Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Najszybszy Jungler

PókiCo

Najszybszy Jungler  

458 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najszybszy jungler twoim zdaniem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

brawo, zrobcie se tym blaznem w early 5gankow i miej 5-0 tylko co z tego, jezeli w late veigar albo gp ma cie na skilla... Jezeli chodzi o jungle z porzadnym late to ww, lee, olaf i maokai oraz shyvana

Opublikowano

brawo, zrobcie se tym blaznem w early 5gankow i miej 5-0 tylko co z tego, jezeli w late veigar albo gp ma cie na skilla...

Jak nie spierdolisz early game, to do late w ogóle nie dojdzie.

Opublikowano

I tak nie ma lepszego niż WW, nikt nie zrobi szybciej jungli innym championem niż ja, Ja WW biore wilki zanim jeszcze blue się pojawi, potem jego i w max 2min cała jungla

Moje TuTki

;)

http://www.mpcforum.pl/topic/568007-2011-thanksgiving-event-opis/[/Code]
[/center]

[center][code]http://www.mpcforum.pl/topic/568056-revenants-hunt-guide/

Opublikowano

Omg ale co to ma do rzeczy? Najszybszy , nawet soraką mogę być najszybszy w jungli jak kupie mobilki.

idiotyczny temat.

Ale jeśli chodzi o najlepszego Junglera to każdy i nawet Riot to wie że jest nim Shaco. No prosze was czy jest postać która ma lepsze Ganki?

to czekam aż kupisz mobilki na 1 lvl ..

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja Wam junglę mogę zrobić każdą postacią, bo się da każdą... Nawet soraka alistarem itp ...

Wystarczy umieć dobrze budować i normalnie grać a nie nupić jak większość z Was ;/

Opublikowano

@UPy

Widzicie nazwe tematu? NAJSZYBSZY, a Wy pierdolicie o gankach :|

Skarner,yi

Btw. Warwick ma jedna z wolniejszych jungli a jest w top :<

xxcafs.png
Opublikowano

@up masz całkowitą rację, nie wiem jak te nooby moga shacho zaznaczaz, skoro nawet ww jest szybszy. Lee, skarner, udyr i master NAJSZYBSI I NAJLEPSI

Opublikowano

Już nie przesadzaj, w nazwie tematu już jest ten jungler, więc czemu mają nie pisać o postaciach co mają dobre ganki ;p Shaco wolniejszy od warwicka? Mi się wydaje, że raczej nie :O

Opublikowano

Boshe, to że WW trzyma się w jungli nawet do 9 lvl z szata i potami to nie znaczy, że jest najszybszy.Własnie chodzi o to że jest najwolniejszy.

Jeszcze Shaco... też tak szybko nie robi jungli, szybko to on może zrobić pierwszego buffa z kukiełkami i nic więcej.

Według mnie Yi, Skarner, Udyr.

4566511400.png

Opublikowano

Beka z was, skoro myślicie, że shaco to najszybszy jungler.

To nawet nie jest jungler tylko counter jungler. Ganki ma dobre, ale co z tego skoro w late ssie.

Najszybszy wg. mnie jest Udyr, Lee Sin, może WW i Shyvana też jest całkiem dobra. Z nowszych postaci podobno jeszcze Fiora nieźle czyści jungle.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Buahaha, grałeś kiedyś Shaco? 5boxów loozem zabija Reda. Ty tylko musisz iść dobić poboczne minionki (te dwa obok niego)...

Buahaha, grałeś kiedyś w lola? Czy z pseudo guidow tu bezsensowny syf wypisujesz?

GunzAlex.png
Opublikowano

I tak nie ma lepszego niż WW, nikt nie zrobi szybciej jungli innym championem niż ja, Ja WW biore wilki zanim jeszcze blue się pojawi, potem jego i w max 2min cała jungla

Hahaha brawa dla kolega Jak robisz cala jungle w 2 min Jak blue i red pojawiaja sie w 1:55 wiec pozdro i zastanow sie zanim cos pierdoliniesz
Opublikowano

Hehe jak czytam komentarze niektórych to jak bym czytał coś, co napisał 11 latek.Pisze w temacie "NAJSZYBSZY JUNGLER"

A nie najlepsza postać do gankowania. Nie będę wypowiadał się drugi raz,po prostu spójrzcie wyżej kto według mnie jest najszybszy ew. do tego shyvane można dodać.

4566511400.png

Opublikowano

Hahaha brawa dla kolega Jak robisz cala jungle w 2 min Jak blue i red pojawiaja sie w 1:55 wiec pozdro i zastanow sie zanim cos pierdoliniesz

Może chodziło mu o 1:55 + 2 minuty = 3:55 czysta jungla

co nadal jest niemożliwe na pewno nie warwickiem, może tą fiorą ale też wątpię ;p

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...