Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Airo

Shield

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie podać ip do ts. ? Ponieważ to ip oraz port wpisywałem razem i oddzielnie wyskakuje błąd ;(

Opublikowano

Dobra . Zostało nam już naprawde niewiele . Dzisiaj troche zrobiliśmy, clienta, questy , poprawilismy drop itp . Zostaje nam teraz zrobienie itemshopu i poszukiwanie bugów które same przypadkiem wlatują nam w ręce . Dzisiaj wykryliśmy takiego co wywalał serwer, ale został naprawiony. Więc do 19 na 100% się wyrobimy .

Opublikowano

tylko zróbcie tak żeby nie było jak na instanity czyli :

2 resety

bronie 80 lvl w handlarzy za 0 yang

x4 razy off serwer w przeciągu 12h ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Czekam na serwa i mam nadzieje że wyjdzie szybciej niż 19-tego bo wakacje uciekają;/

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Opublikowano

No ja rozumiem, że długo pracują ale na jednym z serwerów (neveria/alvio na razie dla mnie najlepszy serwer metin2) pracowali też bardzo długo i woleli zrobić tą jedno dniową betę.

Czemu wam nie pasuje tak ta beta?

Zobaczycie, a jak wam na starcie dedyk padnie (jakieś kosmo bugi) i będzie potem płacz, a tak przed betą nikt nie będzie płakał ^^.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ponieważ sami testujemy i wszystko wyszukujemy . No nie wiem może zrobimy tą bete hmm . Pomyślimy nad tym . A teraz możecie wbić na serwer Team Speak 3. 46.105.98.19:9987 . Zapraszam.

Opublikowano

Oo to super zaloze gildie w shinsoo i 4 osoby bezemnie z rla "moja gangsta" xDD bedzie grala ... zapraszam do shinsoo

btw:Quori jak zdobiles gold membersa????

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Opublikowano

Tylko też nie spodziewajcie się zajebistych rewelacji . Nie zobaczycie u nas 100 nowych map, rakiety jako wierzchowca, nowych fryzur z koreana czy coś w tym stylu . Chcemy zachować orginalnego metin-a z ciutką nowości . Cała inflacja na serwerze jest przemyślana, wystawianie sklepików będzie miało sens . Jak graliście na animemt2 to ten serwer będzie bardzo podobny do niego tylko troche ulepszony z lepszym expem ;p . Teraz na start mamy dodanych mało nowości . Chcemy odpalić serwer jak najszybciej się da bez bugów . Dopiero jak skończymy serwer chcemy odpocząć około tygodnia i zabieramy się za dodawanie mapy Zombie i groty v3 ze smokiem. Myślimy nad ice_runem który jest na nevrascie i rajdzie ala nevrast . Tylko z tym jest problem ponieważ nie mamy questera . Misji jest też mało, i większość jest z MPC . Więc jeśli ktoś zna się bardzo dobrze na questach, lub ma znajomomego niech napisze na gg: 6128014 lub 5175611.

Opublikowano

Ja znam kogos ... Bambus3k. ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Zapraszam od wklejania sobie sygnatur airo do sygnatur:

62216415937195952234.png

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/411328-zapowiedz-airo/"][img=http://www.iv.pl/images/62216415937195952234.png][/url]

98554733357016751894.png

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/411328-zapowiedz-airo/"][img=http://iv.pl/images/98554733357016751894.png][/url]

Zapraszamy do reklamowania nas na różnych forach i wysyłanie znajomym !

Opublikowano

VastoLords mamy już wszystko praktycznie gotowe . Zostało kilka poprawek, więc do tego 19 na lajcie się wyrobimy chyba, że coś nam się ostro nie zjebie .

Ps. Strona teraz nie działa z przyczyn technicznych. Technicy serwisu w którym mamy wykupiony hosting już pracują nad naprawą tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...