Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftBlock [Dedyk] [No-Premium] [No-Whitelist]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

W połowię to wina oskara bo nie potrafi dobrać porządnemu teamu... dał mu po paru dniach administratora....

Racja.. Sam teraz planowałem postawić serwa, mapa gotowa, ale jednak się wstrzymuje bo nie mam teamu. Bez ogarniętych ludzi nici... Oskar dał jakiemuś noobowi moda który zjebał serwer, a po za tym od czwartku off... Czekam jednak kiedy go włączą, bo nie lubię serwów z pracami, działkami za kase i inne gówna. Lubię serwer, że działka za free i róbta co chceta :) Chyba, że macie jakiś taki serw to piszcie pw.

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie upadł, i będzie nadal działał jak wcześniej..

Kiedy? Na pewno w tym tygodniu..

Czekam z niecierpliwością bo z checia sobie bym na nim pogral

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

Opublikowano

jak ja klikam na ten skrót to wyskakuje mi:

Cloud not find the main class:

C:\Users\User\Appdata\Roaming\.craftblock\CraftBlock.jar Program

witll exit.

Zaintalowałem teraz Jave 7 i jak klikam na to

to teraz nic nie wyskakuje.

Ocb ? Prosze o szybka odpowiedz

ChranBoy

2en6w75.jpg

Zbieram teraz, +

10[V]

25[V]

50[V]

100[X]

200[X]

500[X]

1000[X]

Opublikowano

UP!

Serwer już po update. Serdecznie zapraszamy do gry. :)

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

UWAGA!!! Na serwerze zostaly dodane NIEZBUGOWANE!!! samoloty!!! oraz 10 roznych nowych roslinek min truskawki ,ryż.Na serwie sa skosne bloczki!!Teraz gra ma 5 map!

-Craftblok(takie RP)

-Survial(survival z PVP)

-PVP(mapa stworzana pod pvp)

-Creative(sama nazwa mowi)

-Niebo(latajace wyspy w niebie ;) )

Serwer Minecraft'a RPG 100% Blitzzlike- Comming soon

http://imageshack.us/gal.php?id=r52pkt_Y2eDb2-eR2-HNmw

Opublikowano

Dodane zostały samoloty, AdminShop. Do wyboru mamy 5 świató gry. Craftblock (główna mapa), Creative, PVP, Freebuild, Niebo. Liczne eventy z dobrymi nagrodami. Automatyczne działki. Czyli wchodzisz nawet o 4 nad ranem i dostaniesz działkę. :) System rozdawania działek oparty jest o Residence Mod. Każda wystawiona jest na sprzedaż i można sobie ją kupić za symboliczne 30$ czyli dokładnie tyle i dostajemy na start logując się na serwer. Serdecznie zapraszam. Serwer wraca po 2 tygodniowym Update. Niebawem zostanie dodany nowy mod który jest w trakcie pisania. Na serwerze znajduje się mod Kaevator Slopes pozwalający budować skośne dachy oraz mod pozwalający hodować nam truskawki, wełne i wiele innych. Dodane zostało ponad 100 nowych przedmiotów. Warto grać na tym serwerze. ;) Super atmosfera, zgrany team. :)

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

Jest to najlepszy serwer na jakim grałem. Ma własnego clienta dzięki czemu nie musimy posiadać premium. Wystarczy zarejestrować się na stronie! Możemy wgrać skina, dzięki czemu nikt nie wygląda tak samo. Często organizowane są eventy. Team jest naprawdę niezły. Zawsze pomogą kiedy trzeba.

Opublikowano

kamyku lub raczej właścicielu serwa wiem że chcesz aby na twoim serwie grało dużo osób ale nie uciekaj się do takiego żałosnego posunięcia.

Opublikowano

Cóż...kilka minut temu wypowiedział się jeden z adminów serwera. Niestety, najwidoczniej serwer znów upadł i tym sposobem zaliczy już 3 "glebę".

Mimo wszystko szkoda serwera bo od strony technicznej wyglądał naprawdę obiecująco, gorzej z administracją ale o tym już nie będę wspominał (już dość nakrytykowałem).

Co do postu powyżej. Dzisiaj była taka inicjatywa (na forum serwera) aby każdy który chciał otrzymać rangę [Gracz] musiał napisać na mpc przychylny komentarz nt. serwera. Zapewne stąd ten post.

Opublikowano

Czyli serwer upadł i już nie zagramy na CraftBlock ? Tyle czekałem na update a 2 dni serw ON i po serwie :( ?

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Tak, tak. Post pod postem, ale może reaktywacja? Opuszczony temat, a to był serwer! Na 1.9 byłoby świetnie, co na to administratorzy? Dajcie ten post jako refresh.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh.. grałem tam.. Fajny server, szkoda że upadł z niewiadomych przyczyn.... Jedyny (chyba jedyny) server tego typu. Jeśli ktoś zna servery tego typu to proszę o wiadomości na PW

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...