Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Najszybszy Jungler

PókiCo

Najszybszy Jungler  

458 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najszybszy jungler twoim zdaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wy mozecie zaznaczac jakies tryndy, czy xiny, skoro shaco wyczyszycza ( red i blue ) w 2 min, wiec nie rozumiem po co ta cala ankieta.

Już nie wyczyszcza... nerf pacynek i redowi zostaje około 50 hp, wazne że nie pada, chyba że masz quinty pod AP + masterki te 1, czyli 4 ap++

167161466687770313241.png

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś najlepszą kolejność jungli dla tej shyvany? I kiedy najlepiej się już kończy jungle (który lvl?) na którym levelu najlepiej zrobić małego smoka?

Opublikowano

masterem jak masz buty i latarnie to lecisz na smoka, spokojnie wysolujesz, kurwa, ogarnijcie sie! W temacie jest najszybszy jungler, a nie najlepsze ganki(chociaz nawet garen ma lepsze) widze ze jestescie zakochani w tym blaznie

Opublikowano

Stepien a od czego zaczynasz na początku?? od samego bufa? czy może jakieś pomniejsze potworki?(shyvaną..)

@tymo99 tutaj i tak w temacie dyskutujemy raczej o junglerach ogólnie a nie tylko szybkość jungli. Bo już ktoś mi uświadomił, że przecież parę sekund jungli więcej lub mniej aż tak dużo chyba nie daje ;D

Opublikowano

ja shyvana robie cała jungle w kilka minut + stealuje golemy reda i wraithy ich jungli :D na 6 robie solo dragona ;D

W kilka minut to ja Anią junglę robię;d

Opublikowano

@kamil1419

Shyvana startuje od w , bije red buffa , wraityhy. i gank mid , potem wilki oddaje blue ide gank top jak zgankuje topa stealuje golemy w ich jungli recall potem wraithy, golemy i gank bot.

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Panowie wczoraj zakupiłem skarnera. Kosa w jungli. Bardzo szybko wyczyszczona, + 80% na udany gank. Dla mnie Skarner i Udyr (obojętne czy tygrys czy phoenix) czyszczą jungle i mają bardzo porządne ganki. W gre wchodzi jeszcze Shaco - bardzo uproszczona jungla, jak enemies nie zwardują rzeki to jest po nich. WW też ładna jungla, może wolna, ale za to po poziomie 6 macie 100% na udany gank (chyba, że jungler jest upośledzony; wtedy 50%)

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Chciałbym spróbować kiedyś tym shaco. A w razie jakbym zauwazył ze rzeczywiscie raczej widac ze mają te wardy to się kupi oracla ;D

stepien, ale co jeśli nikt nie będzie chciał blue bufa? Zabić go? Nawet jeśli go zabiję to co on daje dla shyvany? Czemu stealować tylko golemki? Nie mozna też wraithow albo nawet reda jakby był ;P?

Opublikowano

Najszybszą jungle robi shyvana ,trochę gorzej z gankami ale nadrabia to nalotem na jungle przeciwnika.

Opublikowano

Można stealować nawet reda jak jest a blue buff Ci zmniejsza cooldown :D a spelle do shyvany exhaust + smite tak zawsze gram aby gank był jakis udany. Red buff sie przydaje na ganki bo slow.

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

A jeżeli stealuje reda, a potem wraithy (zakładamy, że moja drużyna startuje z góry) to da się jakoś przejść szybko do wilkow a potem golema? Czy zawsze trafi ta wieża i się nie opłaca? Jedynie można przez mida? Ale wtedy trochę czasu marnujemy xD?

Opublikowano

warwick ^^ z powodu jego skilla wytrzywania wroga z mala iloscia zycia ^^

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Najszybsza Udyr pheonix i shyvana ze wzgledu na W

Najlepsze gangi shaco,udyr,skarner,mumia(?)i lee mozna dodac ww ale po 6:X

Opublikowano

Omg ale co to ma do rzeczy? Najszybszy , nawet soraką mogę być najszybszy w jungli jak kupie mobilki.

idiotyczny temat.

Ale jeśli chodzi o najlepszego Junglera to każdy i nawet Riot to wie że jest nim Shaco. No prosze was czy jest postać która ma lepsze Ganki?

Opublikowano

Ależ owszem czemu nie - Nocturnowi też należy się xD Przecież ma to fajne R. Więc nawet nie musi na dobitkę, tylko od razu atakuje.

Nie wiem ale pewien kolega co ma "pro kolege" powiedział, że to maokai jest takim najpotężniejszym junglerem podobno.

Opublikowano

Omg ale co to ma do rzeczy? Najszybszy , nawet soraką mogę być najszybszy w jungli jak kupie mobilki.

idiotyczny temat.

Ale jeśli chodzi o najlepszego Junglera to każdy i nawet Riot to wie że jest nim Shaco. No prosze was czy jest postać która ma lepsze Ganki?

dlaczego wszyscy idioci w tym temacie nie rozumieją że tu chodzi o jungle od pierwszego lvl a nie że jak kurwa na 10 lvl będę się ścigać która postać robi szybciej jak już wszyscy itemy mają .....

omg nie pojmuje was , przecież to tak logiczne że aż boli jakby ktoś " żeka " napisał

NJxbd4x.png

Opublikowano

dlaczego wszyscy idioci w tym temacie nie rozumieją że tu chodzi o jungle od pierwszego lvl a nie że jak kurwa na 10 lvl będę się ścigać która postać robi szybciej jak już wszyscy itemy mają .....

omg nie pojmuje was , przecież to tak logiczne że aż boli jakby ktoś " żeka " napisał

Nie wiem czy chciałeś, ale przyznałeś mi racje. Napisałem to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...