Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.tak są pety, to nie emulator

2.Nie mam pojęcia

3. po farmie w okolo 1 godzinke albo 30 minut

To jest serwer typu 777, obecnie jest do niego bardzo podobny, a szczególnie popołudniu tylko ceny się różnią, no ale 25-50kk za fletnie to przesada.

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

some announcements

1st: there will not be any wipe, server works fine because that we've added donations and all.

2nd: those who had some problems about sms donations just pm me.

3rd: we know that they're some bugs, like range mobs and drop that its very weird, we are trying to fix all bugs asap.

4th: about ranking. will be added after we get this on road, they're some web things that must be done before doing this.

5th: hs rate is fine now, we're not going to raise it, also we're practically gifting them so the success rate of them will not be upgraded.

6th: the refering system is working fine, all of persons who you referer are getting logged, once the event of refer finish (maybe at the end of month or 2 weeks more), then i'll give all the cash once at one time.

7th: as someones already reached lvl 165, we're going to upgrade the level cap once we fix a little bug that overwrites the exp table with some other info (because that randomly you get negative exp for next level). reach lvl 165 its easy, because you have x50 exp, but the next levels will be harder for make this more fun (will be like get from 145 to 165 with exp x5 or x10).

just give us some time for doing this.

8th: maybe you remember master stones, those events on aeria where you can get those rare items to upgrade your items up to +25 with success rate 100%, we're planning to add something like this, provably as IM items .

those are the ideas for this server, list of things that we have to do and will take some time for finish.

if you enjoy them just keep supporting us and invite your friends.

A pkt. 7?

Extreme Last Chaos :

Nick : PriestessOfDeath

Postać : Healer

Profa : Archer lecz na 165 Cleric

Level : 160 wciąż rośnie

Guild : Po upadku Potential jaką życie przyniesie

Opublikowano

"8th: maybe you remember master stones, those events on aeria where you can get those rare items to upgrade your items up to +25 with success rate 100%, we're planning to add something like this, provably as IM items ."

Ależ to mnie demotywuje-.- Pvp będzie na hita/skilla. Blee...

Opublikowano

Zauważ, że zbroja również bd +25 wiec PvP może bd wyrównane.

Extreme Last Chaos :

Opublikowano

Właśnie bd jakieś urozmaicenie a nie to co na innych privach.

Extreme Last Chaos :

Opublikowano

Urozmaicenie :D... aha to jak ci przypierdoli jakiś NS z wepem +25 10k z hita to będziesz miał urozmaicenie:D Po co zbroje 25 jak nie będą dawać więcej magicznej obrony, a jeśli nawet to wątpię czy by to coś wyrównało. Ja teraz się bawie zobaczymy co będzie potem :)

Możecie mnie spotkać pod Nickiem RulezioPL, BaRRoTH

Możemy skołować jaiegoś ts'a/vt i pogadać.

Opublikowano

Fan LC powiem Ci tak :

-jeżeli chcesz cienia i szybko wbić ten 90lv polecam zrobić :

* Rouge (szelmę) - rangera (łowce)

* Sorcerera (zaklina) - speca (specjalistę)

ponieważ tymi postaciami najszybciej się expi

-wbicie 90lv zajmie Ci niecała godz jeżeli :

* załatwisz jakeis 60kk na xp

* wepika 53 lub wyższa +15

* ew. poprosisz jakiegoś Polaka o exp, który pomoże

* możesz również na samych misjach jechać dzięki czemu zajmie Ci to około 3-4h ^^ (chodzi o początkującego)

Co do wepów i amorów +25 :

- Ns musi trafić (przy takiej celności mało kiedy trafia)

- Wg. Ciebie liczy się dmg a ja powiem tak :

* taktyka

* szczęście

# osobiście mam 160lv i kładę Ns'a 165 na 2 skille używając wep'a 133+15 g5 (deadline 1 lv i fatal 1lv)

Osobiście polecam server, lecz śpiesz się z lvlem ponieważ mnożnik na misje zostanie zmniejszony.

Extreme Last Chaos :

Opublikowano

Nie znam się zbytnio na lc powyżej 130 lvla, ale wiem, że z wepem +25, z acckami 4x93 trafi cię, wystarczy jeden hit....

Opublikowano

hmm o takie accki jak narazie bd ciężko, lecz patrz na szybkość wykonywania skilli mój deadline i fatal = 1 skill ns'a

Popatrz sb na usa tam większość 165 ma itemy +21/25

Tak wg max. lv jak narazie to 165 tzn. można mieć 166, lecz tymczasowo jest to bug Admin ciągle pracuje nad wprowadzeniem 200lv.

Extreme Last Chaos :

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ty mi sie też nie chce włączyć właśnie przez tego x-trapa jakiś błąd wyskakuje pisze żeby uruchomić ponownie grę i to samo , jeśli ktoś ma na to rade proszę o pomoc z góry dziękuje

Załączam plik z tym błędem

post-115318-0-26903700-1313404528_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...