Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Airo

Shield

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ekip w sumie nigdy przez forum itp nie szukam.. Wychodzi w grze.

Invicto pojawi się również tutaj. Gildia znana z Ahrimani(tutaj Bankai) z Hybrida s2 oraz z Nevadi..

Opublikowano

A jak bd z bojem, na start czy normalnie do robienia jeśli normalnie to jak z misjami na konia ? =p

Pozdro.WojoKoxo

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

Boj jest na start. Potem na wyzsze poziomy konia dropimy medal zanosimy go do stajennego ktory daje nam wyzszy poziom konia ;D misje mozna robic co 6h

Opublikowano

Serwer napewno bedzie ŚWIETNY! Ale Administratorze PRZECZYTAJ TO!. Jakis dobry hacker niszczy bazy danych kazdego serwera, wiec zrób najlepsze zabezpieczenia jakie mozesz(a tymbardziej na baze danych). Zniszczyl juz serwery takie jak:AfandyMt2, NevadiaMt2, MetinAYT2, I pare inncyh ktorych dokladnie nie pamietam nazwy. A wiec strzegam Cię. Nawet jakbys mial sie spoznic ze startem serwera ZROB NAJLEPSZE ZABEZPIECZENIA JAKIE MOZESZ. A teraz cos do przyszlych graczy serwera, wolicie pograc od 12 do 14-15 sierpnia? czy poczekac do powiedzmy 20sierpnia i grac dluzej? wiec nie komeptujcie tego jakosc źle, bo chce dla was wszystkich dobrze i ostrzegam:) Pozdrowienia Shinek<3

Opublikowano

Będą jakieś beta testy dla graczy czy tylko zamknięte dla Administracji ?=p

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

Nie dyskutujcie o innych serwerach niż Airo bo modek wpadnie zobaczy że spam i zamknie =p

@Heh od czasu gdy zacząłem śledzić ten serwer zdawało mi się że to Ario =p

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

na ox jest napisanych okolo 100-130 pytan xP ox bedzie raz w tygodniu nagroda moze byc pd expa na 1h jezeli wam pasuje ;D

Opublikowano

hehe sporawo ale zazwyczaj na dedykach ox`y długo trwają zależy ile ludzi=p

ile bd pięter dt ?

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

ice run fajna mapka =p ale bd jeszcze jakieś mapki do expa ? żeby exp nie polegał tylko na av2

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

Nagrody do wyboru :

10 kamieni duchowy lub x1 perła? lub x1 pd na 1h?

to oznacza że tak rzadko będą dropić pd na 1h?

i pytania z oxa z gry czy widze ogólnej.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Mam pytanko odnosnie serwa, czy na bronie (chodzi mi o te po 80lv typu strumyki itp) mozna zrobic jakies trudne ulepszacze? I niech to beda narazie finalne bronie. Np (od razu mowie wzoruje sie na systemie jakim na serwie afandu) na +1 20ks klat z + potem +2 15osci czy cos w tym stylu. Bedzie bardziej urozmaicona gra:). I nie kazzdy bd odrazu latal z epikami +9 = ). Prosze o przemyślenie tego:)

Pozdrowienia Shinek<3

Opublikowano

Shinek to by była największa głupota ja bym już na pewno nie zagrał.

Jak już to lepiej do +6 brak ulepszaczy a potem

na +7 x3 białe

na +8 x3 nieb

na +9 x3 red

itd.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Up racja =p trzeba pamjętać że to jest dalej priv Shinek jak lubisz tracić czas i się bawić z ulepszaniem zapraszam na PLa

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

Co do dt, może zrobisz tak jak jest na tiverii, czyli, że wchodzisz w grupie min. 3osoby i nikt Ci nie ksuje i masz święty spokój... Taki jakby dungeon.

Opublikowano

Wiesz cons656 chętnie bym to zrobił ale moje umiejętności pisania questów są ograniczone niestety ;x ale spróbuje to zrobić jednak nic nie obiecuje ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...