Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosBoT

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę o Pomoc jak już mam w pobieraniu bota to mi wyskakuje BOT ZOSTAŁ WYKONANY PRZEZ MORSISKO/MISTRZMASER (ta sama osoba) prosze o pomoc plis.

Naciskasz OK ? a program schowany jest tam gdzie zazwyczaj sa ukryte ikonki np. gg, ares itp. w grze jedynie aktywujesz poprzez naciskanie F1 F2 F3 (instrukcja autora) i to nie pobieranie, to wlaczanie bota :) pobieranie nastapilo z strony Megaupload.

EDIT UP@

dziala :)

21322170410104241.png

The Golden Eagle

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kapke się już pogubiłem O_o działa na zminimalizowanym czy nie?

wersja 1.2.0 działa

ale wersja 1.2.1 (POD ALL NT) nie działa

Jednak obydwie wersję będą kontynuowane w ten sam sposób z jedną różnicą wersja X.X.0 działa tylko na PL na zminimalizowanym a X.X.1 działa na all nt ale nie na zminimalizowanym

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

JESTEM POD WRAZENIEM ! caly czas uzywam i nie spotkalem zadnych bledow, ktore nie podobaja mi sie ! Smialo dam + autorowi tego bota i tematu. Lecz chcialbym sie zapytac, czy jest mozliwosc, aby niektore klawisze przyspieszyc badz zwolnic ich dzialanie ?

21322170410104241.png

The Golden Eagle

Opublikowano

A ja mam problem ;d.Odpalam nostale,loguje się itp<odpalam bota,naciskam F4,wyswietla mi sie rozpoczynam dzialanie a potem ... No wlasnie,potem nic się nie dzieje.Ktoś pomoze ? ;p

Opublikowano

Bardzo fajny bot ale dla magów taki niezbyt zaduży międzyczas skilli na groszkach :/ czekam na poprawki ale ode mnie wielki + :rolleyes: :)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, czy mógł by mi ktoś zgrać tego bota na np. Speedyshare albo najlepiej na wrzute? Nie wiem dlaczego, ale z Megaupload mi nie ściąga, bardzo proszę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

proszę o Pomoc jak już mam w pobieraniu bota to mi wyskakuje BOT ZOSTAŁ WYKONANY PRZEZ MORSISKO/MISTRZMASER (ta sama osoba) prosze o pomoc plis.

odp.. Uruchom jako adminIstrator, klikasz ok i bot dZiala mi tylko ten dziala inne nie ;/

a co do bota jedyny bot co mi dziala iNne nie dzialajom tylko ten thx lubie to!

Jaki żal. Te wszystkie boty NIE DZIAŁAJĄ

ten dziala tylko uruchom jako admiinistrator i nostale 1024x724 w oknie... potem na zminimalizoowanym dziala wiem bo Pisze a bot mi expi tam :P mam normal atack na 1,2,3,4,5,q,w,e :rolleyes:

Kocham Enzila!... ale i tak Wredna jest sexowniejsza :P

Opublikowano

Próbowałem te nowsze wersje i nie działają.

Próbowałem i pisze ten bot został wykonany przez morsisko/mistrzmaster ta sama osoba.

czy mógłbyś to naprawić :mellow: :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot jest bardzo fajny, ale mam przez niego bana na 27 lat :) (wcale się nie żale ale trochę mi smutno bo po roku przerwy myślałem że poram sobie a ty ban po 4 dniach)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super robota. Lepiej nawet trochę kasy wydać na takiego bota niż walutę do Nostale (jeżeli byłoby to konieczne). MistrzMaster, jeżeli będziesz może czegoś potrzebował (obojętnie co to by nie było, aby nie za dużo) to pisz PW.

Niecierpliwie czekam na autoleczenie, ale dobrze byłoby też dać jedzenie a nie tylko potki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...