Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największa kanalia narodu polskiego.

Osama

Przemyślenia  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie s? wasze przemy?lenia o Jaros?awie K.

• Kanalia
      136
    • Szumowina
      124
    • Bandzior
      112
    • Z?odziej
      126
    • Cham
      123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski.jpg

No właśnie, co myślicie o Jarosławie Kaczyńskim? Co do jednego jesteśmy wszyscy zgodni, to kanalia ale czy macie może jeszcze jakieś dodatkowe opinie o nim? Dla ułatwienia dodałem ankietę.

Proszę o nieusuwanie tematu, jest regulaminowy.

RAsfepN.png
  • Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tak samo jak @ youtube4 zaznaczyłem wszystkie

youtube4 dlaczego tam nie było większości polityków którzy kradną ;/

Opublikowano

Szkoda , ze autor nie dodał twarzy z partii rządzącej, która okrada Polaków jak się da ;). Robią nas w chuja ze swoim gadaniem i nieróbstwem. Puszczają masę kłamstw w wielu spraw. Myją ręce kolesiom z partii (umorzona afera hazardowa - brak winnych) . Służba zdrowia w stanie fatalnym i jescze się pogorszyła . Podatki wzrosły ;). Media i prasa upolitycznione pod partię rządzącą by pomóc jej w szerzeniu fałszywej i obłudnej propagandy.

Zielona wyspa już nie pomaga ci donku ? Jesienia ty i twoje sługusy dostaniecie ostro po dupie.

ZAZNACZAM Z GÓRY, ŻE NIE JESTEM ZWOLENNIKIEM ŻADNEJ OBECNEJ PARTII W SEJMIE ;).

Kto na nich głosuje to daje im przyzwolenie na dalsze okradanie nas ;). Nie pierdolcie , ze oni cos zmienia. Owszem zmienić, zmienią tylko podatki by mieć więcej kasy do podziału.

Gdzieś w necie znalazłem taki fragment:

"Nie zagłosuję na NOWĄ PRAWICĘ, bo:

- Chcę, żeby tylko bandyci posiadali broń, chcę żeby to rząd decydował za mnie gdzie się mam leczyć i żeby zabierał mi na to pieniądze.

- Chcę żeby benzyna była droższa 2krotnie niż jest faktycznie warta.

- Chcę żeby moje składki emerytalne były zjadane przez urzędników.

- Chcę płacić przymusowy abonament na TV publiczną żeby redaktorzy tam pracujący dzięki mojemu abonamentowi zarabiali 20x więcej niż ja.

- Chcę, żeby VAT był 25% a podatki największe w Europie i żeby z tych podatków były darmowe uczelnie i żeby ich absolwenci kiedyś w przyszłości założyli prywatne firmy i żebym musiał płacić im za usługi duże pieniądze.

- Chcę, żeby w Polsce była waluta euro i żeby był kryzys....

- Chce płacić podatki na wszystko co wymyśli rząd a wróci do mnie w okrojonej wielkości a rządzący nazwą to : "bezpłatne"......

Dlatego zagłosuje na PO, PiS, SLD i "zawsze w koalicji PSL."

Cóż, powodzenia. Ja jednak głosuję na KONGRES NOWEJ PRAWICY. Wybór należy do Was.

OD RAZU DODAM, ŻE NIE SŁUCHAM IDIOTÓW CO SĄ ZMANIPULOWANI PRZEZ TV i PRASĘ.

ZAMIAST TWORZYĆ TAKIE DURNE ANKIETY ZACZNIJCIE COS ROBIC W KIERUNKU ZMIAN. PRZEKONAJCIE RODZINY BY NIE GŁOSOWAŁY NA TYCH CWANIAKÓW BOTO NIE MA SENSU.

jqeuR.png

Opublikowano

A dlaczego w tej ankiecie są same obelgi na tego pana ?!

Top@ Ja nic nie mam do niego a więdz nic nie zaznaczam ;] (lata mi to)

@Down też łap plusa ;]

Opublikowano

UP plus dla Ciebie widać nie jesteś zmanipulowany polityką miłości w/g Donka i PO . Masz swoje zdanie i to się liczy. Tak trzymaj !

@ TOPIC

Nie wiem czy wiesz, ale publiczne obrażanie kogoś jest karalne ;). Ocenianie kogoś zostawcie samym sobie i nie musicie uprawiać publicznego wyzywania polityków na forum. Chcecie by Polska sie zmieniła na lepsze ? To przekonajcie rodziny by nie głosowały na Bandę Czworga ( PIS , PO , PSL , SLD ) . Oni są od 20 lat . Te same mordy i te same nieróbstwo.

jqeuR.png

Opublikowano

Wedlug mnie bracia kaczynscy byli bardzo madrzy, walczyli z korupcja i wyciagneli wiele spraw na jaw za ktore je inne partie znienawidzily i obrocily prase przeciwko im. Tyle mojego zdania. A polityka sie nie interesuje to tylko takie zdanie bez trzymania niczyjej strony.

wakow9.png
Opublikowano

Oni za ofiary pod Smolenskiem dostaja 250 tys zl i jeszcze mowia, ze to skandal itp. Bo tak na serio, to ten serial pt. Katastrofa pod Smolenskiem jest robiona dla kasy. Po co tyle komisji? Czemu MY, Polacy nie mozemy przyznac sie do naszego bledu (w tym przypadku bledu pilotow?). Nie darze Ruskich sympatia, ale zwalanie winy na jedna strone nie ma sensu. No, chyba, ze chodzi o kase.

Opublikowano

Istnieją różne opcje polityczne i różne poglądy. Jednoznaczne ocenianie też nie jest dobre.

Co nie znaczy, że nie uważam Jarka za pierdolniętego.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Osama chuju to dla ciebie :

Kanalia,Chuj,Pizda,Kutas,Fiut,TwojaStara,Tusk,Zlodziej,Stary , brzydki , niedojebany , skurwiały , pojebany , pedał , szmaciarz , idiota , debil , chuj przebrzydły,

Wystarczy :) ?

Mozesz mnie chuju raportowac ;) I tak mam cie na hiiiita.

@TOP

To dobry czlowiek ;] .

Nikomu nic zlego nie robi :) na tuska jebanego i na bronka nic nie powiedzial.

A ta partia ''Polske Ojebac'' to tylko kurwa na niego gadaja a zawsze swieci.

Dlaczego nikt z parti PO nie polecial samolotem ?(moze 2 osoby) Bo wiedzieli o co chodzi.

@PanZagłady masz racje ;] leci sub i +.. jedyny normalny ;]

Jezeli wy mozecie obrazac wazne osoby to ja moge nakurwiac salto i tez gadac na Osame.

A tak w ogole to sram na to wszystko ;] Ide nakurwiac salto ;*

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Cokolwiek by o nim nie mowic to w zyciu nie zaglosuje na PO. Wy nie widzicie co sie dzieje z tym krajem przez ostatnie 1,5 roku ?!

PS: Czego wy sie spodziewacie jesli PO trzyma media w garsci?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

CO WY CHCECIE OD JARUSIA? TOŻ TO UZDROWICIEL NARODU POLSKIEGO I TAK JAK ON CHCĘ WYJAŚNIENIA KATASTROFY SMOLEŃSKIEJ!

A tak na poważnie to dopóki rządzą na zmianę te same partie to czego tu oczekiwać? Jedno i to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...