Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosBoT

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@BurnArrow

Tylko że autoit sam sobie dopisuje resztę nazwy okna, tzn jeśli mamy okno np "NosTale5" i zrobimy:

WinSetTitle ( "NosTale", "", "Nostale200") - to nazwą okna i tak będzie "NosTale200" i dodatkowo wtedy to pobiera na podstawie aktywnego okna.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BurnArrow

Nie mówię o tym, mówię, że chyba nie wiesz jak działa dokładnie ta funkcja, bo ona bierze tylko początek tego co wpiszesz i szuka czy nie ma jakiegoś dopasowania do istniejącego okna - załóżmy jak masz firefoxa i wystarczy ze wpiszesz "fire" i autoit dalej sobie dopisze "fox" tworząc "firefox" i to właśnie tą nazwę podmieni, przynajmniej tak jest z tego co zaobserwowałem.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@BurnArrow

Tak, ale takie randomowe numerki będą trochę słabo wyglądać, w dodatku jeszcze kwestia tego, że ktoś może zrestartować bota (przyciskiem "X") więc znowu trzeba by zmieniać nazwę okna na taką jak była na początku, a to znowu może spowodować dwie takie same nazwy okien.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam problem zeby bot uzywal skili ogolem wali tylko normalne ataki w iejscu skills nawet jak wpisuje poprawne dane czyli cd skila i key czyli np 1 dalej ich nie uzywa z enabled

Opublikowano

@MistrzMaster a mi coś skille nie chcą działać na tym :/ + Nie siada i piszę przy zapisaniu skilli że mam wykasować znaki specjalne z postaci? X.x

Aa.. Oraz Lootu wgl. nie podnosi po pobraniu wersji najnowszej. V6 działa częściowo, w niej również siadanie nie działa, ale przynajmniej podnosi loot. :c

image.png

Opublikowano

@MistrzMaster tak na tym nie podnosi wgl. lootu, nie siada, oraz nie używa skilli bo piszę mi żebym usunął jakieś znaki specjalne. ;p Na Wersji V6 zaś nie siada, oraz używa pierdyliard mikstur jeśli hp jest za niskie ;p HP za niskie się zrobi to cały czas używa miksturki, nawet jak hp pełne. :/ Coś nie tak z tymi botami. ;p 

image.png

Opublikowano

@MistrzMaster , Używam Polskiej Wersji Nostale, gram na niemieckim serwerze, hp/mp nie jest wgl. pokazywane w programie ;p.

Przy zapisywaniu skilli zmieniam nazwę na np: skille, nostale, itd.. i nie pyka, pisze że nie może być znaków specjalnych. -.^

image.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...