Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dostac na powrot RP/IP Za Skiny/Postacie!

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpisali mi, że nie oddawają RP lub IP, ale zrobią dla mnie wyjątek (chyba tak każdemu piszą). 10 dni czekania się opłaciło, Chipteck mi odpisał.

beznazwy8.gif

adowanie.gif

Kasowanie opisu...

Ja zbieram plusiki ;]

Opublikowano

Mam jedno pytanie: jeżeli kupiłem sobie postać 08/08/11 a wysłałem maila 03/09/11 to mi ją cofną? Odpowiedź dostałem dzisiaj, czyli miesiąc i 2 dni po zakupie postaci. Przesyłam jej treść:

Hello Michal,

Thank you for contacting Riot Support! I deeply apologize for the long delay.

We normally do not provide refunds for items such as skins, champions, runes or even champion/skin price reductions. However, I can make a one-time exception for you and refund up to 3 purchases that have been made 
   in the last 30 days of submitting your request. Because this is a one-time exception, we encourage you to include all 3 purchases in your request as we will not make any additional refund exceptions once the
   refund has been completed.

So I can easily research the transaction(s) and assist you with this refund, please provide me with the following information for each of the three items you would like refunded:

- Type:
   - Description:
   - Currency Type (IP/RP):
   - Amount:
   - Date Purchased:

You can view your purchase history in the ‘Purchases’ tab of the store to find all this information.
   Please also make sure you provide me with the correct account information:

- Your account name (What you log in to the game with)
   - Your summoner name (What other players see in game)
   - Which server you play on (NA, EU West, or EU Nordic & East)

If you did not provide me with all of this information, your purchases were made more than 30 days ago, or you have received a refund before we will be unable to process your refund request. 
   I'm sorry for the inconvenience.

Please let me know if you have any further questions or feedback. Good luck on the Fields of Justice!

Sincerely,

Chipteck
   Riot Support Team

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

30 dni nie minęło (wtedy gdy wysyłałeś wiadomość), więc muszą Ci zwrócić wszelkie koszta poniesione w wyniku kupna tej twojej postaci.

To, że dostałeś odpowiedź kilka dni po czasie to nie twoja wina, a ich.

aria-kinji-hidan-no-aria-23187036-1280-720_opt.jpg

Świat bywa okrutny.

Możemy tylko starać się na nim przeżyć.

Opublikowano

Okej, dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście cofnęli mi już postać ;>

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem taką wiadomość na e-maila.

Witaj Kuba,

UWAGA! Proszę przeczytać całą poniższą wiadomość przed wysłaniem odpowiedzi!

WAŻNE! By kwalifikować się do zwrotu, zakup musiał zostać dokonany w przeciągu MAKSYMALNIE 30 dni wstecz, od wysłania zgłoszenia. Starsze zakupy nie będą zwracane.

Wszystkie swoje zakupy możesz sprawdzić w Sklepie, w zakładce Purchased/Zakupione Przedmioty. Prosimy więc upewnić się, przed wysłaniem zgłoszenia, że zakup został dokonany w wyznaczonych ramach czasowych.

Pamiętaj, że zwrot jest jednorazowy, zwracamy maksymalnie 3 zakupy, i to tylko jeśli nie otrzymałeś żadnych zwrotów w przeszłości.

Wiadomości w sprawie zwrotów muszą wyglądać w następujący sposób:

Login:

Imię przywoływacza:

Serwer:

Zakupy do zwrotu:

- Bohater (np. Leona) - data zakupu

- Bohater (np. Wukong) - data zakupu

- Skórka (np. Pentakill Sona) - data zakupu

Wiadomości niezgodne z powyższym formatem będą rozpatrywane na samym końcu, co oznacza bardzo długi czas oczekiwania na zwrot.

Zwróć uwagę, że jesteśmy w stanie zwracać jedynie punkty, za jakie przedmioty zostały zakupione.

Pamiętaj również, że zwrot jest jednorazowy, więc jeśli dokonamy jakiegokolwiek zwrotu na Twoim koncie (bez względu na to czy zwrócimy Ci 1, 2 czy 3 zakupy), nie będziemy w stanie nic więcej zwrócić Ci w przyszłości.

W momencie dokonywania zmian na Twoim koncie, zostanie ono zawieszone na 5 minut.

Kind regards,

Nidivre

Player Support

Riot Games

Hmm... rozumiem ,że teraz mam wysłać jeszcze jedną wiadomość tak?

xxcafs.png
Opublikowano

Po angielsku nie rozumiecie spoko, ale kurwa żeby w ojczystym języku pytać się o co chodzi to naprawdę trzeba mieć wyjątkowo niskie iq

Tak a twoje tematy naprawdę wskazują na to ,że masz wysokie iq ^^

xxcafs.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra mam pytanko :

Co to znaczy ;d?

Your request (#752753) has been received, and is being reviewed by our support staff.

To review the status of the request and add additional comments, follow the link below:

http://support.leagueoflegends.com/tickets/752753

To help expedite your request, if you have not yet included the following information (for any/all applicable accounts) when you submitted your ticket, please reply with the following information:

Username:

Summoner Name:

Email Address:

Server (US/EU-W/EU-NE):

Mniej więcej się orientuję , ale ...

Opublikowano

@UP

Napisałem:

Hi, I have heard that there is a possibility of returning champion, so I asked if I could give ( Twitch(975RP) , Teemo (1350ip) , Dr.Mundo (1350ip ).)? Those are not champions fell to my liking and did not fit my style of play. My account name: ***, Summoner name: PoPa czarq225, Server: NA, email: [email protected]. Excuse me, but I wrote an interpreter.

Niżej w tym samym mailu wysłałem odpowiedź .

Wysłać nowy ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam dostalem taki mail od supportu

Dreglas, Oct-25 13:28 (PDT):

Hello,

We normally do not provide refunds for items such as skins, champions, runes or even champion/skin price reductions. However, I can make a one-time exception for you and refund up to 3 purchases that have been made in the last 30 days of submitting your request. Because this is a one-time exception, we encourage you to include all 3 purchases in your request as we will not make any additional refund exceptions once the refund has been completed.

So I can easily research the transaction(s) and assist you with this refund, please provide me with the following information for each of the three items you would like refunded:

- Type:

- Descript_ion:

- Currency Type (IP/RP):

- Amount:

- Date Purchased:

You can view your purchase history in the ‘Purchases’ tab of the store to find all this information.

If you did not provide me with all of this information, your purchases were made more than 30 days ago, or you have received a refund before we will be unable to process your refund request. I'm sorry for the inconvenience.

Please let me know if you have any further questions or feedback. Good luck on the Fields of Justice!

Take care,

Dreglas

Riot Support Team

i mam na niego odpisac w tym linku z tematem moim czy na ich maila?

Opublikowano

dolaczam sie od up.

i co napisac w typie i opisie?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Ja napisałem tak:

Nazwa konta: **********

Imię Przywoływacza: xIorwethPL

Adres e-mail: *******@o2.pl

Zakupy do zwrotu: Tryndamere (1350 punktów zasług)

I czekam już ponad 8h i dalej nie dostałem.

PS. O jakim temacie w mówicie?

• 1 miesiąc temu...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie.

Support sprawdza logi postaci i na pewno będą wiedzieli, czy kiedyś używałeś tej opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...