Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftBlock [Dedyk] [No-Premium] [No-Whitelist]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer najlepszy na jakim gralem tylko jedno ale mam nadal problem z Vip'em poniewaz nigdzie nie było napisane ze przy aktywacji trzeba byc online na serwerze a ja bylem offline i teraz czekam juz 2 dzien na aktywacje go przez adminow ...Oskar / Slawo prosze zrobcie cos z tym jezeli beda potrzebne jakies dowody ze wyslalem tego sms'a prosze pisac na pw tutaj lub na forum lub tez w grze.

b_560_95_1.png

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No patrz perzot gdzie nie spojrzę tam jakiś błąd:) Przydałaby Będę się Ciebie czepiał cały czas, wybacz:(

P.S. Na dodatek nie stawiasz przecinków:(

Oj ja nie wiem gdzie ta 5 z polskiego:(

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Oskar odwalił kupę dobrej roboty i pełen szacunek dla niego ale to niestety nie wystarcza.

Dodaliście sporo fajnych modyfikacji na serwer ale mimo wszystko gdy grałem u Was jakoś dziwnie się czułem... :mellow:

Spam na czacie jest nie samowity. Wypieprzyłbym całkowicie te nie potrzebne rzeczy typu x skoczył z klifu oraz x znalazł diament czy gold ore...

Warto byłoby dodać kanały czatowe. Oddzielne dla administracji, graczy oraz prywatne.

Druga sprawa to estetyka...

Texture pack wygląda okropnie, po 2 godzinach grania nie wytrzymałem i wgrałem podstawowe textury bo po prostu się nie da...

Mnóstwo bugów - Podczas kopania przez ułamek sekundy po zniszczeniu bloku znikają textury i widać wszystko co znajduje się pod ziemią. Gdy wydobywam, klocki się cofają.

Najgorzej da się to odczuć na zbugowanym RedstoneOre oraz drewnie. Nie jestem pewny czy to lagi czy porostu jakieś nie dociągniecie.

Chciałbym też dodać, że pomimo tych dodatków (wg. mnie przesadziliście) strasznie ograniczacie graczy...

Działki są cholerycznie małe a miasto wygląda jak nie powiem co.

Zamiast dać graczom pole do popisu to dostają działkę 10x10 bodajże i dziwić się, że wszędzie gdzie nie popatrzę widzę szałasy z dirtu i drewna...

Rozumiem, ze ten server to tylko i wyłącznie wasza inicjatywa ale do cholery nie róbcie z tego Simsów bo to najbardziej wkurwia.

Zastanówcie się nad tym panowie bo jeszcze jest masa rzeczy do naprawy z tego co widzę ale jak już napisałem pełen podziw dla autorów.

Najlepsze to są chyba te skiny... xD

Pozdrawiam

Opublikowano

f0kus te błędy na blokach są tylko na tych, które zostały dodane lub edytowane na rzecz clienta. Chcieli zrobić, żeby redstone się szybciej wydobywało i faktycznie szybciej się kopie, ale i tak trzeba czekać aż wypadnie trochę czasu i nie można od razu następnego kopać, bo wtedy ten nowy w ogóle się nie rozwali. Dzieje się też tak z nowymi drzewami czyli tym czerwonym i palmami. Wywaliłbym te nowe zwierzęta typu lwy i tygrysy albo zmniejszył zadawany przez nich dmg, bo jak dopadnie kogoś takie głodne stado to jest bez szans, a chyba nie o to chodzi - wiem, że to survival, ale jakieś szanse wypadałoby mieć. Nie wspominając już o tym jak się przyafkuje w mieście to jest prawie pewne, że skończy się to śmiercią, bo grasują na serwie pazerni gracze, którzy sprowadzają te zwierzęta w miejsce gdzie ktoś afkuje i szybko uciekają po czym wracają zebrać itemy ofiary.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Zapraszam wszystkich jutro nowa mapa i zmiana trybu gry !!! z Surviwal na Surviwal + FreeBuild :) Naprawa bugów, nowe itemki, nowe mody i pluginy :) Zapraszam bardzo serdecznie :) Start nowej mapy jutro w godzinach 17.00 :) O działki prosić mnie "Perzot" :)

r718w5.png

Opublikowano

Juz za godzine ponowny start serwera, zapraszam wszystkich serdecznie aby zajeli sobie jak najlepsze miejsca na mapie :DD Jestem ciekaw jakie nowe mody/pluginy wprowadzi administracja.

b_560_95_1.png

Opublikowano

a mi się pojawia napis: User not premium.

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

Wiadomosc napisana przez Gold- Administratora serwera:

Start opóźni się do godziny 18:00.

Jest to spowodowane wgrywaniem i konfiguracją nowych pluginów.

Każdy gracz będzie miał możliwość zakładania własnego cuboida o ogarniczonych wymiarach.

Zapraszamy, team CraftBlock.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wiadomosc napisana przez Gold- Administratora serwera:

Start opóźni się do godziny 18:00.

Jest to spowodowane wgrywaniem i konfiguracją nowych pluginów.

Każdy gracz będzie miał możliwość zakładania własnego cuboida o ogarniczonych wymiarach.

Zapraszamy, team CraftBlock.

zajebis... czyli pewno juz dzisiaj nie wejde ... -.- nawet nie weszlem nigdy ;/

06695547991860648594.gif

Opublikowano

No coz... Czekam do 18 i mam nadzieje, ze to wypali ;) Mam w planach wybudowanie kilku pietrowego hotelu dla pozniejszych graczy gdy serwer sie rozrosnie :)

Opublikowano

NIGDY! haha! xD

nie no. tak na serio to czekam na start serwera od 16.. waruje przy tym kompie jak debil. :D idę coś zjeść. Admini postarajcie się szybciej to ogarnąć! :D

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

Serwer byl wczoraj ON od 19 Naprawde to co zobaczylem przeroslo moje oczekiwania :DD 70 osob po zaledwie godzinie grania to jest cos ^^ Dodatkowo event na poszukiwacza skarbow moze i mala nagroda ale liczy sie zabawa. Jeezeli chcecie pograc na na czyms naprawde fajnym serdecznie zapraszam. Caly czas sa ludzie i to chyba najwiekszy + oraz mila i pomocna administracja.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jakie zaś lagi, nikt nie ma lagów. Zbugowane jest nowe drzewo i liście które wracają.

Lagi na dedyku 48 gb ram 1 gbit polskie łącze.

Zbieram +.

Opublikowano

Ja tam nie widze problemu w liściach bo da sie normalnie rozwalac reka a nowe drzewa mysle ze tez powinny zostac poniewaz sa one duzo rzadsze na mapie wiec ich wydobycie powinno dluzej zajmowac.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zjebany serwer, nie polecam, 1 admin na taki wielki serwer ? hah smieszne... Poltora godziny prosic o dzialke i tak jej nie dostac ? Podziekowal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...