Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosBoT

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cytując: "Twoje konto zostało zablokowane do 27.09.2015 z powodu: Niedozwolone oprogramowanie" Z pośpiechu nie włączyłem gm detectora, myślę, że to jest powód...

76561198063460848.png

Opublikowano

Tak, tak właśnie było, jednak cieszę się, że to nie perm, a była taka możliwość?

76561198063460848.png

Opublikowano

Na czym polega gm block? Musze tam wpisywać nicki gmów? I jak gdzie nabijać profesje na 15+ poziomie? (mam plan, zeby nabic jak najszybciej 25 profke i potem zabijac ludzi na tym evencie jakby za pomocą sp woja)

76561198063460848.png

Opublikowano

@FreakyPL

Wyszukuje gmów na mapie, to do "wpisywania" to kontrola mapy, czyli jeśli zmienisz mape podczas bocenia to wyłącza gre (dodatkowe zabezpieczenie gdyby gm detector nie zadziałał prawidłowo). Nie wiem gdzie opłaca się nabijać profesje, moim zdaniem chyba najlepiej na złośnikach/groszkach.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Nie raz mi się buguje bot, to znaczy, gdy go zastopuje lub wyłączę i zmienię miejsce do bocenia, to on idzie tam gdzie był za pierwszym razem i żeby to zresetować muszę wyłączyć grę

76561198063460848.png

Opublikowano

Wyskakuje mi co godzine mniej więcej na czarnym ekranie taki błąd: "Access violation at address 00476576 in module 'nostalex.dat'. Read of address 00000000" A tak wogóle, to jeśli bot jest twojego autorstwa, to dlaczego pisze, że wykonany przez kogoś innego? (i do tego po niemiecku jest część rzeczy)

76561198063460848.png

Opublikowano

Nie wiem jak to następuje, normalnie bot "boci" po czym patrze i czarny ekran z tym błędem, nawet nie idzie normalnie tego wyłączyć, tylko przez menedżer.

76561198063460848.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak mam to sprawdzić, bocę włączając pierw bota i przez niego grę, a za każdym razem gdy włączam już bota tego właściwego, to wyskakuje błąd z bsettings

76561198063460848.png

Opublikowano

Uruchamiam jako administrator. Przez MultiNos.. wszystkie pliki mam w tym folderze na pulpicie i wyskakuje taki o to błąd :(

trabz3.jpg

Opublikowano

@john28

Zobacz czy masz ten plik w folderze z NosTale, jeśli nie masz to upewnij się że wskazałeś poprawną lokalizacje NosTale oraz uruchamiasz manager.exe jako administrator, wyłączenie/dodanie do wyjątku antyvirusa pliku Manager.exe też może pomóc.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...