Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftBlock [Dedyk] [No-Premium] [No-Whitelist]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha zbanował? Jak zaczynasz wyklinać? Jak zaczynasz spamować? Jak nie ma teraz żadnego admina? JEST PLUGIN do automatycznego dawania sobie działek, pięknie opisany tut. A wy takie dzieci nic nie potraficie sami zrobić. Można do Was pisać 500 razy i tak wiecie swoje. Takich graczy nie potrzebujmy na sevrerze. A wręcz trzeba ich tępić. Ja nie polecam Was i to gorąco.

Jeden admin? Jest 3 i mod, tylko wy zamiast ładnie poprosić i czekać spamujecie i to jak. Pozdrowienia.

EDIT@

Licencja na forum kupiona :)

Zbieram +.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwi mnie, że o tym serwerze jest tak cicho, a jak ktoś coś pisze to negatywnie. Serwer jest bardzo dobry, ma masę nowości, których nie znajdzie się na żadnym z oferowanych na mpc serwerów, ma fantastyczne plugini/mody, ogarniętą administrację i wiele, wiele rzeczy godnych polecenia. Możliwość robienia własnych rezydencji, na których można samemu ustawiać flagi na innych graczy oraz na rzeczy typu rozlewanie wody itp. Serdecznie zapraszam na serwer, ponieważ jak najbardziej warto:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

dziwny jesteś

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Serwer budowany razem z graczami, wy mowicie co zmienic, my to zmieniamy i udoskonalamy by rozgrywka z dnia na dzień była lepsza.

Zapraszamy do gry jak i na forum.

Opublikowano

Wczoraj zostal pobity rekord 80/100 graczy bylo online, administracja ciagle pracuje nad poprawa jakosci jak i grywalnosci gry, jest pare zastrzezen ale chlopaki sie staraja i to jest jedyny taki serwer w polsce i mysle ze na swiecie ktory ma mase pluginow oraz nowosci. Zapraszam

b_560_95_1.png

Opublikowano

Pic, popraw się rekord wynosił 80/100 graczy wczoraj. Sprawdzałem specjalnie konsole.

Przepraszam za niektóre nie dociągnięcia. Wszystko działa i poprawione!

Zbieram +.

Opublikowano

Ja także zapraszam bardzo serdecznie :D Masę nowości !!!

Nowe drzewa !!!

Nowe zwierzęta i potwory !!!

Nowe Itemki !!!

Masa Slotów !!!

50 - 60 Graczy Online !!!

Zajebista Administracja !!!

I masa pluginów !!!

To tylko część przyjemności z CraftBlock

JEDYNY TAKI SERVER W POLSCE !!!

r718w5.png

Opublikowano

Poniedziałek/wtorek.

Więcej informacji o update na naszym forum.

Mogę zdradzić, że będzie to nowy bukkit , client 1.7 + naprawione pistony.

1-81077-560x95-6-FF5519-FFFFFF.png
Opublikowano

Nie polecam serwera, próbowałem uzyskać od jakiegoś moda pomoc, by mi wytłumaczyli o co chodzi, co to za kolorowe szkła, jabłka na drzewach i po kolei każdy plugin objaśnili, ale niestety, jedyne co potrafili zrobić to wyrzucić z gry. NIE POLECAM TU WCHODZIĆ

Opublikowano

Wy naprawdę nie potraficie docenić pracy innych. Na serwerze online jest kilku modów i adminów. Jak już wcześniej wspominałem wystarczy ładnie poprosić. Wszelakie poradniki masz na forum, wystarczy przeczytać obowiązujący regulamin.

Zbieram +.

Opublikowano

Ładnie poprosiłem, a oni mnie zwyczajnie zignorowali. Pracy ? Oni tylko siedzą i rozdają wkoło bany i kicki. Serwer bardzo dobry, ale ekipa oprócz oskara to jedna wielka tragedia.

Opublikowano

Ja w tej chwili pisze moda do gry, tak jak Sławek napisał, nie mogę nic zdradzić. Jestem na wakacjach (Jarosławiec) a siedzie na kompie i pisze mody. Co do administracji .. Nie wiem co powiedzieć.

Zbieram +.

Opublikowano

Ja rowniez chcialem zlozyc skarge na niektorych modow/adminow dzisiaj bylo 4 albo 5 modow i 2 adminow a ludzie nie mogli doprosic sie o dzialki. Admini ze wzgledu na swoja range procz gold'a olewaja pomoc innym i ich zdaniem od tego sa tylko modzi a korona z glowy im nie spadnie ... Gold uwija sie naprawde za kilka osob co do niego nikt chyba nie ma zastrzezen ale reszta szczegolnie tych nowych modow nic nie pomaga nowym gracza.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie wiem jak oni ale ja dziennie rozdaję ponad 15 działek ! I naprawdę już np: po 10 z rzędu bolą palce jak nie wiem co :( Oczywiście że ktoś nie dostanie działki w sekundę ! A najgorsze jest to : PERZOT !!!!!!! ILE MAM PROSIĆ O CUBA LOL

I nawet jak takiemu powiesz " Sec robie innego cuba" albo "zaraz jestem u kogoś innego" to on i tak swoje :( I żeby takiemu odpisać musisz kasować całą komendę, odpisać i robić znów Eh... Nawet jak by było 10 modów i tak trzeba chwilę poczekać !

@sahesaro Powiedzieć ci jak ładnie prosiłeś ? "DO CZEGO SA TE KOLOROWE SZKŁA, CO TO ZA TRÓJKĄTY !!!!!!!!" <--- Tak ładnie prosiłeś.

A gdy ja odpisałem ci że wszystko masz na forum ty dalej za przeproszeniem Darłeś Mordę jak jakiś przygłup, potem odpisał ci cross a ty dalej to samo

więc dostałeś od niego kicka !

r718w5.png

Opublikowano

@sahesaro

Tępych graczy, którzy nie umieją poczytać forum i poradników na nim zawartych nie potrzebujemy na serwerze, więc bardzo dobrze, że dostałeś kicka. Ja gram na serwie od początku i nie miałem jeszcze problemów z żadnym modem/adminem, wręcz przeciwnie każdy robi to co do niego należy, a nawet więcej. Dlatego nie przejmujcie się głupim gadaniem ludzi, którzy są oburzeni, bo nikt im nie wkleił z forum poradnika na chat do gry:(

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Odswiezam temat, naprawde warto, "lagi" na ktore niektorzy placza z tego co mi wiadomo sa przez nie odswiezanie serwera dluzsze niz 8 godzni, a nie tak jak kazdy sie skarzy przez serwer ... Niedlugo zostanie wgrany odrebny swiat cos takiego jak nether ( pieklo) lecz bedzie to aether czy jakos tak (niebo) jest to naprawde doskonaly plugin ktory kazdy moze zobaczec na singlu, dodatkowo watpie czy na mpc znajdziecie lepszy serwer niz ten :P Wbijac tutaj zawsze sa ludzie :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie moge wbić na serwa pisze że nie jestem graczem premium "User not premium" co jest??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...