Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [24/7][Dedyk][WL]

Artistofphat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Metrowy

Ile masz lat?: 15

Staż gry: ponad 2 miesiące

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Nie rozumiem pytania, przecież oczywiste że wszyscy będą pisać "bo server jest zaje**sty, Bo fajni admini... itp.", Ja po prostu chcę zagrać w minecraft'a bo to zajebista gra jest:/

Zapoznałeś się z regulaminem?: Oczywiście

Zareklamujesz nasz serwer?: Zobaczy się

Opublikowano

Nick w grze: kubersio

Ile masz lat?: 13

Staż gry: z 6/7 mies

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Grałem na wielu serwerach każdy był fajny , ale te wszystkie upadły ten wygląda obiecująco . Szukam serwera na zabicie nudy. Gra na singleplayer staje się już nudna.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?:Raczej powiem kolegom.

Opublikowano

Nick w grze: Venorek

Staż gry: 1.1.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Bo chciałbym pograć w milej atmosferze, która podobno panuje na tym serwerze, oraz bawić się i poznać ludzi grających tutaj.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Oczywiście

Zareklamujesz nasz serwer?: No Wiadomo

Opublikowano

Nick w grze: BeReal

Staż gry: Gram od miesiąca, to nie dużo lecz korzystałem z poradników i spokojnie daję radę.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chcę zagrać na waszym serwerze ponieważ, jest dużo pozytywnych opinii. Bardzo chcę grać na serwerze Survival, oraz chcę wnieść coś na server między innymi dobrą atmosferę żeby przyjemnie się grało.

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście najlepiej jak będę mógł.

Opublikowano

Nick w grze: Prosze o dodanie mnie Ogorek kolegi Froze oraz 2 kolegi wino32

Ile masz lat?: 15,15,19

Staż gry: 6 albo i nawet wiecej miesiecy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):Chce grać z kolegami ;] oraz został polecony serwer przez kolegow!

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście

Opublikowano

Nick w grze: KkamilL

Ile masz lat?: 17

Staż gry: W Minecrafta gram od kilku miesięcy.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Jak do tej pory grałem głównie w singla, tylko 2 czy 3 razy umówiłem się z kumplem na wspólne granie, ale doszedłem do wniosku, że potrzebuję czegoś więcej. Chciałbym dołączyć do dobrze zorganizowanej społeczności i spędzić czas w miłej atmosferze. Mam nadzieję, że multi przerwie singlową monotonię.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak

Opublikowano

Nick w grze: Kukss

Staż gry: W miare dlugo. Od pierwszej wersji w przegladarce.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam jakiegos konkretnego servera private zebym mogl na nim spedzac wolny czas i dobrze sie przy tym bawiac. Do tej pory glownie byly to servery gdzie przewazala duza ilosc dzieci (9,10,11 lat). Oczekuje zgranej administracji i fajnej atmosfery na serverze.(server polecil mi kolega powiedzial ze warto wejsc/ pograc, wiec pisze)

Zapoznałeś się z regulaminem?: Owszem

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak o ile bede mial komu lub gdzie .

Opublikowano

[color=green]Nick w grze: [/color]  tutaj coś piszesz
[color=green]Ile masz lat?: [/color] tutaj coś piszesz
[color=green]Staż gry: [/color] tutaj coś piszesz
[color=green]Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): [/color]  Tutaj coś piszesz
[color=green]Zapoznałeś się z regulaminem?: [/color] tutaj coś piszesz
[color=green]Zareklamujesz nasz serwer?: [/color]  tutaj coś piszesz 

Prosze pisac podania zgodnie z tym wzorem !!! w przeciwnym razie podania beda odrzucane

Opublikowano

Nick w grze: Patrickk

Ile masz lat?: 17

Staż gry: Około 6 miesięcy.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam serwera na którym są ogarnięci Admini, OP i gracze, którzy przestrzegają regulaminu. Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy na jego temat. Chcę spokojnie pograć bez dzieci 10 letnich, które robią zamieszanie.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście.

Opublikowano

Patrickk dodany

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Opublikowano

Nick w grze: SankJu

Ile masz lat?: 14

Staż gry: 6 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Fajny serwer. Ogarnięta ekipa i miła. Grałem kiedyś i było nieźle.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak, kumplom

Opublikowano

Nick w grze: TheDarcnes

Staż gry: Chyba od wersji 1.3

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam serwera z ogarniętym adminem jak i graczami

Zareklamujesz nasz serwer?: Jeśli mi się spodoba to czemu nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...