Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Airo

Shield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

małe/średnie/duże potki do wyboru będą? czy jeden rodzaj ich.

może będzie takie coś u rybaka że za x5 karasi dostaniesz dowolną perłę ? - oczywiście to przykładowa liczba.

65989911309456598087.jpg
  • Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up a teraz pomyśl na obiecuje wam 8 sierpnia a dzień wcześniej przy wgrywaniu coś się je*nie i będzie trzeba się zastanawiać co? i się zacznie omg kolejny serw typu Alceria/Evenye/Evonis ;x

Opublikowano

Jeśli na serwer wbija jakiś skład z komunikatorem głosowym to pw lub pisać na gg 32329342 . Patrząc na prezentacje, serwer zapowiada sie dobrze. GL ! :-)

Opublikowano

Eh tak trudno spoilery zobaczyć?

13662666715142579331.png

Czy widzisz tu ks.poli lub wu-zi ? Jeżeli nie wiesz co to jest, to nie nabijaj bez sensownych postów.

Lubię To !

ganjal.png

Opublikowano

Wielkim ułatwieniem dla graczy byłoby dodać rosy do handlarzy. Sura WP może sobie poradzi, lecz taki ninja(np) ma przesrane. (Mówię tutaj o v2 lochów pająków.)

Opublikowano

Cons656 widać że ninja nie grałeś heh na luzie da rade trzeba umieć expić , wiadomo nie da rady jak mental , wp po całym spocie ale na luzie można po expić ja jestem za tym żeby ross nie było w sklepie

Opublikowano

Masz racje, ninja grałem pare razy na łatwych serwerach i może nie umiem expić, ale myślę, że tak czy siak rosy by się przydały. Rozważy to administracja ;- )

Opublikowano

Czy marmury będą te podstawowe np. Młody Trujący Pająk, Dziki Sługa czy też takie jak np. Tysięczny wojownik, itp ?

Lubię To !

ganjal.png

Opublikowano

Jeśli już jakieś ekipy do gry, które szukają jeszcze ogarniętych ludzi są to chętnie zacznę grać z kimś, żeby nie było nudno ! Mikrofon, TS3 mam, więc bez problemu z komunikacją. Fajnie byłoby, gdyby to grali ludzie w przedziale wiekowym od 16 do 20 lat (z takimi ludźmi będzie mi się najlepiej rozmawiało). GG: 4607447

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...