Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomnienia związane z metinem...

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie jak to kolega na górze ujął Metin2 to wielkie gó*no. Pamiętam jak zaczynałem grać. Nie wiedziałem co jest pięć i mi też ,,kopiowali broń'' teraz wszystko drogie, aż jak się patrzy na te ceny to normalnie nie chce się grać. Kiedyś jak napisałem, że dam 2 kawałki klejnotu w skrócie ( czyli 2kk ) za lwią +9 to pamiętam wszyscy do mnie pisali: na seri dasz 2kk? Ja Ci selne, Masz tyle kasy? a teraz jak się ma 2kkk to wgl satysfakcji ZERO za 2kkk to może sobie dobrą zbrojkę kupisz i buty z dobrym pż a kiedyś za taką kase to byś miał całe eq do 80 lvl i to wszystkie +9. Jak bym kiedyś miał tyle kasy na metku to bym wszystko co teraz drogie pokupywał a teraz za takie pieniądze bym sellał, że za same yangi na allegro to bym był miał floty na miesiąc zycia, i to dobrego ;] Pozdrawiam!

Jeśli mnie lubisz, lub uważasz, iż Ci pomogłem to daj +. To przecież nie boli ;]

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

też były czasy że stało 1 pt na bo i bili wszyscy nawet do 55 lvl expili i w eq +4 męczyli ten spot jak już kończyli to już2 spot był cały .. to były czasy ..

a teraz to 1 osoba nawet bez buffa i lura ( ma pelerynki ) i już " WON ZAJĘTE " albo Dt " Relog"

Powrót ! 26.09.11

Opublikowano

mówcie co chcecie ale moim zdaniem po kolei grę zepsuły:

-privy(gra straciła uczucie ciekawości co będzie dalej bo na privie latamy sobie po v2 i wszystko wiemy gdzie co jest)

-ignorowanie graczy przez gameforge przez to że w grze nie ma nowych map przez długi czas straciliśmy najlepszych

graczy np.FuBu który teraz gra w minecrafta a 99 levele nie spotkacie ich już w mieście

-hacki(DMG daje nam to że uczciwy gracz nie ma z nami szans więc po co wbijać dobre eq)

-boty(polak jest taki że jak widzi że ktoś coś ma za free a on się musi męczyć to go krew zalewa)

możemy tylko liczyć że wyjdzie nowa która nie skończy jak metin2 :(

Opublikowano

Najlepsze było to jak ja robiłem PT na dzikusach jak zaczynałem grać w metina a potem boja zrobiłem na 38lvlu i expiłem na dzikusach wojem body do 40lvla heh :D A teraz sie dziwie jak ja to zrobiłem jeszcze w pt expiłem z bojowcem na dzikusach.. Achh te czasy :]

Opublikowano

Stare czasy...o botów...człowiek nawet nie wiedział co to sh...

Mój ostatni lvl up...:

Koniec przygody :]

Teraz Minecraft :D

Minecraft to gra która daje wiele mozliwosci ja staram sie je wykorzystać w 100%

Chcesz mi w tym pomóc? Kocham multi więc pisz! :)

Nowa Era...

21679895.png

Stare Czasy...

Pozdawiam Varion

Opublikowano

Ja pamiętam jak koledzy mi zaproponowali "graj z nami w metina 2" a ja ok! Wchodzę na kompa wpisuje w google metin2 zamiast na PL to grałem na US potem mi koledzy powiedzieli że jest polski serwer i tak się zaczęło. Były wtedy 4 serwy ja na fenix ;D kiedy sam zrobiłem lwią na +7 z kd defa +2 i mi ją ukradli sposobem "kopiowanie itemków" ahh, ale na 2 dzień zrobiłem sobie nową taką samą :P

Opublikowano

Ja... Tak z ciekawości wlazlem na allegro, zobaczyć po ile teraz stoją yangi. Aż gorzej mi się zrobiło ... 100 kk za 2.5 , kiedyś za to można by pół serwa wykupić i jeszcze by się cieszyli ...

Zaczynałem z kolegą ( na 1 koncie graliśmy o.O ) na Monastyrze. Pamiętam że pierw wbijalem skille po równo, jak prawie każdy ;p Później po jakimś roku zacząłem grać na privach, no i tak właściwie zaczął się początek końca metka... A szkoda

Opublikowano

Pamiętam jak aura i małż były takie tanie a teraz wszystko takie drogie. To już nigdy nie wroci ; (

Opublikowano

Pamiętam to B)

To były czasy..

Włam na konto kolegi bo nie umiałem zrobić konta o.O

Skille po równo ..

Zamiana FMS +3 za tygrysia +4 bo sie świeciła (Nie wiedziałem co robi kowal xD)

Pierwszy miecz na +7 :>

Boga na +9 u zwykłego ;]

I te czasy z EasyMetin2...:(

Gdy wchodziło się o 8 rano i expiło na spocie na pustyni pod chunjo :(

Odkrycie DropHacka , i ukradnięcie riba +4 i aury na evencie.

Zabicie Wodza Orkow na 20 lvl z DMGhackiem , i pierwsza szkata :>

To były czasy...

Gry za darmo, gry na MAC, Linux oraz Windows.

Outlast 2 PC Download

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ha najlepiej było w połowie 2008 roku ;). Były drobne haxy do metina expiło się super gra miała sens nie było debilnych botów, ceny były malutkie. Dobre było tez to ze nikt nie chodził z eq full +9 na 34 lvlu bo nikogo nie było stać a ten kto miał szeroki +9 albo tygre to już był koksik ;P

Opublikowano

Mi brakuje kilku rzeczy:

-wspólne pt na BO ( pamiętacie jak się expiło po 5-8 osób w pt na BO)

-DT ( noobki itp. teraz jest jakieś inne same koxy ;p tak samo jak na BO)

-bicie bossów, teraz każdy pojedzie do groty i wydropi bronie 75, zbroje 61+6 i się cieszy

-graczy ze słabym eq ;p teraz są same koxy co podjedziesz do takiego, a on cię zjedzie i powie "dzieciaczku poćwicz"

Opublikowano

NaprawdęSzkoda mi Was. Piszecie ze to wina botów ze ceny poszły w góre ... Właśnie ze nie! jak byłyo boty(easymetin2 za free) to było w H typa dużo Rzeczy i wszystko taniało easymetin2 stał się tylko do kupna all poszło w góre i a wy gadacie ze przez botu ogarnijcie sie ...

Opublikowano

tez pamietam dawne czasy :)

Przerzuty botkow ^^

em2 w imha ^^

potezne expienei na bo

drophacki na evencie :)

1 szkata ripka ktora podjebalem, a w niej szata baronow xD

Oj wtedy to sie dzialo ...

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Ahh . Pamiętam te stare dobre czasy , gdy budziłem się rano z uśmiechem na twarzy , oswiecając komputer i odrazu wpakowując się na metina . Gdy miałem 34 LvL , poraz pierwszy udało mi się dropnąć FMS + 0 śr. 7 , byłem podniecony , 2 minuty później przyleciał jakiś koleś i pokazał mi 5kk w Handlu i powiedział , że jest GM'em i gdy podam mu hasło to wtedy dam mi te 5kk , ja naiwny podałem hasło , koleś powiedział mi , że mam czekać 10 min na skonwertowanie , a wziął mi całe eq , byłem bardzo wkurzony .

Albo jak byłem TOP 7 na Twierdzy , to były czasy , ta podnieta ,jak ludzie za mną latali w m1 , to było extra.

A teraz .? Metin to porażka ,skończyłem grać rok temu . :)

No ale niby takie noobowskie czasy , a miło jednak je powspominać ;p

Opublikowano

Ja zaczynałem gre na s4 :) pamietam jak z gilotynka+9 popylałem i kazdy pytał "skad masz ?" jak sie kazdego pytałem czemu nie moge załozyc łuku na wojowniku , jak dodawałem wszystkie punkty w duchowe bo wygladało najbardziej kozacko , był tez taki koksu Muti89 (albo cos takiego :D) wojo mental ehhh jak wbił do m1 ze stalka+0 o boze co to było caly server chyba sie zszedł :) a najlepsze było to ze nikt nie wiedział co to za zbrojka , wogole nikt nie wiedział jak sie nazywa :P. Było 0 botow 0 dzieci neo , kazdy ... no prawie kazdy sobie pomagał a najlepsze było to pt na spocie po 3-2 grupki w 6 sie napierdalało :P Dlugo by pisac , ogolnie cały metin przypomina mi o swietnym okresie w moim zyciu :) lat sie nie cofnie a metinem chyba tez juz nic sie nie da zrobic kazdy widzi ze to juz nie to samo co kiedys czasy kiedy kazdy siedział na mpc i szukał tylko nowego MH mineły :( teraz w metina gra coraz mniej osob ... niestety metin dobił sie totalnie w 2010/2011 szkoda ...

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Brak pieniędzy na ulepszenie u kowala B)

Pamietam jak miałem 12 lat i poszedłem na dzikusy i nie wiedziałem jak wrócić ( z tego smutku sie rozpłakałem xD )

Jak dropłem aure miecza która wymieniłem za mnisia +4

Moje pro skille na 40lv [ wszystko po równo ]

KAPRAL

Zbieranie 10kk przez miesiac i ukradzione przez nooba ;x

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Pamiętam jak grałem na S6 , przypadkowo wszedłem na Feniks , wielki szok że mi postać znikła , ahh te 6 osobowe pt na dzikusach / bo , była przyjemność z gry teraz to monotonia . :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...