Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomnienia związane z metinem...

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Pamiętam jak zrobiłem postać o nazwie XxBuffxX po tygodniu czasu (miałem około 9-10 lat) wbiłem ten 21 lvl z eq +8,9 (Wtedy to lohh cud na serwerze).Dałem się złapać na tn chwyt ''gg do gm'' ale po 3 dniach odzyskałem konto bez eq ;/ (Gościu tak był tępy że nie za akceptował majla).Później powstała postać o nicku Michios którą grałem około 2 tygodnie i wbiłem 30 full eq +9 i fms sr 26 ;***.Dostałem bana na konto ;p,kilka jeszcze było i w 2011 r zrobiłem BM po miesiącu grania wbiłem 2x skil G eq +7,8,9 i 65 ;p ,Sprzedałem To tyle ." a w tej bajce były smoki ?:)

imetin_logo.png

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NewLongju nie był pierwszy :) wcześniej był taki inny ;p

A NewLongju to najlepszy serw jak był :)

Co pl to racja ale podobny klimat jest na sg lecz już nie to samo każdy juz eq ma +9 ;/

Zgadzam się. Newlongju (Ten Chiński ,bo potem był jeszcze włoski) to najlepszy serwer w historii.

Po prostu klasyk.

Broń to tylko Syrek, bezduchy i tak dalej, które posiadało zaledwie kilkunastu Polaków.

Dobrze pamiętam ten serwer, na czacie nie pisał ani jeden Azjat. Klimat serwa niezapomniany.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Ja to jeszcze pamiętam jak się wchodziło do m1 z eq +9 całym to wszyscy pisali poka... trzeba było szept i handel blokować.

Albo kto pamięta hacka "by Banjo" ? :D Z 2 lata temu albo i 3 na takim się latało.

down// tak ;)

Opublikowano

Ja to jeszcze pamiętam jak się wchodziło do m1 z eq +9 całym to wszyscy pisali poka... trzeba było szept i handel blokować.

Albo kto pamięta hacka "by Banjo" ? :D Z 2 lata temu albo i 3 na takim się latało.

Turkusowa ikonka z bananem :D ?

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Pierwsza postać

Miałem 9 lat jak po raz pierwszy zainstalowałem metina. Założyłem konto na serwerze Kirian i spodobała mi się ninja :P Latałem z eq +0 jak kox po dzikich psach do 5lvl i wybrałem Daggera. Skile rozdawałem po równo a staty to only siła xD Kiedy widziałem wojowników z aurą to pytałem się jak tak zrobić :P Wreszcie "się skapowałem" że to chodzi o Combo :E

Druga Postać

Moją drugą postacią był (bardzo łatwo się domyślić) wojownik body :P Miałem wtedy "PRO" eq +2/3 :E Wojem wbiłem 23 lvl i zostałem okradziony :] Nie trudno się domyślić chodziło o gg do GM'a i 1kk yang :P

Dłuuuga przerwa i... Trzecia Postać

Koledzy grali na Monolicie więc postanowiłem że z nimi zagram Wojem lecz w przeciwieństwie do nich wybrałem Chunjo a oni grali w Shinsoo. Tak tą postacią dobiłem 20 któryś lvl i dałem im eq bo zakładam...

...Czwartą postać czyli Woja Bodego

Och... Bardzo długo grałem na tej postaci :) Miałem niezłe EQ bo nauczyłem się zarabiać, miałem dobrze zbudowaną postać bo nauczyłem się ją dobrze rozwijać. Szybko wyexpiłem lvl 30 a przed tym wydarzeniem zmieniłem profesję na Mentala :) Kiedy wybiłem 30lv przestałem grać... Sprzedałem swoje EQ i kupiłem FMS'a +0 sr 26 (pamiętam do teraz) i postanowiłem go spalić. Robię go i robię, naglę patrze jest +6 xD Ale co mi tam - jedziemy z tym koxem xD Kowal miał dużo roboty bo robiłe mi go na +9 xD Ale spalił niestety na +9. Pomyślałem - zmęczył się xD Nastąpiła długa przerwa (ok 4 miesiące) po czym koledzy zrobili mi prezent i kupili 100kk :D Kupiłem Pro EQ. Tygra +9, Żelak +9, Ebo +9, 5kątna +9, Rib +9 sr 28 (jest do teraz ale na koncie tych, którzy mi go za sponsorowali) i bony 500/1k hp :) Byłem pro kox'u w PvP, nikt nie miał ze mną szans (oprócz wyższych lvl) :P Na 36lv zrobiłem boja i wybrałem się na BO i w kilka dni wybiłem 41lv! Byłem dumny z siebie ale niestety EQ "gdzieś" przepadło a konto ukradli koledzy moich kolegów... Na szczęście konto odzyskałem ale EQ nie :( W tym tygodniu postać znowu powróci do życia tak jak to było rok temu. :)

Bodajże miałem wtedy 39lv:

103.jpg?app=bg&v=4c41ce8d

Opublikowano

ehhh....stary dobry metek 08:((

Medale sie sprzedawało po 110-120k,a jak sie cieszyłem jak po 140k!hah :D

Pamiętam jak wbiłem szeroki miecz na +9 u zwyklego...taki świecący ,fajny był.Koleś mi oferował Wielki Miecz +4 z kd sury+0 za niego ja podniecony cały wymieniłem i sie dziwiłem czemu nie moge założyć :D ale nie martwiłem sie i zrobilem znowu;d potem 1 fms+0 ze sr. 23 jeszcze pamiętam :D ehh..wbity do +6 i kox :) Serw jesli dobrze pamiętam to feniks :D po wbiciu 61 lvl na EM2 wchodze rano no konto patrze "Twoje konto jest zbanowane" ja caly wkurzony "co jest? co to znaczy?" wchodze na e-mail'a,pisze do adm'a czemu mam bana a on do mnie za uzywanie hacków...hah stare czasy:<<

a teraz metek to 1 wielkie gówno jak to wieeele osób napisało ;D teraz medale konne po 3kk na agronas:D

Nie wie ktoś może czy jest serw podobny do tego wczesniejszego? A ten US to jaki jest?

Pozdro;d

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wbicie pierwszy raz na Metina (S14 Kirian).

Jaką się podnietę miało jak wbiło 10lv :P

Jak się gapiło na 80lv , bo to był wtedy największy lv na serwie.

Jak się expiło na dzikusach i na ezo, BO z full pt z lurami , buffami.

Jak na BO wyleciał ząb orka to wszyscy "gz".

Jak się skile dawało po kolei.

Jak się kogoś pytało "jak mieć takie świecące coś na mieczu?".

Ten klimat był piękny.

Jak nie było privów.

Full ludzi łowiło na rybkach przy rybaku , żeby małż wyłowić:)

Opublikowano

Pamiętam to jak by to było wczoraj ;d

Koledzy ze szkoły 5 klasa podstawówki na szkolnych przerwach rozmawiali ,że grają w metina mają po 15 levele i wogle koxy ; d

Skusila mnie tam gra s.4 Twierdza <3

Sura Wp grałem tam z kolegami ,którzy kradli itemy i wogle ale ja wyróżnialem sie uczciwą grą pierwszy FMS z besta +0 sr 14 um -4 przed szkołą go dropnełem to taki podniecony byłem ,że do szkoły nawet nie miałem zamiaru sie wybierać dla mamy oczywiscie powiedziałem ,że brzuch boli ; d. Gdy mialem już 35lv 10lvl konia chcialem zrobić bojowca Ahh te emocje przy robieniu rozkazywanie dla kolesi którzy za 100k pomagali mi ;p Emocje nie do zapomnienia.

Wbiłem 42 lv Fms +9 sr 3 um 1 lansik zbroja na 18 lv +9 wyglądałem jak publiczny koxik.

Poszedłem na metiny do Doliny napotkałem koleżanke Inf1 99lv <3 Wbiła dawno gratuluje poznaliśmy sie oczywiscie do dziewczyna okazało sie ,że jest z mojego miasta więc postanowilem sie z nią spotkać. Oczywiscie spotkaliśmy sie i tylko o metku rozmawlialismy ; p jaka to cudna gra i wogle ;p

Oddałem dla niej konto na 1 miech wyjechałem do londynu na wakacje a ona powiedziała ,że będzie niespodzianka oczywiscie jarałem sie tym , że pewnie fajny lvl będzie .

Po przyjedzie wchodze na konto a tam 75 lv 3x M 1x G jarałem sie tak tym ,że dostałem bana ;p

GM Agahim pamiętam tego skurwiela był w eq +0 a ja sie wysmiewałem z niego ,ze to noob ciota i wogle bo zaczą dissować mnie jakie to ze mnie dziecko a to prawda była po 12 lat miałem ;d no to zbanował moje konto do 2020.r

To tyle dziękuje jeśli spotkam tego agahima to mu kark obetne i w szyje naszczam ;p

Opublikowano

moję jak miałem 89 lv na metku polskim i w 2 dni dropnułem 49 FMS

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Opublikowano

58 lvl Woj Body, tak nie żałuję bo co wejdę to cały czas jest 'daj yangi, daj broń'.

To nie dla mnie. ;D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pamiętam jak dziś podjar z 300k <3 Albo spalenie u kowala fms na +8 sr na - um3, myślałem że jest proo :D

kuzyk2.png
Opublikowano

Pamiętam jak na Grymuarze Aure sprzedałem za 500k, a szła za 700k. Koleś się ze mnie nabijał, a ja chciałem konto kasować. ;)

beztytuucdj.png

Sygna by TheYarkiss

Moje pliki serwerowe na wersję MineCraft 1.1.0:

http://www.mpcforum.pl/topic/542367-dl110pliki-serwerowe-by-yarkisshot/page__fromsearch__1"]http://www.mpcforum.pl/topic/542367-dl110pliki-serwerowe-by-yarkisshot/page__fromsearch__1

Zajrzyj ;D

26497.gif

I nasuwa się pytanie: WHAT THE F*CK?!

Opublikowano

Pamiętam jak na serwerze było 7glidi;) 2 TOP'owe glidie z exandrosu, Yamasaki, przedział lvl 40/55lvl, oraz taka inna gdzie same 60+lvl były;)

Opublikowano

Tak złodzieje zawsze były...

Ale nie czas się smucić mamy wspominać jak się fajnie grało :)

Haha też pamiętam jak si.ę dawało staty po równo :D kozackie dni :D

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Weteran
Opublikowano

Kiedyś to się grało..

Pamiętam GM'a AsaVakit - czy jakoś tak ;d zbanował mi z 30 kont.

W nocy 6 postaci na fishbot, rano 50 małży :D

Teraz dodano te nowe mapki, konkursy, aż się nie chce grać ^^

1329036830-U154499.png
Opublikowano

moja pierwsza postać: ninja czemu? bo "PRO!" wyglądała ^^

oczywiście do 14 lvla nie miałem skilli ;o

nie potrafiłem używać potów xDD (dopiero chyba gdzieś na 16lvlu? kolega mnie "nauczył" xD) jak już skille były to jak zwykle po równo się brało

potem bodziaka założyłem to wbiłem 36 i FMS +3 śr ok.10% (Nie pamiętam dokładnie) - oczywiście zostałem okradziony na sposób "klonowania"

lvl 38 na tym woju a ja eq +3-4 bo kasy nie umiałem zarabiać haha :D ale wtedy jak ktoś wystawił np. KK za 70k to NIKT nie chciał kupić chyba że był bardzo zdesperowany ^^

Gre zacząłem przy serwerze 14 lub 15 :) heh a jak napisaliście o tym MH od banjo to aż mi kopara opadła że o nim zapomniałem xD używałem go cały czas...pamiętam jak byłem w miejscu gdzie respił się best.specjalista, to ubiłem pierwszego, a po drugiej stronie rzeki pojawił się drugi a ja WH włączam i jedziem z tym śledziem :D To były czasy! Ale teraz i tak gram -,^

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

Hehe. Zaczne od tego ze zajebisty temat.

Pierwszy raz nakurwianie w metina :) Grymuar, mental. Na 21 lv przenioslem sie na monolit.

Gra daggerem , monotonne expienie , zwalone staty i skile xD Zrobilem pierwszego fms na z +7 na +9. Kolega ma jeszcze ss, jakos nieswiadomie klikal print screena. Potem owalili mnie sposobem gg od gma. Po tygodniu wrocilem , koledzy pomogli odzyskac eq. Zrobilem u gildyjnego koziki z +5 na +9 , troche sie jaralem, ale mialem wrazenie ze gildyjny ma bardzo duzy % na ulepszenie ;p , po kilku godzinach wylogowalo mnie, konto zablokowane. Support odpisal ze konto zostalo skasowane. Teraz gra na solarze mentalem nie jest juz taka fajna jak kiedys, gdy poznawalo sie gre ;]

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś grałem na jednym koncie z kuzynem i kolegą. Potem sami zrobiliśmy postacie, ja szamana healera, kolega smoka smoka, a kuzyn PRO woja (Trzystronne M1, szarza 5 chyba, reszta 1). Pamiętam że zawsze baliśmy sie iść na Lykosa xD ( Tak, tego wilka ) . Potem dowiedzielismy się ze nie trzeba expić cały czas na plaży w Chunjo na 30 levelu tylko idziesz do miasta drugiego i tam nabijasz :D Potem szliśmy na małpy expić, i zawsze brakowało mojemu kuzynowi brakowało many, więc kiedys sprzedał Zdjęcie Konia xD Pamiętam też, że raz przybiegłem do niego i mówie; EEEE, wiem jakie czary ( mówiliśmy jeszcze czary) dać u woja. - Jakie? -Aura Miecza - O kurde, jak zmienić to ? Bo ja mam trzystronne na M1 :D

Ahh, łezka sie kreci w oczku <3 <3

@Edit

Czytając wpis Himalajczyka coś mi się przypomniało.

Ja , będać pro eloelo szamanem rozdawałem wszystko po równo i only siła jak każdy. Miałem też jakis wewnetrzny lek ulepszenia na 20 levelu wachlarza na +3 czy tam +4 :D

Troszeczke później z kolegą zrobiliśmy sobie woja body. Graliśmy bodajże miesiąc i wbiliśmy 52 poziom. Eq +5/6 i lans . :D Ahh te wieczory przy expieniu. Nevermind, wracając . W wakacje , mając 9/10 lat zobaczyłem GM'a zmienionego w jakies stwora, więc postanowiłem zalansować i wyzywałem. Potem dowiedzieliśmy sie, że konto ma bana do 2020 roku. Po tym jak skończyłem z Mt2 PL i wszedłem na privy. Do tej pory żartuje sobie z kumplem że tamte konto będą miały nasze dzieci :)

cześć.

Opublikowano

teraz gowno jest na mt2 Pl a kiedys wydropiles aure i byles podjarany to byly czasy ;) wszystko mogles kupic i lepszy drop byl bo teraz 1,5 % dropa a wczesniej bylo 3% dropa :) tak to jest

Opublikowano

Ja tam nadal się cieszę PL. :P

Staram się codziennie coś dropnąć i powiem że nie raz mam solidny drop.

Tylko problem tkwi w sprzedaniu, zanim ja to sprzedam... ;D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dokładnie polanka w 20 osób ale najlepsze były zabawy na MH by banjo gonilo sie w 15 po calej mapce xD i oczywiscie poczatki metka byly najlepsze np to z klonowaniem itemow i robilo sie tak ze np fms wypadal a slaba bron zostawala xD

Rep

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...