Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Login Na Wiele Charów

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie gdy Sro Win Mod wbije na chara to przywraca silka?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano
Witam, mam takie pytanie gdy Sro Win Mod wbije na chara to przywraca silka?

Jak przywraca? Silk jest cały czas aktywny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

noo mi na 1 sro wbija na minimalizacji na drugim nie wbija wbija dopiero jak na niego włacze a takto to nie .help ned czyy to wina tego ze mam windowsa xp czyy?? czegos innego

Opublikowano

@UP: Nie rozumiem . Wlączasz 3 clienty, ustawiasz żeby wbijał i jak wbije to włączasz sro kinga ;P

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano
noo mi na 1 sro wbija na minimalizacji na drugim nie wbija wbija dopiero jak na niego włacze a takto to nie .help ned czyy to wina tego ze mam windowsa xp czyy?? czegos innego

@down thx,

sry mój błąd!

Program zjajefajny już mi wbija.Thx masz 5 :)

Opublikowano

Popróbuj parę razy :P Za którymś na pewno się uda. Mam często ten sam problem . A nie wbiłeś jak był silkroad zminimalizowany ? Jak był zminimalizowany to wbijaj na zmaksymalizowanym, a jak był zmaksymalizowany to na zminimalizowanym .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

zauważyłem,że używając tego autologina nie działają w nim komendy z Testosterone...u was jest tak samo?

chyba nie wiesz moj kumpel pure mial postac wizza 64 i mial lepsze mial gorsze wycofana i mial lepsze i co teraz powiesz cwaniaku

są ludzie i taborety ^^

Opublikowano

komendy z testosterone nie dzialaja kiedy wlaczasz silka przez 'Launch Client' w CCM a nie recznie przez loadera,

a co do dabro1, to jest ctrl +f1, nie f2. Sam sprawdzalem bo ktos potrzebowal pomocy i wlasnie ctrl+f1 pomogl ;P

Opublikowano

wspolpracuje z kazdym botem. wlaczasz auto logina i silka. po zalogowaniu na chara wlaczasz sro kinga i dziala :D

Opublikowano

noo mi na 1 sro wbija na minimalizacji na drugim nie wbija wbija dopiero jak na niego włacze a takto to nie .help ned czyy to wina tego ze mam windowsa xp czyy?? czegos innego ?/

Opublikowano

@2x UP: Zmień nazwę każdego silka na inną niż SRO_CLIENT . Nie wiem czy za działa . U mnie w każdym razie to działa .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

soory za wszystko juz mi działa a tak nawiasem jest mozliwosc ze jak wbije to mi zmaksymalizuje sro /?

Opublikowano

Ja mam problem, ponieważ gdy Sro Win Mod otwiera mi silka wpisuje pasy i przyciskam Scan w Sro Win Mod to mi nie wyczytuje silka

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Jest mozliwosc ze jak wbije to mi zmaksymallizuje sro bo nie wiem kiedy wbije a ja czesto afk jestem ned help

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...