznanymi ludźmi jak się grało z nimi przez 2/3 lata :( no ale trudno nadal można sobie pogadać na ts czy coś B) ale kiedyś było fajnie były boty ale nikt na to nie narzekał ceny normalnie a teraz... <_<

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja jeszcze sobie przypomniałem jak grałem na Agronasie.

Musiałęm wstawać o 6 rano ,żeby kupić jakieś pro itemki od botów . ; >

Rib +9 śr 41% kd +4 za 35kk kupiłem .

Jeszcze pamiętam ,że botów shopy miały nazwe +9+9+9+9+9+9+9+9+9 ;D

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Ehh te czasy 36level eq +4 trzeba było łowić godzinami małze i sprzedawać po 200k

Pamiętam gdy zarobiłem 1kk :).

Albo Yangi za 12zł na allegro 1kk .

Opublikowano

Najlepszy był rok 2009 gdzie istniał już exandros ;d medale po 50k aura 300k gdzie była przyjemność z gry :) kiedy jeszcze dawało się robić przerzuty z v2 ;< , i kiedy zawsze się expiło w pt na dzikusach czy BO i wtedy jeszcze nikt nie wiedział że będzie coś takiego jak priv :(

Szkoda że te czasy już nie wrócą...

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Hmm gram w metka 3,5 roku to byla moja pierwsza mmorpg pamietna pierwsza postac ktora wyexpilem do 20 lvl bez skili , poniewaz nie wiedzialem jak ich uzywac. Fajnie jest powspominać stare czasy dużo ludzi miła atmosfera byly yangi dostaepne na allegro ale 1kk kosztowal 20 zł wiec rzadko kto kupowal te czasy gdy poznalem kolege z metina i okazalo sie ze mieszka pare km ode mnie :D Dużo było różnych zabawanych przyjemnych sytuacji w mt2 ;)

Opublikowano

Mi tam tego brakuje co było ze 3 lata temu zaczynało się ninją wtedy brałem postać bo fajnie wyglądała :P hardkorowe dobijanie 20lvl w eq +4 na 5lvl dostałem skile Archera pakowałem wszystko w ten skil co daje speeda, spotakałem kiedyś kolesia miał może ze 30-40lvl i powiedział że ma lvl 3k+ i mnię podexpi, następnego dnia z kolegą z klasy tak się tym jaraliśmy, bo miał taki lvl i eq +7. Potem jak zacząłem grać wojem i zarobiłem kupe kasy aż 1kk, to było, coś jak ludzie pisali że mają 3kk to ja normalnie myślałem że padne, na 40lvl zamiast na BO to siedziałem na generałach z moerbhackiem od banjo bo żeby mieć bojowca to było tak ciężko że max bo nikt nie pomagał . Lub gdy ludzie chcieli lura to zaraz spam że ja poluram ale gram wojem i mam sh tylko nikomu nie mów. To była jazda ;( mogliby zrobić resa i all od nowa.

Opublikowano

Hmmm... aj stare czasy ;)) kiedy ktos mial skill na G mowilo sie zeby go wlaczyl jeszcze raz bo spoko wyglada :D hehe kazdy sie patrzyl sporo ludzi lowilo rybki ;) teraz to tylko max 10 osob ;p a kiedys nawet po 50-80 bylo nawet ;)) PT na BO najlepsze leci 0.01 nawet ponizej a i tak kazdy wali tam godzinami i mu to nie przeszkadza watpie ze kiedys one wroce ale wszystko mozliwe aura 500k kurcze a teraz to lipa =,= (thx za ten temat chociaż jak czytalem komentarze innych formulowiczow starcze czasy sie przypominaly no coz ale juz za pozno ) ;p UP resa ale szkoda by bylo tych kont 65+ w 5min tego nie wbijesz ;)

sygnacb.jpg[/img]
Opublikowano

Pamiętam początki s8, to były czasy...

Fms +9 śr ok 10% 8/9kk :D

Medale po 100k max.

Aura po 100kk, 1kk na allegro za 15 zł :D

Te wielkie pt... Pamiętam jak się brało dwóch lurów, buffa i w 5-6 się spota trzaskało :D

Jeszcze em2 nie było, był multihack by banjo1, 1,89 chyba :D

Pamiętam taki event z plagami, wypadały z nich kamyki duchowe :D

Pamiętam, że za jednego kamyka odpicowałem sobie mojego bm'a :D

Ale później em2, dmg hack, chińskie boty, allegro...

Niby fajnie było tak pograć na dmg, ale teraz widzę, że to wszystko popsuło metka...

ja tez tam kiedyś grałem ale to allegro i konto poszło do kolegi za 65 zł ale zajebiste :/ gram na us teraz i wróciły stare czasy :) tam jest jak na s8 4 lata temu wiec zapraszam ;p

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Opublikowano

resa nie moga zrobic przeciez korporacja metka PL by miala bagno taki FuBu ile on wydal na IS na policje by to dali

a wracajac do tematu..

najlepsze czasy te nie przespane noce by probowac wbic 35 lvl na dzikusach xdd pierwszy uczcziwie zarobiony 1 mln,ulepszenie riba fms'ka na +9...;P

Opublikowano

Ja grałem w metka jak jeszcze był 1 serwer:POLAND

Z 3 kumplami znaleśliśmy tą gierkę i zaczęliśmy grać.Aura była biała,ku sprzedawało sie po 5k ;p,i wgl kiedyś było spoko ;p.Nie to co teraz wszyscy pro eq ,kasa z allegro itp.

moja 1 postać to był wojownik mental i oczywiście wbijałem wszystkie skille po równo bo dopiero potem odkryłem że jest coś takiego jak m1.Te czasy już nie wrócą kiedyś było lepiej,miła atmosfera,ta podnieta z 30 lvl i wgl aż łezka się w oku kręci;p.Teraz pełno botów ,FB i innych dziadostw.Stary metin2 już nie wróci ;/

Opublikowano

Ja pamiętam jak zaczełem grać w metina na serwerze ,, Monolit '' . Przyjechałem do brata na wakacje i patrzyłem jak on gra mnie to nudziło

xD - jak chyba każdego :D

A pozniej przyjechalem do domu sciagnalem metina i zaczełem grać o nicku ,, sasuke5656 '' krolestwa nie pamietam ale pozniej bylo Chunjo i 30lv LightManSex sura BM srebrny miecz +5 :D

zbroja 26 +6 2khp ^^ kladłem w tedy lv+40-50 nawet sure BM 34lv z fms . Później dołączyłem do gildi ,,Game4fun coś takiego '' i koxiłem tam dedając 40lv :D .

Jeszcze pamietam jak chodziłem na chunjo i na dzikie psy i wilki a tam masa ludzi w PT :D Albo szedłem do m2 i mnie expili a ja stałem i nic nie robiłem ruszałem sie jakiś czas :D żeby mnie nie wywalili z gildi

jeszcze pamietam :D wir m1 aura 19 :D... to były czasy ;))

Później brat odkupił od kumpla fms +9 33śr to była postać chyba o nicku ;chuj nie pamietam xD . No ale wiem jak było fajnie i jak nie robiłem misji na biologa bo to była strata czasu xD .

I jak sie cieszyłem jak miałem 300k w eq :DD

Piekne czasy :))

piorunj.jpg

Metal moim życiem

Opublikowano

moje wspomnienie to takie jak na 27lvlu dowiedziałem sie ze jest cos takiego jak skille . Moja pierwsza postac to sura (po 27lvlu WP :D )

Na 41lvlu zawsze z kumplami chodzilismy w 5-6 do PT i expilismy na BO + Lur <3:D Lur musiał byc . xDD

Najbardziej nie lubiłem jak ktos mi ksuł .. a największa podnieta to jak zrobiłęm konia . xD

Zarabiałęm dropiąć medale konne .

Prawie nigdy nie miałem na niebieskie potki a tygra +9 itp kosztowały 700k . :D

Pierwszy server : Agronas Chunjo . <3

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Chciałem przezucic eq na inna postać . Nie wiedziałem ze jest cos takiego jak dozorca więc .. polazłem za kapitana i wywaliłem all eq . Po 30sec logam na 2 postać i ide za kapitana .. patrze a tam pełno botków rozkrada moje eq .. było tam pro eq takie jak glewia +5 tarcza +4 hełm +4 tygra +7 i 700 red potek / 300 niebieskich ..

Ahh te czasy :D ale teraz PL to jedno wielkie noobostwo śmietnisko i tyle . pełno chinczyków z fishbotami a potem na allegro kasa , albo exp boty .. xD

pozdro

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

Ja najbardziej wspominam jak expiło sie na BO w 8-osobowym PT w tym 1 lur i 1 buffka. Jak ktoś wydropił ząbka to wszyscy gz. Potem dałem passy zbugowali mi e-mail na WP i załamka chyba przez tydzień. ( młody i głupi) :D Potem nowe serwery i s24 65 ninja dagger wbity na dmg hacku. Pamiętam w V2 od 50. Najbardziej pamiętam chwilę kiedy byłem w V2 robię przerwe przychodzę patrze na EM2 jest jakiś żółty punkt koło mnie (osoba) nikogo nie widzę na mapie. Pomyślałem ''o kur GM'' szybki log haha odziwo za to bana nie dostałem :D Pare dni potem drop na żółcie niedźwiedzia ban za exp bota po powiązaniach poszło jak dobrze pamiętam 24 konta w tym ta ninja. Stary metin nigdy nie powróci. Co do botów to sami to rozpowszechniliśmy :(.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Te czasy pewnie juz nigdy nie wrócą ale cóż, to tylko gra...

Pamiętam jak skasowałem konto na ktorym była ku berserk, jak się expiło na dzikusach czasami nawet do 40 :D

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

To tak , mój pierwszy serv to była Twierdza ( a było chyba max 6 serverów) , moim przewodnikiem był kolega z reala wiedział o co biega w metinie bo wbili z braćmi 75 na s2 ( nick POGROMEK) więc pierwsze odczucie z muzyczką ahh xD niezłą podnietę się czuło słuchając jak dziki padają :D , 5lvl wbijałem z 2h ^^ a jak dowiedziałem się że doświadczenie może spadać to mi kopara opadła... Skille tradycyjnie jak reszta newbie po równo ;D a grałem WP , nie zapomnę expa na zaprzysięrzakach pt 8 osobowe i jazda była ;) eq +4/5 ale expiło się i była satysfakcja , kiedyś wbiłem na to konto był tam 27lvl Czarowane M2 , Strach 5 i reszta po 1 poszedłem na dzikusy a tam nie mogłem ogarnąć 1 grupki :D I nie zapomnę jak koledzy nastawili mnie na fms +9 :D to chodziłem po rynku w m1 i pisałem do każdego kolesia czy mi nie pożyczy 10kk <haha> :D a potem zaczynałem i kończyłem na prawie każdym servie ;p

( czy możecie podać ile teraz gra ludu na PL ?:D )

Opublikowano

najlepsze wspomnienie - wędka od 7 lvla xD

jakby tak teraz było to fajnie by sie fiszbociło xD

b_350_20_0C7203_245D19_D2E1B5_2E3226.png

----------Serwer Cod Mod----------

----------Jedyny taki----------

----------2 Sloty na perki----------

----------Duża wytrzymałość perków!----------

----------2 nowe statystyki----------

----------Poszukujemy Adminów!----------

----------Wkrótce więcej slotów!----------

Opublikowano

jak pakowałem szarże i wir na zmianę...

jak na 40 lvl poszedłem do red lasu bo myślałem że dam rade...

Jak potowałem w pvp ...

Jak na BO expiłem w full pt...

Jak sprzedałem kawałek klejnotu za 15k...

Eh sporo opowiadać...

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Pamiętam Wędkę od 5 lvl-a,Mój pierwszy serwer nazywał się Twierdza były tylko 4 -_-

Pamiętam jak kumpel mi mówił ze bezduszne ubija się specjalnym eq ale to nie wróci........

Opublikowano

Ja zaczynalem na serwerze Serwandes s16(shinsoo) wszystkie wspomnienia dotyczą tylko go nie bede sie rozpisywal jak to bylo wspaniale i wgl mam tylko prosbe jak ktos ma jakies ss'y zna jakies filmy apropo dawnego serwandesu to mile widziane :) .

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Jak jeszcze nie było metków i dawałem all skille pokolei ... xD

I się pytałem ludzi jak zrobić taki miecz (aura miecza)

hahaha .....

To były czasy

86eHsn.jpg

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...