Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Najszybszy Jungler

PókiCo

Najszybszy Jungler  

458 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najszybszy jungler twoim zdaniem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko zależy od umiejętności gry i wybrania odpowiednich run i umiejętności. Jak dla mnie szybką jungle ma Lee Sin i Udyr.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Chciałbym widzieć ganki mordekaisera

Mordekaiser es #1 i nie potrzebuje cc do gankowania.

Shivy i Skarnera nie ma dlatego gdyż gdy ten temat był stworzony te postacie nie istniały.

Opublikowano

Temat to najszybszy jungler, a nie najlepiej gankujący,

Shaco polega głównie na gankach ale pacynkami szybko czyści junglę.

Generalnie najmocniejsi junglerzy to teraz Shaco, Lee Sin, Udyr i Skarner, więc głos na nich (skoro nie ma Morda)

Opublikowano

To teraz drugie pytanko: Kto ma najszybszą a może i najłatwiejszą/najlepszą jungle na konta od 1 lvla do 5 lvla... Czyli słabe runki i ilość tylko 4 (bo na 5 lvl już nie gram) Cena ograniczona do 450 (bo 1350 raczej się nie da uzbierać do 4 lvla)(mogą też być postaci tristana i alistar bo oni mogą być za darmo, ale oni raczej na jungle się nie nadają) Także czekam na pro odpowiedzi i za pro odpowiedzi z góry thx

Opublikowano

To teraz drugie pytanko: Kto ma najszybszą a może i najłatwiejszą/najlepszą jungle na konta od 1 lvla do 5 lvla... Czyli słabe runki i ilość tylko 4 (bo na 5 lvl już nie gram) Cena ograniczona do 450 (bo 1350 raczej się nie da uzbierać do 4 lvla)(mogą też być postaci tristana i alistar bo oni mogą być za darmo, ale oni raczej na jungle się nie nadają) Także czekam na pro odpowiedzi i za pro odpowiedzi z góry thx

Jungla poniżej 15 lvla to w 90% fail - dlaczego?

Rzadko kiedy ktoś może na tym lvlu utrzymać solo lane vs 2. Nie poradzi sobie - gra jest prawdopodobnie przegrana.

Do 20 lvla nie opłaca się kupywać run.

Jeśli już koniecznie chcesz junglować to : Warwick, Skarner, być może Fiddlesticks, Nunu.

Opublikowano

opłaca się na reflinki, po co zostawiać miejsce puste ;D i według mnie na reflinki najlepsze runy to na prędkość ataku reszty się nie opłaca xD a wy?

@up tylko tych 4?

skarner i warwick i fiddlestick tylko z rotacji, nunu jedynie można kupić :(

A co z tym masterem yi? on raczej nie ogarnie?

Opublikowano

Nie opłaca się, twój kolega z teamu na 100% nie utrzyma lini 1vs2 + w 90% przypadków w czasie ganku nie masz co liczyć na pomoc swoich partnerów z lini, na takich niskich lvlach nikt nie ma wyrobionych odpowiednich zachowań ( chyba że też expi ref konto).

A wracając do tematu, najlepszy jungler? SHACO!

Opublikowano

No dobra w takim razie lepiej będę brał tych lanerów raczej. Teraz i tak fajniutka rotacja, będę sobie testował amumu, gp, nasus,sivir taric, pantheon,kog maw, viktor xD trochę ich sporo którzy mi się podobają.. (nasusem chyba łatwo ogarnąć solo topa także np 2 będą mogli być na midzie i 2 na bocie a ja sobie na solotopie)

Jeszcze do tematu... Gdyby nie było tej żadnej ankiety i jakby tematu. To kto ma najszybszą jungle? Mordekaiser??

Opublikowano

gdzie jest skarner? o_O . Do tej pory wyczyściłem nim najszybciej jungle z pośród wymienionych.

1313330877-U255743.jpg

Opublikowano

No dobra w takim razie lepiej będę brał tych lanerów raczej. Teraz i tak fajniutka rotacja, będę sobie testował amumu, gp, nasus,sivir taric, pantheon,kog maw, viktor xD trochę ich sporo którzy mi się podobają.. (nasusem chyba łatwo ogarnąć solo topa także np 2 będą mogli być na midzie i 2 na bocie a ja sobie na solotopie)

Jeszcze do tematu... Gdyby nie było tej żadnej ankiety i jakby tematu. To kto ma najszybszą jungle? Mordekaiser??

Amumu to akurat jeden z najgorszych linerów w grze ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...