Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dostac na powrot RP/IP Za Skiny/Postacie!

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może i jest nie fair, ale to sprawa każdego z osobna czy chce wykorzystać support na swoją korzyść

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo drugi raz Ci nie oddadzą nawet jak za pierwszym wymieniłeś tylko 1 postać.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

oddają, chyba że trafisz na tego samego supportera

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

dziwne, ja próbowałem dostałem innego i napisał mi że już nie może zamienić postaci na ip ponieważ taka operacja miała już miejsce.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Napisałem do Polskiego supportu. Od 2 dni nic. Ile średnio trzeba czekać aż zwrócą IP za postacie?'

/Tydzień i dalej cisza... Polski support rządzi?

Opublikowano

@Up nie wiem czy je usuną miałem podobnie mi resztę oznaczyli jako rozwiązane. U cb może być tak samo

Osobiście też polecam że zmiana e-mailu może być dobrym rozwiązaniem jak się 2 raz sproboje sprzedać (jeszcze nie testowałem ale mam zamiar)

<>

Opublikowano

Greetings Summoner,

Thank you for contacting me. You will find refund details below.

Due to new policies we are unable to refund any purchased champions, skins, or runes. However, I can make a one-time exception for up to three purchases, only if you've not received a refund before.

So I can research the transaction(s) and assist you with this refund, can you please provide me with the following information.

- The names of up to 3 items you'd like refunded:

- How much IP or RP you spent on each item:

Can you also provide me with the following account information.

- Your account name (used to log in): schettesune

- Your summoner name (name displayed in game): Kakaowa

- Which server you play on (North America or Europe-West/Nordic East): Eu-NE

Please make sure to include all the information mentioned above, as I cannot process your refund without it.

If you've received a refund before I can't provide you with another exception. I'm sorry for the inconvenience.

If you have any other questions or feedback please let me know. Good luck on the Fields of Justice!

Happy gaming,

Erlin

Odpisałam im takie coś: Katarina for 3150 IP

i nie odpisują mi od dwóch dni. Źle coś napisałam?

Opublikowano

@Up najlepiej napisz tak :

I wanna sell : (podajesz nazwy co chcesz sprzedać i piszesz za jaką ilość IP/RP to kupiłeś np :

- Champion Katarina 3150 IP)

Max możesz tylko 3 np 2 bohaterowie i 1 skórka

Teraz podajesz swoje dane

My account name :

My summoner's name :

I play on :

Czyli razem wygląda to tak :

I wanna sell :

- Champion Katarina 3150 IP

My account name :

My summoner's name :

I play on :

Oczywiście mozesz pozmieniać kogo chcesz sprzedać

@Topic Dodam że pisałem do angielskiegu supportu 2 raz i mi nie oddali (był inny supporter). Później napisałem do polskiego i mi oddali więc jak pisaliście do angielskiego to napiszcie do polskiego lub odwrotnie ^^

<>

Opublikowano

Moj znajomy napisal 3x z tego 2x mu oddali RP i IP.

Teraz czeka na odpowiedz 3.

Ja wyslalem 2x z tego za 2 odpisali ze juz dostawalem wiec jakies szczescie mial.

Opublikowano

Podobno "mają jakąś historię". Niektórzy to sprawdzają, a inni nie. Przyjaciel napisał do Polskiego supportu to mu nie oddali RP ( bo kupił postać za IP ). Niektórzy sprawdzają takie kwestie. Jak napisał do ENG to oddali mu 2 razy i to RP za postaci, których nie kupił za rzeczywiste pieniądze.

cronaldoe.jpg

CR9 , Just Enjoy The Fo0TbaLl

Opublikowano

JA ZAŁOŻYŁEM NOWE KONTO NA TYM SUPPORCIE, ZMIENIŁEM MAILA NA KONCIE I MOŻE SIĘ UDA DRUGI RAZ + TO, ŻE NAPISAŁEM J.W. ŻE ZAPOMNIAŁEM W JAKI SPOSÓB KUPIŁEM CZY IP CZY RP I BĘDZIE BEKA JAK DADZĄ RP I IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...