Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Login Na Wiele Charów

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. troszke to dziwne , auto login chodzi juz 3 godziny na 2 silkach , i na żadnym się nie zalogwałem chociaż na serwerze jest 30% szansy. Czy jest to po prostu nie fart , czy cos nie tak jest ?

Edit.

Czy jak mam w grze rozdzialke 1440 to auto login bedzie dzialal ?

Edit2

Juz ponad 3,5h i dalej nie wbilem na zadną postać :P

Co do rozdzielczości to działa :)

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to raczej nie fart ;/ a co do rozdzielczosci, to na tej nie testowalem i niewiem :P

Sprawdz a sie przekonasz :)

Opublikowano

mi np niedzała klikam Auto Key i wyskakuje mi błąd o nazwie Note a w nim No selection found o co biega

piszcie odrazu plz :mellow:

Opublikowano

Siema ma pytanko wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją ale program jak włoczam silka nie che dawac connect nie wiem czemu help

Opublikowano
mam jedno pytanie wzielem na 10 sec auto key ale z 3 razy kliknie i dostaje disconekta jak kto zrobic ??

bo wbiajsz pzez klienta silka zamiast przez tosterone lub hardmod <_< omg ile razy mozna powtarzac ;o

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mi ten program nie chce ruszyć. Mam program antiwirusowy:ArcaVir wykrywa w nim same trojany i to chyba on blokuje jego działanie no nic pozostaje mi tylko logowanie ręczne przez loadera :/ , a jeśli ktoś zna jeszcze jakiś program oprucz tego prosze o podanie nazwy bo chyba skocze z silkiem jak tak zawalone serwery będa i jeszcze zadeni auto login mi nie działa po prostu "MASAKRA".

Opublikowano

mi na 1440 wbija normalnie! tez wbija ale dzis to nie wiem co sie dzieje ze wbijam od 13 po wylaczeniu serwow i nie moge wbic .... a jak wylaczyli to poszedlem afk jak juz przyszedlem to full i tak wlasnie wbijal , ale program bardzo pomaga :)

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Zrobiłem jak pisze wszystko, chyba działa, ale silkroad zniknął jak kliknąłem Hide [all], czy pojawi się spowrotem z wyborem postaci jak się zaloguje??

Opublikowano

ja mam błąd. robie tak jak jest(według instrukcji) i po wybraniu silka i wcisnieciu auto key wyskakuje mi błąd

Error: Array variable subscript badly formatted.

I lipaaa, nie trybi...

Opublikowano

siema ja mam jeden problem z auto loginem bo jak mi sie zalogował na serwer to żadnej postaci tam nie było a djak normalnie wejde to są pomocy plizka

Opublikowano
po dc klikasz raz connect i czekasz , raz czekalem nawet 5 min , a pozniej 15 zeby sie char pojawil... no ale lepiej to niz wbijac na nowo. wiec radze czekac;]

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=44134

tutaj masz wzmianke o tym

Opublikowano
siema ja mam jeden problem z auto loginem bo jak mi sie zalogował na serwer to żadnej postaci tam nie było a djak normalnie wejde to są pomocy plizka

nastaw auto logina na 4sec wtedy powinnienes miec , ja tak mam i zawsze mi sie pokazuje.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

ile razy mozna macic 1 i to samo ... ustawiasz za szybkie wbijanie i to jest taki bug lolmaxu

Opublikowano

a masz testosterone czy hardmod?? na testosterone ja mam 6 i na hardzie mam 4, ale teraz mam sbota i nie uzywam juz auto klikera ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...