Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[clientless] Torque 2.0a

Fearless

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzony przez bot90210 i Nick'a (backo)

Torque Clientless jest pomocna dlonią dla graczy posiadających słabe komputery w silkroad online. Masz szanse zalogowac sie na clientlessie i kontrolowac swoja postac przez panel sterowania i Komendy PM

Opcje:

* Statystyki servera - Pokaze informacje o zapelnieniu servera i ilosciach wolnych slotow

* Chat - Mozesz pisac do ludzi przez interface clientlessa

* Zabezpieczenia - Zabezpiecznia twojego konta przeciwko banowi, zostały dodane zabezpieczenia ktore zmieniaja kod po kazdym uruchomieniu bota

* Party - Clientless zaprasza do party, moze takze zapraszac innych wystarczy wpisac komende

* Auto Res - Przyjmie kazdego ressa. Bedzie automatycznie wstawal jesli nie masz 10lvl ;]

* Auto Academy - Zaakceptuje akademie od uznanego Mastera

* Updating - Clientless bedzie laczyl sie z serverem i szukal nowej wersji

* Login gdy wolne sloty- Prawie jak LogSro, ustaw ilosc slotow , bot nacisnie connect kiedy tyle slotow bedzie wolnych.

* Str/Int - Rozdawaj Stat Pointy poprzez interface clientlessa

* Clientless do Client - POZWALA CI NA ZMIANE Z CLIENTLESSA NA CLIENTA! Kiedy robisz zmiane z CL na Clienta return scroll zostanie uzyty. Kiedy jestes na cliencie wpisz /clientless aby powrocic do clientlessa ;],

* Char Creator - Mozesz tworzyc chary poprzez program.

Ponizej podane sa komendy które mozesz uzywac poprzez PM, Komendy przysylasz z innego konta, ktore zostało zatwierdzone. Znaki <> zostaly uzyte by pokazac jak wpisywac komendy, kiedy uzywasz komend nie wpisuj ich !

* invite <Nazwa Gracza> - Zaprosi gracza o nazwie Nazwa Gracza, do ustawionego w opcjach PT

* leave - Opusci Party.

* trace <Nazwa gracza> - Bedzie mial ustawiony trace na wybranego gracza. Jesli zginiesz podczas trace, po ressie bedziesz mial dalej dalej ,,sledzil'' wybranego gracza

* untrace - Koniec trace!

* move <x> <y> - Pojdzie na Cordy X/Y

* sit - Raz nacisniesz to usiadzie, drugi raz to wstanie ;) Wymiana komand Usiadz/Wstan

* zerk - Bedzie uzywal zerka

DOWNLOAD: www.torquesro.info/clientless.html

OFICJALNA STRONA

SKAN WE WŁASNYM ZAKRESIE!

DZIAŁA ZE SROKING

TuT by rekon

1. Wlacz Torque i zacznij sie logowac

2. Gdy sie zalogujesz nacisnij swap to client

3. Gdy silk sie włączy uruchom launchera srokinga

4. Zaloguj sie do niego i poczekaj chwile aż wykryje

postać..

5. Gdy wykryje postać ustawiasz bota i w all chat wpisujesz/clientless

TUTORIAL: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=35478

Download: http://rapidshare.com/files/244050395/Torq...s_2.0a.rar.html

http://www.torquesro.info/files/TorqueClientless_2.0.rar

post-6300-1240608584.png

//Ciach

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Przeczyściłem temat, proszę pisać wyłącznie wtedy gdy macie jakiś problem, posty typu dzięki.. nie są tu mile widziane, takie rzeczy na pw. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
wchodze na clientlesa a pozniej jak chcem na clienta to czemu postac rodzi sie w miescie??mozna wył?

Nie , bo jak chcesz na clienta to postac uzywa return scroll ;] inaczej nie da rady

//Ciach

Opublikowano

A mi w ogóle nie chce się to uruchomić =.=

Sciaglem to, wrzucilem do folderu z silkiem uruchamiam i nic .....

Opublikowano

bladf.jpg

Obojętne gdzie wrzucę Torque to i tak zawsze wyskakuje ten błąd =/

Opublikowano
bladf.jpg

Obojętne gdzie wrzucę Torque to i tak zawsze wyskakuje ten błąd =/

Zainstaluj Net framework 3.0 albo 3.5 www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=pl

oraz Visual C++ 2005 Redistributable www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=32bc1bee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee&displaylang=en

76561198001815076.png
Opublikowano

A jaka jest szansa na bana ? Wie ktoś może / przekonał się już ? :P Podkreślam, że nie mam silków na koncie !

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano
A jaka jest szansa na bana ? Wie ktoś może / przekonał się już ? :P Podkreślam, że nie mam silków na koncie !

Duza, choc ostatnio to nie wiadomo bo joymax nie banuje ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

Mi nie działa. Próbowałem na 5razy i zawsze przy pkt ze srokingiem się waliło... Albo się nie pojawiło okienko logowania albo po prostu się nie pojawiały okienka bota.... A tak chciałem odciążyć swego złoma ;/

Opublikowano

Witam mam taki problem bo jak chce przejsc z clientless do clienta poprzez nacisniecie swap to client i wyskakuje mi okienko z napisem: "You need a method of return to use this feature. If you think this a mistake, aither teleport or relog" moze mi ktos powiedziec oco tu biega i jak to naprawic??:D Prosze o szybko odp.

Opublikowano
Witam mam taki problem bo jak chce przejsc z clientless do clienta poprzez nacisniecie swap to client i wyskakuje mi okienko z napisem: "You need a method of return to use this feature. If you think this a mistake, aither teleport or relog" moze mi ktos powiedziec oco tu biega i jak to naprawic??:D Prosze o szybko odp.

Moze nie masz aktualnie return scrolla >.>?

//Ciach

Opublikowano
Nie mogę się zalogować pisze mi : Failed to write the imagecode to file.

Coś sie dzieje przy przepisywaniu kodu z obrazka ;s

76561198001815076.png
Opublikowano

Witam mam problem.Po jakims czasie bycia na trybie client wyskakuje mi bład RUNTIME ERROR.Dzieje sie tak gdy chce juz właczyc sroking.Jak wiecei w jakis sposob temu zaradzic prosze o szybko odpowiedz.

Opublikowano
Coś sie dzieje przy przepisywaniu kodu z obrazka ;s

Tylko co? Ja wpisuję login, hasło wybieram server i allias i daję login i to mi się pokazuje

Opublikowano

@UP: Niby działa ze srokingiem chociaż nie mogę tego potwierdzić :P

"DZIAŁA ZE SROKING

TuT by rekon

1. Wlacz Torque i zacznij sie logowac

2. Gdy sie zalogujesz nacisnij swap to client

3. Gdy silk sie włączy uruchom launchera srokinga

4. Zaloguj sie do niego i poczekaj chwile aż wykryje

postać..

5. Gdy wykryje postać ustawiasz bota i w all chat wpisujesz/clientless"

U mnie nie działa ten sposób :P Może u Ciebie coś się ruszy :)

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...