Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Airo

Shield

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobra ja juz sie dogadalem z Quori na gadu, i nie bedzie tego systemu. Restive, nie jestem pełnoletni wiec nie bede zakladal wlasnego priva:), a pozatym jakos na afandu pol serwera łowilo; ). Wojo, na PL ni cholery nie wróce, ojebali mnie tam z 10razy, teraz jest juz masakra, ceny nooby hacki. . . 1kkk kupisz za 5zl na allegro. Wiec po co? Co do dt, takiego systemu jak na Tiverii raczej nie polecam bo bedzie tak ze, pare osob bedzie chcialo expic, pare robi eq, inni znowu bawia sie z inymi(PvP) i nie zawsze znajdzie sie ta grupe=). Natomiast w dt zrobil bym resp metka co 3-5min i usunal resp z 7pietra dt:). Zbyt duze lagi.;/ na pieczatka troche zmniejszyc czas respu a drop pieczatek zostawic (1 pieczatka na spot). Dziekuje i pozdrawiam Shinek ;]

Opublikowano

Quori kiedy bd włączona rejestracja i kiedy bd klient serwera ?

@ Okej ale kiedy bd upnięty klient

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

To dobrze czyli nie bd ani 1 cheata =p i w końcu w pełni zabezpieczony serwer =p

Quori jak skończysz klienta i ogarniesz qesty to bd uplaudował klienta ?

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

To dobrze czyli nie bd ani 1 cheata =p i w końcu w pełni zabezpieczony serwer =p

Quori jak skończysz klienta i ogarniesz qesty to bd uplaudował klienta ?

Stop nie myśl tak bo on napisał że spróbuje jak mu się nie uda to lipa i tyle.. Nie chce potem słuchać a miało być to i to ale niema więc lipny serwer..

Opublikowano

Wiem nie jestem taki że jak komuś się coś nie uda to odrazu sie sapie,jak się nie uda to najwyżej trudno

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

Pemo i jak idzie z zabezpieczeniami ? =p

@ Będzie jakiś trailer serwera ?

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

Wprowadzenie HS-a to nie jest taka prosta sprawa . Najpierw będę musiał go sam jakos zrobić na domowym serwerze, potem wysłać to Quori . Tzn wezme tego z PL-a i będę go podłączał pod serwer . Troche roboty z tym jest, ale nikt nie mówił, że będzie łątwo ;x

Opublikowano

Przecież nie wszystko musi być dane na raz, jak to mówią "Nie od razu Rzym zbudowano" dla większości liczy się dobry start więc narazie zajmijcie się dropem, clientem itd.

A i szukam Team do gildi na serwie królestwo chunjo/shinso. Będzie własny TS (ale to tak po tygodniu od postawienia serwa).

Czekam na oferty narazie na PW a potem się forum zrobi!

Wzór podania:

Nick:

(moze byc narazie z forum potem napiszecie do mnie z waszego ze macie taki nic i dodam)

Postac:

jaka postacią będziesz grał?

Na jakim serwie grałeś/aś:

Napisz coś

Ile grasz w metina:

(privy i pl)

Co możesz wnieść do gildi:

Napisz coś

(min 14l jeżeli masz mniej to tez masz szanse ale po zakceptowaniu prze gildię)

O sobie:

Napisz coś

Od siebie:

Napisz coś

PS: Mam już kilku członków.

jiibm1.png

2pto2lw.png2m64i9j.png

11jno5z.png

Nicki pod którymi gram na serwerach ;)

ZielonoMi, PanBossik, Posepny, Kostuch, MrBossik
Opublikowano

Sorka , że pośpieszam , ale byłbym wdzięczny o powiedzenie jak z bonami jest :Standard czy są usunięte bony typu na luda 1% miecze 2% a zostawić 6.10 15%

Chce już start tego serwera bo jest fabuła i opłaca się bić metki na każdy lvl a nie jak na innych serwach metki tylko od 85+

Opublikowano

Troche lamicie ,że 12 sierpnia Bo już wakacje się kończą i nie będzie grało tyle ludzi. Proponowałbym sprzężenie się i otwarcie ustanowić jak najszybciej

Nowicjusz
Opublikowano

Nie wiem czy już był poruszony ten temat, lecz czytając wypowiedzi - 'drop yang jest wystarczająco wysoki', w pewnym okresie zacznie pewnie wzrastać inflacja przedmiotów. I trzeba byłoby pomyśleć już teraz o jakimś rozwiązaniu na dłuższa metę. Może stworzenie npc Bankiera, albo monet jak na nova ? Zostawię to do przemyśleń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...