Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Najszybszy Jungler

PókiCo

Najszybszy Jungler  

458 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najszybszy jungler twoim zdaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shaco to najszybszy jungler. Zgadzam się z up to, że ww wychodzi z jungli na full hp nie znaczy, że szybko jungluje. Jedynie grając shaco można zrobić naraz blue i red buffa.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shaco to najszybszy jungler. Zgadzam się z up to, że ww wychodzi z jungli na full hp nie znaczy, że szybko jungluje. Jedynie grając shaco można zrobić naraz blue i red buffa.

To chyba dawno Shackiem nie grałeś kolego.

Opublikowano

To chyba dawno Shackiem nie grałeś kolego.

Faktycznie, dopiero teraz zauważyłem swój błąd. Teraz niestety nie da się nim zrobić już 2 buffów naraz ;/, ale wciąż uważam, że jest najszybszym junglerem jest Shaco. W dodatku ganki są nim bardzo proste i szybkie.

Opublikowano

Faktycznie, dopiero teraz zauważyłem swój błąd. Teraz niestety nie da się nim zrobić już 2 buffów naraz ;/, ale wciąż uważam, że jest najszybszym junglerem jest Shaco. W dodatku ganki są nim bardzo proste i szybkie.

Nom, niezaprzeczalnie ganki są najlepszym atrybutem pajaca:]

Opublikowano

Dlaczego wykluczacie Lee Sina?

Ten mnich również dobrze sobie radzi w jungli i ma ŚWIETNE ganki.

W doskok do miniona, Q doskok do przeciwnika, E spowolnienie, można użyć flesha i zajebać kopa w tył.

Albo Q, E, W, R. :D

WW przed 6 lvlem to kupa.

Lee Sin lub Nocturne gankować mogą po 3 lvlu.

Jak patrze czasami ludzi piszą, że Talon dobry w jungli.. Niedługo kurwa, Corkiego w ten las.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lee sin, Master yi, Warwick, Gangplank i moje najukochańsza postać Nautilus :D

Do wszystkich memberów forum patrzących tylko na ilość postów, nie liczy się ich ilość, a sens, przesłanie i treść.

Nakurw lajka jak możesz ;3

........./¯¯/).................(\¯¯\...........

........./¯.//...................\\.¯\..........

......../..//.........F*ck......\\..\.........

../´¯`/' /´`\..AkiMbO../´`\ '\`´¯\...

./ '/ / / /¨/¯\.............../¯\¨\ \ \ \' \..

( '( ´ ´ ¯\/'' )..............( ''/\¯ ` ` )' ).

Opublikowano

Shaco przed nerfem Pacynek był to jeden z najszybszych junglerów..

Jeśli chodzi o ganki to Shaco jest najlepszy z tych wszystkich.

Ale najszybsza jungla to Yi.

Opublikowano

Ja zaznaczyłem Mumu, ponieważ po blue, które wykonujemy bardzo szybko od razu lecimy na gank (prawie zawsze pomyślny). Ma ciekawą i szybką junglę, ale oczywiście dyskwalifikując Shaco, który jak wiadomo wyprzedza wszystkich w szybkości junglowania.

Gold Member

nvm

Opublikowano

najlepszy nocturne.

zdecydowanie największe dmg, attack speed. ma świetnego pasywa pod junglę oraz skille. O ulti do ganków to się nawet nie będę wypowiadać :D najprzyjemniej mi się nim junglowało

ww też przyjemny ale moim zdaniem zbyt wolny :P i za łatwy

najszybszy shaco

naprawdę szkoda na niego słów ;p

9tlt12.jpg
Opublikowano

nie rozumiecie ze shaco po nerfie jest o okolo 15sek wolniejszy od mastera? Master najszybszy, shaco ma tylko dobre ganki, do ww wezmiesz exhausta i tez dobre ganki, albo jak twoj kolega ma slowa albo stuna

Opublikowano

jak wy mozecie zaznaczac jakies tryndy, czy xiny, skoro shaco wyczyszycza ( red i blue ) w 2 min, wiec nie rozumiem po co ta cala ankieta.

Opublikowano

jak dla mnie to powinna być ankieta, który jungler najlepszy od razu po buffie czyli zabijamy blue/reda i lecimy na ganka :P ja tak zawsze amumu wpadam i bardzo często się udaje (o ile ogarnięci na lane :P)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Udyr Zajebista jungla, fiddle tez dobra rammus nie wiem o co nie ktorym chodzi jego pasywa + tarcza odbijajaca dmg daje szybko sprawna jungle, lee sin fajna jungla przerabane gangi, ale mi najbardziej noc pasuje fajna jungla gangi fajne (fear) jesli ktos potrzebuje pomocy szybko to jest ulti, jesli chodzi o teamfighty to np. taki nunu i jego kox ulti wchodzi to napierdzielamy z tarczy;) moje zdanie:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...