Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dostac na powrot RP/IP Za Skiny/Postacie!

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja tam w poniedziałek wysłałem Ticketa a dalej nie mam odpowiedzi , ahh ten nasz Polski Support.

Eh ja napisałem we wtorek tydzień temu do angielskiego i coo ... Pisze że już jest zamknięte zgłoszenie ale kasy mi nie dał , zresztą nawet postaci nie zabrał ...

4566511400.png

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP jeśli odpisali ci ze ip/rp zostało zwrócone i nadal nie masz to znaczy ze kolo z supprorta się gdzieś machną. ja miałem wczoraj identycznie i wystarczyło jeszcze raz napisać do suportu że coś nie poszło i żeby ponowili zwrot

Opublikowano

Ja czekam tydzień i nic..

Kolega wysłał i napisał że kupił malzahara za rp (kupił na przecenie). na początku odało mu 6100 ip. Napisał żeby mu oddali rp a wzieli ip. W tym przypadku dodali mu dodatkowo 900 rp i jeszcze 6100 ip. Wiec kolega jest teraz 12000 ip i 900 rp na plusie.

Opublikowano

Napisałem do nich maila, a oni odesłali mi takie coś:

Your request (#452885) has been received, and is being reviewed by our support staff.

To review the status of the request and add additional comments, follow the link below:

http://support.leagueoflegends.com/tickets/452885

To help expedite your request, if you have not yet included the following information (for any/all applicable accounts) when you submitted your ticket, please reply with the following information:

Username:

Summoner Name:

Email Address:

Server (US/EU):

Wiem co to oznacza, ale w tej treści maila nic nie napisali o żadnej wymianie na rp/ip. Co powinienem zrobić ?

Opublikowano

do polskiego supportu piszesz tak jak do angielskiego tylko po polsku

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

wysłałem maila, czekałem 7 dni i mi napisał, że mieli problemy i temu tak długo zeszło, jako bonus dostałem ip boosta na 4 winy .. ale przynajmniej się stakuje i dostaje po 500 ip

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

nie wysyłałem po prostu na maila tego suportowego, trochę czekałem ale w końcu mi oddali

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

ja czekałem 7 dni, bądźcie cierpliwi

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Na innym forum wyczyytałem jak ztrollować rajot. Musimy napisać że nie pamiętamy czy za RP czy za IP, i zwrócą nam i IP i RP, czyli przykłodowo za karhusa, renektona i vladmimira dostaniemy 2925RP i 18900 IP

3 osobą sie powiodło, sam teraz próbuję.

PS. Robione na angielskim supporcie.

DAJ

delete.png

Opublikowano

Oni wam na rękę idą, a wy próbujecie w chu** jeszcze ich zrobić, no brawo WITAJ POLSKO!

Opublikowano

"Polak potrafi", każdy chce jak najwięcej i nic przy tym nie robić

sad but true

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Kilka osob pisalo ze dostalo 2x , ale jesli sie skapna napisza ze to spam i juz dostales kase za postacie.

Opublikowano

Odpisali:

As you know, our policy is that we don't offer refunds, although we sometimes make one-time exceptions to that policy. As we've already made an exception in your case, I will be unable to process this request or any future refund requests. I hope this will not discourage you from playing League of Legends and good luck on the Fields of Justice.

Regards,
Ruthlessbob
Riot Support Team

To oddali czy nie?

Opublikowano

A nie łatwiej jest wejść na konto zobaczyć czy masz? Albo przetłumaczyć w google?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...