Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Login Na Wiele Charów

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP: tak czasem jest, jak położysz coś na enterze to też ich nie zobaczysz :P odpal jeszcze raz

@TOPIC: program super, tylko świetnie by było gdyby np był jakiś sygnał dźwiękowy kiedy już wbije albo coś :)

Opublikowano

to nie jest moj program :P tylko ja uploadowalem ilnki i dalem na forum :) o dzwieki to do tworcy :P dalem strone glowna programu

Opublikowano

w takim razie mam jeszcze 1 sprawę :P

po około 5-7 minutach silki mi się zwieszają (wszystkie) i nie mogę kliknąć nic innego poza 'exit'

czy jest na to jakaś rada? bo tak to się jednak troszkę mija z celem... mam ustawione na to 6 sekund, może to jest za mało jednak?? i wbijam na 2 silki

edyta: i masz to 5* :P

Opublikowano

Bardzo Fajny programi :P na 1440x900 tez samo klika wiec chyba nie trzeba 1024x769 :).

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Świetny program! Szkoda tylko, że nie ma rozdzielczości 1152 x 864 ;/

Kilka razy miałem tak, że nie było charów, ale ogólnie strasznie pomocny program!

Próby logowania z 2h skróciły się do 30 min :)

Opublikowano
Świetny program! Szkoda tylko, że nie ma rozdzielczości 1152 x 864 ;/

Kilka razy miałem tak, że nie było charów, ale ogólnie strasznie pomocny program!

Próby logowania z 2h skróciły się do 30 min :)

hehe nie wiem ja dzis mam wlaczonly przez clay dzien i nie moge wbic nie wiem czemu :(

Ach Ten Andy!
Opublikowano
w takim razie mam jeszcze 1 sprawę :P

po około 5-7 minutach silki mi się zwieszają (wszystkie) i nie mogę kliknąć nic innego poza 'exit'

czy jest na to jakaś rada? bo tak to się jednak troszkę mija z celem... mam ustawione na to 6 sekund, może to jest za mało jednak?? i wbijam na 2 silki

edyta: i masz to 5* :P

hehe dziex za 5* a rozwiazanie chciales :P ja teraz juz nie loguje przez ten condor :P tylk uzywam go do chowania silkow, a wbijam przez Torque :D zaje*iscie mi sie posoba ten clientless :D

Opublikowano

ejj orni daj linka do sciagniecia tego torque i powiedz jak sie go uzywa jak mowisz ze lepszy ;d pls bo nie moge znalezc na forum ani na necie a tak wgole to za uzywanie srokinga i testostreona mozna otrzymac bana bez silkow?>

Opublikowano
ejj orni daj linka do sciagniecia tego torque i powiedz jak sie go uzywa jak mowisz ze lepszy ;d pls bo nie moge znalezc na forum ani na necie a tak wgole to za uzywanie srokinga i testostreona mozna otrzymac bana bez silkow?>

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=35298 (jest na samej górze forum xD)

Mam bląd pisze select one item only

jak to naprawić?

(to sie pojawia gdy juz mam silka wlączonego i kilkam auto key)

pokazuje się ponieważ albo zaznaczasz kilka silków na raz albo nie zaznaczasz żadnych silków kiedy wciskasz auto key, lub rename itp

Opublikowano

Zmieniasz name kazdego sro niz SRO_Client np sro1 np sro2 i bierzesz pojedynczo w kazdym silku naciskasz auto key i beedzie działac

Opublikowano

albo zeby bylo latwiej rozroznic, to np silk z postacia Orni_RoCkS (xD) nazwij Orni a silk z postacia np ZaJeBiE_Ci nazwij zaj*bie xD

Opublikowano

a czy ktoś wie co jest grane z tym programem działał mi dobrze ale od wczoraj jak go minimalizuje a pózniej sprawdzam czy mi wbilo na konto to jest caly czas Requesting user confirmation i tak caly czas, a wszystko mam dobrze ustawione.

Opublikowano

Jak mam ten punkt : 2. Wciskamy przycisk 'Add' a następnie wpisujemy nazwe pliku co ile ma wciskać program przycisk. To czyli jaka nazwe wpisac??

@Edit:Ok juz mam

Opublikowano
a czy ktoś wie co jest grane z tym programem działał mi dobrze ale od wczoraj jak go minimalizuje a pózniej sprawdzam czy mi wbilo na konto to jest caly czas Requesting user confirmation i tak caly czas, a wszystko mam dobrze ustawione.

Masz ustawione klikanie na za szybkie, wiec silk sie zawiesza i trza go zrestartowac. Ja teraz uzywam torque z forum naszego :D

Admin Cienia
Opublikowano
ej jestem u kolegi jak mam robic zeby wyszukało mi sro jak naciskam scan bo mi nie wyszukuje

Najpierw odpalasz silkroad a potem szukasz w programie..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

bardzo fajny program i nawet do dlvl sie sprzydaje i nie trzeba juz daskillza :) Thx.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Mam jeszcze jeden bug chyba

nie wiem czy to tylko u mnie ale jak uruchomie tego auto logina i wszystko jest git

to on dziala tak max 10 - 20 minut a potem jest ciągle requesting user confirmation... i tak ciągle

Opublikowano
Mam jeszcze jeden bug chyba

nie wiem czy to tylko u mnie ale jak uruchomie tego auto logina i wszystko jest git

to on dziala tak max 10 - 20 minut a potem jest ciągle requesting user confirmation... i tak ciągle

tak teraz jest w kazydm auto loginie ;/ odpal programik z hardmodem i ustaw na 6 sekund, powinno pomoc (hardmod masz na forum)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...