Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][HiT][FreeBuild][60 Slotow][Bez Whitelisty] Crafters!

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bez jaj :C A dostaniemy jakąś rekompensatę ? Ja np. miałem skrzynie pełne bloków złota, żelaza, szkła i desek oraz węgla i gotowych pochodni. Mój dom był zbudowany w większości ze szkła i bloków żelaza, będę mógł to jakoś odzyskać ?

EDIT//

A przy okazji, jak już tworzycie nową mapkę, moglibyście robić większe działki ? Tak od 10x10 do 15x15, robić kamienne drogi na 2 lub 3 kratki szerokości i porozstawiać przy drogach tabliczki z nazwami ulic i numerami działek ?

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co do serwera... nie licząc zbyt tanich rzeczy w sklepie jest fajnie, admini ogarnięci, cheatów chyba nie ma, miła atmosfera :) Zmieńcie tylko ceny na droższe, bo tak to się kopać nawet nie chce

PS. kiedy odpalacie?

18706.png
Gość SynekMTG
Opublikowano

@Up Zmienimy :) Nie będzie już bugów w sklepie i wszystko będzie perfekcyjnie. Liczymy na was że z nami zostaniecie ;)

Gość SynekMTG
Opublikowano

Nie wiemy kiedy będzie serwer. Możliwe że będzie jeszcze dzisiaj.

@Up raczej tego nie zmienimy ;)

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up nie zmieniamy.

#milkcat

Będzie profesjonalnie zrobione z mix sandstoneslab z stoneslab lub stoneslab z glowstone (musze pomyslec), + drogi. Jeśli chodzi o nazwy itd to dobry pomysł, pomyślimy.

Dawajcie tuta jswoje propozycje na mape.

Gość SynekMTG
Opublikowano

Kolejne informacje: Działki od teraz będą 15x15. Ceny będą nadal takie same. :)

Gość SynekMTG
Opublikowano

@Up Zobacz na moje posty lub _Shadowlord. Serwer może być już nie długo. Nie pisz takich wiadomości bo to spam.

Opublikowano

Podacie godzinę planowanego otwarcia serwera ? Chciałbym zdążyć z kolegą, zająć działki obok siebie.

EDIT//

Moim zdaniem dobrze by było:

* zmieścić też wszystkie działki w jednym mieście odgrodzonym murem i podzielonym na sektory dla ułatwienia znalezienia domku przyjaciela,

*zrobić odstępy między działkami 2 kratki bo 1 to za mało,

*co do dróg to moim zdaniem mix sandstoneslab z stoneslab jest fajnym pomysłem,

* i drogi odchodzące od miasta na pustynię, las, kopalnię.

Jak coś jeszcze wymyślę to dopiszę.

Opublikowano

Czekamy ^^

Jestem za tym by :

las byl jak byl (tzn wszedzie drewno :> )

sworzyc nowa mapke "rynek" , kazdy dostaje dzialke na 2 kratki ( 1. Free, druga 3 diamenty itp.) Ludzie mogli by tworzyc wlasne sklepy

Dzialki 15x15 tak jak powyzej

Ps. I tak powinna byc cofka przez te bugi ... ludzie mieli pelne skrzynie zlota albo zelaza ...

Gość SynekMTG
Opublikowano

Dzisiaj prawdopodobnie serwera już nie będzie :( Postaramy się by rano był już sprawny. Przepraszamy za utrudnienia! Administracja Crafterzy

Opublikowano

ładnie się zapowiada... jak tylko pujde do domu to pierwsze co zrobie to wbije na serwer... a czy fajny tylko zalezy lagów i adminów ;d

Ale zanim "wbijesz na serwer" to weź do ręki słownik ortograficzny i popraw błędy w swoim poście.

"pujde" piszemy przez "ó", i dodajemy "ę" na końcu zdania.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wszystkie były 10x10, pierwszego dnia, te tworzone na szybko były wręcz losowe, ja np. miałem 7x8 :D

No nic, czekamy na otwarcie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...