Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Najszybszy Jungler

PókiCo

Najszybszy Jungler  

458 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najszybszy jungler twoim zdaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie jest skarner? o_O . Do tej pory wyczyściłem nim najszybciej jungle z pośród wymienionych.

Mordekaiser es #1 i nie potrzebuje cc do gankowania.

Shivy i Skarnera nie ma dlatego gdyż gdy ten temat był stworzony te postacie nie istniały.

Skarner dodany, nie ma możliwości dodania więcej odpowiedzi.

@Up Na normalach nawet mundo + eve i wygrana liniia. To nie znaczy że jest to dobre połączenie.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę krótkie te odpowiedzi ale odpowiem krótko właśnie: A Karthus? czytałem jego czasu to ma bardzo podobny czas do tego najlepszego z master yi. Ma podobno 3:35 czyli chyba dość szybko

Opublikowano

Owszem można ;D ale jak tym shaco się jungluje to co? pacynki tylko na jednego bufa się robi czy można jakby na 2 do czasu ich respnięcia?

dajesz 1 pacynke na wiliki i reszte na blue smajtujesz wielkiego wilka i czekasz na blue

2 skill dajesz q lecisz gank mida jak się uda to zabijasz jak nie to przynajmniej flasha straci później standardowa jungla i ganki maxujesz "e"

@Topic

jak dla mnie skarner ^^

<>

Opublikowano

Jestem zaskoczony ze tak malo glosów na trundle , według mnie jest on najszybszy z odpowiednimi runami i startem dzieki swojemu ugryzieniu

Opublikowano

Moim zdaniem Nocturn najszybszy i najskuteczniejszy jungler ;p

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Owszem można ;D ale jak tym shaco się jungluje to co? pacynki tylko na jednego bufa się robi czy można jakby na 2 do czasu ich respnięcia?

Tu masz całkiem przyjemny video poradnik ( nie mój, ale myślę że Ci się przyda )

Opublikowano

W

Oczywiście warwick. Ma odpowiednie skille do jungli, life steal, attack speed.

Jaki warwick , warwick jedna z najgorszych dzungli , w jungle chodzi o to by robic jak najbardziej skuteczne ganki , warwick przed 6 lvlem to jest jeden wielki fail a nie jungler

A creepy zabija ledwo ledwo

GunzAlex.png
Opublikowano

Ale po co najszybszy jungler ? Różnica między najszybszym, a najwolniejszym nie wynosi nawet minuty. I tak liczą się tylko ganki...

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

oczywiście że shaco, dzieki swoim laleczką i dobrym dmg oraz krytykowi przy "q" jest bardzo dobrym junglerem. na 1 lv blue dzieki laleczką leci w 2-3 sec a potem juz mozemy nawet smoka rozwalic, oczywiscie trzeba miec troche runek..

Opublikowano

@Top

Dla mnie Shaco nie jest najszybszym junglerem ponieważ zanim zacznie bić musi porozstawiać te swoje pacynki.

@Up

Jakim cudem chcesz w 2min zrobić wilki, 2 buffy? byś musiał w 2min rozstawić po 5 pacynki na 2 buffach i z 3 na wilkach. (Chyba).

I przy tym nie miał byś już many na ganka.

Opublikowano

@Top

Dla mnie Shaco nie jest najszybszym junglerem ponieważ zanim zacznie bić musi porozstawiać te swoje pacynki.

@Up

Jakim cudem chcesz w 2min zrobić wilki, 2 buffy? byś musiał w 2min rozstawić po 5 pacynki na 2 buffach i z 3 na wilkach. (Chyba).

I przy tym nie miał byś już many na ganka.

A więc, stawiało się 5 boxów na redzie, leciało się zabić wilki a potem blue, proste. Minuta 2.30 masz 3 lvl i 2 buffy (3 lvl jeśli się miało 1 Esencje na expa), po wprowadzeniu Sejuani patcha będzie to nie wykonalne, shaco dostaje nerfa.

Opublikowano

A więc, stawiało się 5 boxów na redzie, leciało się zabić wilki a potem blue, proste. Minuta 2.30 masz 3 lvl i 2 buffy (3 lvl jeśli się miało 1 Esencje na expa), po wprowadzeniu Sejuani patcha będzie to nie wykonalne, shaco dostaje nerfa.

5 pajacow nie rozwali reda omfg :D

GunzAlex.png
Opublikowano

5 pajacow nie rozwali reda omfg :D

Buahaha, grałeś kiedyś Shaco? 5boxów loozem zabija Reda. Ty tylko musisz iść dobić poboczne minionki (te dwa obok niego)...

Używałem tego samego sposobu :D

Szkoda, że to przepadnie ;/

Opublikowano

Teraz dosyć szybko mundo czyści się jungle, sprobujta sami. Shavana nieźle Sobie także radzi.

Shaco teraz oslabal. (3x up@ Z runami full AP 45 na starcie 2 pacynki red 1 blue (+ pull kolegi) i wolfy.

Teraz to 3 pacynek nie postawię ;D

actanie.jpg

Opublikowano

Kurwa mac! Nerf Shaco ;/

Trza zmienić.

Dobrymi postaciami do Jungli i Ganków są Shyvana, Skraner, Lee Sin, ale najszybszy to Master Yi ;]

WW wcale nie najszybszy powiedziałem!

NAJSZYBSZY, nie najlepszy! Jak nie ma itemków na AS to gówno zrobi tym minionom w jungli + zero ganku przed 6lvlem..

Opublikowano

ww jako 2 w ankiecie? ;o może wychodzi z jungli na full hp ale napewno nie jest najszybszy. Lee sin to najlepszy, najszybciej zaczynający ganki jungler. Moim zdaniem Skarner / Shaco / Udyr najszybsi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...