Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Airo

Shield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że dodany jest 6 skill bo u niektórych postaci jest on niestety zbugowany.

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie panowie, Wojtka w tę sprawę nie mieszajcie ani nikogo z teamu NevrasT, nie mieli z tym nic wspólnego :> Ten cały feralny quest napisałem ja, bo Wasza szanowna administracja 3 godziny przed startem przypomniała sobie, że nie ma questa na pieczęcie a Pemo nawet dostepu do niczego nie ma. Śmiech na sali.

Opublikowano

przez twój kretyński żat mogłeś nam zjebać całego serwa.. . Wnioskując z rozmowy na gg zrobiliście to w 2. Quest mamy, tylko z bugiem jak się zalogujesz to nie siedzisz na mouncie. Nie mam dostepu do niczego ponieważ potem są problemy z wyciekaniem itemkow z navi i bazy . Quori chciał tego uniknąć .

@Edit:

Adriank1410

15:18:03

ten quest mial smigac ;f

15:18:06

a potem cos bylo

15:18:11

to dorobilismy niby funkcje mount

No czyli zrobiliście to w 2 . To, że wy wielcy znawcy się znacie na serwerach to spoko . Ale nie wykorzystujcie tego żeby się zabawić i kogoś rozpierdolić . Myślałem, że jesteś spoko, fajnie się gadało, z początku mi pomagałeś i dlatego ci zaufałem . Tego questlib-a nawet nie sprawdzałem bo miałem do cb zaufanie gdyby quori tego nie sprawdził to była by dupa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...