Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Login Na Wiele Charów

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak teraz jest w kazydm auto loginie ;/ odpal programik z hardmodem i ustaw na 6 sekund, powinno pomoc (hardmod masz na forum)

Nie dziwcie sie ze takie błędy wyskakują. Po usunięciu kodu łatwiej jest sie polączyć ze serwerem przez co więcej graczy łączy sie w jednym czasie i występują problemy ; ]

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yo mam taki problem z tym auto logerem + sroking + cheat engine . Programiki sie spisuja wbijam sie na serwa w pare minut max 15 min ostatnio xD ale jest jedno ale xD gdy wbije na postac wejde do gry to sro king nie dziala i zong co oge z tym zrobic ? pisaano o tym juz w dziale sro king ale nikt nie czai co jest 5 xD Pozdro ;) za bledy ort. przepraszam ;(

Admin Cienia
Opublikowano
yo mam taki problem z tym auto logerem + sroking + cheat engine . Programiki sie spisuja wbijam sie na serwa w pare minut max 15 min ostatnio xD ale jest jedno ale xD gdy wbije na postac wejde do gry to sro king nie dziala i zong co oge z tym zrobic ? pisaano o tym juz w dziale sro king ale nikt nie czai co jest 5 xD Pozdro ;) za bledy ort. przepraszam ;(

Nie używaj cheat engine ze srokingiem bo się kisi silkroad.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A ja natomiast mam taki problem, że po paru minutach Silk mi się wyłącza. Tak to wszystko ładnie śmiga no i muszę przyznać, że świetny programik :P

Admin Cienia
Opublikowano
mam problem a mianowicie gdy odpalam loadera to mi jakiś dziwny error wyskakuje i jakieś dziwne znaczki w tym errorze piszą

Przeinstaluj silkroad, wrzuć loadera do folderu.

Admin Cienia
Opublikowano
mam pytanie za 100 pkt xD czy ten auto login dziala ze sro kingiem ;> ?

Nie tylko co ze srokingiem racz silkroad, gdy logujesz się loader'em, suchym no-dc bądź legit (lol), zawsze działa.

Opublikowano

właśnie mam wątpliwości czy dziala bo po zalogowaniu sie i wybraniu postaci sro king jak by "nie wie " ze juz jest zalogowany i poprostu nie dziala ( nie pokazuja sie map i okienko bota )

a jesli chodzi o testosterone to wyskakuje mi blad media pk2 ;/

Admin Cienia
Opublikowano

@Kamilioner

Gwarantuje że działa, już nie raz testowałem na jednej maszynie, musisz odpalać aż zaskoczy i przede wszystkim mieć najnowszą wersję.

Opublikowano

Witam, mam z tym programem mały problem. Na poczatku wszystko chodziło dobrze lecz gdy dzisiaj próbowałem uruchomić ten program to zawiesza mi sie na ładowaniu i nic dalej sie nie dzieje.W instrukcji jest napisane (Dont try to hide, close Windows or other system programs).Ja nie znam dobrze angielskiego lecz zrozumiałem to tak ze jak sie nie wyłączy programu to nie należy wyłaczac kompa. Jak kto ma tan sam problem to proszę o POMOC.

Opublikowano

@UP zadne DARMOWE boty na TYM forum nie maja auto logera (oprocz iBot ale nie mozesz wtedy wchodzic na chara bo to clientless) a Loader to nie bot :P a darmowy bot na jakim dziala to praktycznie kazdy :P iBot, SroKing, AgBot :P a moim zdaniem to iBot najlepszy :D

Admin Cienia
Opublikowano
Chodzi mi o punkt 6 czy zamiast wyszukania i klikniecia naszego Loadera wyszukam i klikne bota to pozniej tez bedzie auto login?

Jka wybierzesz bota to nic nie zdziałasz najlepiej wybrać sro_client.

Admin Cienia
Opublikowano
Czy po zalogowaniu na postać pokazuje się jakiś komunikat ?

Nie, nie pokazuje się żaden komunikat, musisz sprawdzać czy zalogowało.

Opublikowano
jak wyłaczyc auto keya prosze o szybka odpowiedz :)

Klikamy na AutoKey?

12. Naciskamy 'Auto Key' i czekamy, możemy wcisnąć 'Hide [All]' aby program schował silki

76561198001815076.png
Opublikowano

siemanko ja używam tego programu ale polecam zwykły enter press programik wciska nam enter ale tylko trzeba wpisac dane konta i nimozna minimalizować ja i tak nie moge wbić wogóle dzisiaj próbowałem i lipa

z 2 godziny wbijam i nie wiem dlaczego nei można wbić

Opublikowano
jak wyłaczyc auto keya prosze o szybka odpowiedz :)

Klikamy na AutoKey?

12. Naciskamy 'Auto Key' i czekamy, możemy wcisnąć 'Hide [All]' aby program schował silki

on sie pytal jak wYłączyć ;p a wiec tak, jak zminimalizujesz CCM do traya (takie male okienko na pasku po prawej stronie ekranu) to bedziesz mial taka zolta gwiazdke czyli CCM, klikasz na to i wciskasz "Close All Hotkey" (aby wylaczyc auto key na all charach) lub nazwe sro do ktorego masz auto key (np jak ja nazwalem 1 sro Smerf i wbilem i chce wylaczyc auto key, klikam na ccm i wciskam SmerF)

Mam nadzieje ze jasno wytlumaczylem ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...