Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftBlock [Dedyk] [No-Premium] [No-Whitelist]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 godzinna przerwa w działaniu serwera.

Powód: Aktualizacja plików, wgrywanie nowych modów, poprawa istniejących bugów.

1-81077-560x95-6-FF5519-FFFFFF.png
  • Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi sie jedno nie modoba nie ma sklepow / marketow

ja sam swoj probowalewm zrobic ale nei dzialaja sklepy cub mi sie zepsul i itemy pokradli ...

RMCF

Opublikowano

na waszym forum nie dochodzi mail dot. restartu hasła (poczta gmail), poprawcie to

i przy okazji odblokujcie moje konto (bo mam zablokowane-próbowałem przypomnieć sobie hasło)-nick nao580

co do serwa cóż jak dla mnie w fazie beta, ale napisze to co zaobserwowałem:

-po pierwsze nagminne włamywanie się do domków (cheaty?), zabieranie obrazów i deptanie plantacji (przynajmniej dot. mojej osoby)

-estetyka: dziury w murze, na ścieżkach, ogólnie to tak jak psu z gardła, ale mam nadzieje że dokończycie wszelkie niedoróbki

-no i to co dodał już demonic, jak sobie coś przypomnę to dodam

a teraz ogólnie (nie dot. samej gry):

-oficjalna strona kuleje

-forum umiejscowione na forum dedyka, jak dla mnie minus-zabija klimat społeczności to raz, a dwa oddaje wrażenie jakby serwer miałby zniknąć w przeciągu miesiąca

-no i sama ramka w launcherze nie bije zbytnio kreatywnością

oczywiście to moje osobiste odczucia i proszę się od nich odstosunkować :P

Opublikowano

Na tym serwerze jak w burdelu, niby fajnie, ale 0 porządku.

Co racja to racja, nawet admin zbyt leniwy by cuby do murów dodać, a niektórzy miasta przez to zalewają...

Opublikowano

Wszystko wycofuje :( Zapraszam na serwer, niedługo będzie działał, nie będzie żadnych pierdołów jak samoloty, ludzie wciąż proszą oskara o samoloty, myślicie, że oskar jest jakimś koxem co all umie ?? To zróbcie sami własnego clienta, z modami jak Mo Crature . Ten kto jest porządnym graczem zostanie na serwerze. Oskar chce porządny serwer bez ludzi co all niszczą... No to zapraszam tych co są porządni...

Opublikowano

Przepraszam za WSZYSTKIE problemy jakie dotychczas napotkaliście, wiecie wkurzające jest to jeżeli z 60 osób pisze abym wgrał te samoloty, pisze im że nie są kompatibline. To oni odchodzą z serwera.

Za 10 Min wszystko wróci do normy. A ja przypominam że nie musimy budować się w mieście!

Zbieram +.

Opublikowano

Bo client jest ten do samolotów a serwer jest do mo creatures poczekajmy, aż Oskar zrobi clienta przynajmniej tak podejrzewam :P

OeMdżi!

WyTyFy?

Opublikowano

Slawo Takie pytanie czemu porzuciłeś CraftX ? ja porzuciłem ponieważ administracja nie radzi sobie na Craftx

A tak pozatym

Serwer jest naprawdę super ;) tylko nie wiem jakie są mody mocreatures wiem ze jest i tress mod ale nie znam ich tylko mocreatures znam

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

@UP.

Dostałem upominek pieniężny od Policji i nie wystarczyło Mi aby opłacić serwera CraftX.pl , ale powiedziałem, żeby poczekali, to skołuje kase, ale pośpieszyli się.. trudno.

Opublikowano

Dopracowałem mój system zabezpieczeń przez kraszami. Dlatego serwer nigdy się sam od siebie nie wyłączył, zawsze zapisywał graczy itd. Wyłączyłem w javie debuging dzięki tamu jest mniej lagów.

Zbieram +.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam ;)

Coraz więcej graczy, zero lagów!

Konkurs! Więcej informacji na naszej stronie głównej bądź forum.

Opublikowano

Wprowadzone zostały płatności via SMS, via Przelew!

Można już kupować VIP'a.

Niebawem zostanie wprowadzony Shop , gdzie będzie można nabyć różne itemki.

Serdecznie zapraszam.

Opublikowano

Taki dobry serwer, a tak cicho o nim. Serwer ma nowe itemy, bloki, zwierzęta, potwory każdy może mieć skina i wiele, wiele innych. Nie wspominając o administracji, która jest bardzo miła i pomocna szczególnie Gold. Zapraszam na serwer!

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Zatrzymuje mi się na Logowanie.. a potem Koniec ;(

obrazklb.jpg

Robie fora : CSA, GTA, Minecraft :)

GG:23802612

Zbieram MINUSY

Opublikowano

Mamy mały "problem" z mapą ktoś ją doszczętnie zbugował.

EDIT@ Naprawione :) Zapraszam. Naprawa trwała 5 min.

Zbieram +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...