Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosBoT

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeciez na skanie widac ze to trojan wiec ja wole nie pobierac

Virustotal jest dobrym scanerem, ale zawiera parę idiotycznych anty wirusów w liście.

Trojan jest prawie wszędzie, jeżeli Kaspersky nic nie wykrywa to raczej plik jest czysty.

Zapewniam Cię, że nie ma wirusa w tym pliku.

QtiV6xY.gif

• 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Piękny bocik! Leci Like It! Piękne poprostu dzieło sztuki najlepszy i najprostszy w obsłudze bot na którego się natknąłem! :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@SlavesCity

Ok, racja zaraz wrzucę poprawioną wersje, natomiast gdyby dalej źle działało radzę zwiększyć sleepa z 100 do 200 albo do większej ilości.

@Edit poprawione, teraz powinno działać poprawnie. Pomyślę jeszcze nad tym autosiedzeniem i planuję zrobić coś w stylu ile razy ma sprawdzać warunek np. potowania hp w czasie jednego obiegu pętli. Dodatkowo niedługo powinien pojawić się autoresp i caligorbot (będzie działał na zasadzie autorespu i próby użycia skilli - będzie działał w takich sytuacjach jak aktualnie mają demony na serwerze Avalon :P)

@Edit2 Trzeba i tak zwiększyć sleepa - teraz potuje 2x, na 200-300 powinno działać.

@Edit3 Nawet gdy sleepa zwiększymy do 500 to będzie dobrze, bot atakuje 4x w ciągu jednej pętli, czyli spędzi na ataku wtedy 2sekundy, co i tak będzie dobrym, a nawet lepszym wynikiem niz spędzenie 400milisekund na operacji ataku, jak teraz patrze to wcześniejsza wersja (ta z godziny temu) była nawet lepsza, ale to już zmodyfikuje do dyspozycji użytkownika w następnej wersji, zmodyfikuje także rekomendowany sleep.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@Refresh

Nowa wersja dostępna do pobrania w pierwszym poście.

Dodano:

-Możliwość autorespu po padnięciu

-Możliwość automatycznego zregenerowania hp po padnięciu (jeśli nie masz autopota)

-Jlvl do podglądu w bocie

-Gold do podglądu w bocie

Zmieniono:

Wygląd GUI

Naprawiono:

BUGFIX: Teraz bot będzie pił jednego pota HP gdy hp spadnie poniżej x

BUGFIX: Teraz bot będzie pił jednego pota MP gdy mp spadnie poniżej x

BUGFIX: Sleep nie działał poprawnie, bo nie dałem slepa z guictrlread, teraz powinno być dobrze, wtedy sleep niezależnie od wpisanej wartości wynosił 20

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Wszystko pięknie działa, ale mam pytanie, czy da się przyspieszyć bota? Chodzi mi o to, żeby częściej "klikał spacje".

4566511400.png

Opublikowano

Ohh, myślałem, że to jest czas co ile ma podnosić przedmioty :P Teraz działa idealnie, do wbijania profki na złośnikach świetny, polecam :)

@Edit

Jak minimalizuje Nostale, to bot normalnie bije w nostale, ale też klika mi poza nostale, cofa strony, odświeża etc. Jest to błąd bota, czy tak ma być? ^^

4566511400.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...