Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][HiT][FreeBuild][60 Slotow][Bez Whitelisty] Crafters!

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up

Gdy w 10 min na serwer weszło z 30 osób , musieliśmy powiększać miasto, więc będziemy drogi poprawiać jak każdy dostanie działki. Trochę resetów było - ale obiecuje wam teraz będzie maksymalnie 1 na 24h.

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-,- nie pisałem z capsem napisalem 1 raz z capsem a pytajników max dałem 2 admin nie ogarnia hm rozumiem jest was malo ciezko ogarnac no ale ... zreszta ... nie bd pisal mam nadzieje ze uda ci sie serv zycze powodzenia :) no ale zrozum ze czekaalem ponad 15 min na dzialke stalem na niej a koles po resecie przyszedl na nia napisal raz i dal mu ktoś ... uwierz mi ze to było chamskie ..

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up.

Admin nie ogarnia? Myślisz że jestes bogiem i damy Tobie itemy? Tak jak prosiłeś na serwerze, dobrze wiem co pisałeś.

cytuję:

MOGĘ DZIAŁKĘ ????????????????????????????????????????????????????????

Serwer już włączony.

Opublikowano

uwierz mi to nie ja tak pisałem może chodzi ci o kogo innego mam nick Rychu pisałem coś koło tego "admin czy moge dostac dzialke jak cos tp do do mniej stoje na niej ! tak pisalem nie chodzi mi zebys dawal mi itemy .. tylko jedna mala dzialke no dobra posiedze do 21 moze dostane dzialke :)

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up dostałeś już, i nie płacz.

MobArena tuż tuż, eventy itd.

Serdecznie zapraszamy! 60/60 slotów - brak lagów, z aniedługo drugi serwer survivalowy.

Gość SynekMTG
Opublikowano

@Up w sklepach będzie można kupować już nie długo. Powiadomimy was od razu :)

Opublikowano

Pietrastsf chodzi o mnie mam nick Kevcio

po 1 stalem tam dluzej

po 2 spam lecial od ciebie ze .. . ..

po 3 admin moj stary kumpel :D Siema

Aha chcialem wbij na serwer a tam Full xD Zwiekszcie sloty :D Fajny serwer

Opublikowano

Więc tak moja ocena serwera to.... 9/10!!!

Dlaczego?

Plusy:

+ Miła administracja.

+ Szybko dostaje się działki (zawsze z dywanem zrobionym z wełny o przeróżnych kolorach np. pomarańczowy).

+ Ładnie urządzone leśne otoczenie.

+ Sporo pluginów (administracja dba o graczy więc dodaje ciągle nowe).

+ Sporo graczy (co wykazuje ze sloty też są wystarczające).

+ Mili gracze.

+ Można szybko rozbudować chatę ponieważ obok miasta od razu jest wiele surowców.

+ Brak lagów.

__________________________________________________________________________________________________________

Minusy:

- Trochę słabo jak na razie rozbudowane miasto.

- Średniej ilości resety (na serwer dodawane są pluginy więc wiąże się to z resetami i troszkę to irytuję).

_______________________________________________________________________________________________________

Osobiście dla graczy Minecraft polecam ten serwer ponieważ jest bardzo dobry.

Myślę że pomogę wielu ludziom odnaleźć swój wymarzony serwer:)

Pozdrawiam Cossack99 .. :)

DEM6N6L6GIA

http://www.youtube.com/watch?v=GKcbaL3EO0A

DAJ MINUSA !

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up dziękuje za normalną recenzję serwera a nie post typu. fajny serwer, albo gowniany serwer ;)

@2up i @3up

Już działa, robiliśmy poprawki.

Na serwerze gra teraz 30 osób, a jest po północy, za niedługo domena .pl :)

@4up już ok.

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZaaaapRaszam!

Opublikowano

ocena serwa 9,5/10

plusy

+ dużo graczy

+mili administratorzy(każdy powinien wiedzieć ze jest ich max 5 i od razu wam działki nie dadzą

+ dużo plugin (najbardziej przydatny jobs na kasę)

+kultura(nie kiedy się zdarzy)

minusy-wygląd miasta(wiem ze to dopiero początek :))

i nie działając plugin sklepu (szkoda a akurat zabrakło mi surowców i chciałem sobie kupić po blisko a tu dupa mam nadzieje ze w przyszłości będzie naprawiony

ostatni

działki używane i nie

czyli jest działka jest coś wybudowane a nikt z niej nie korzysta

p.s zapraszam na serwa mało lagów po prostu zapraszam

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up

Pluginy serwera możesz ściągnać z paczki TopModela.

o 3 rano dziś grało 15 graczy ;-)

Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

hm niby fajny serv duzy strasznie ludzi gra no ale niestety jak to serv niedopracowany zrobiony na szybko i bardzo duzo bugow np w sklepie w 5 min da sie miec za free 30 tysiecy dzis dopiero zablokowaliscie pistony a wczoraj i w nocy duzo osob maja maszynki do robienia eq diamentow itd dopracujcie serv i zrobcie od nowa bo to nie ma sensu jak za free mialem caly domek z zelaza z blokow zelaza i z blokow zlota placilem tylko za dzialke ... za free ani sekduny nie bylem w kopalni to tak kupuje sie blok zelaza za 150 zl zza 150 zl jest 10 blokow przerabia sie na zelazo 1 blok to 9 zelaza a 10 sprzedaje sie za 50 zl wiec zarobek jest bardzo dobry

no i mozna sie dorabiac i dorabiac i za free mozna miec wszytkie surowce .. no ale ok :)

Gość _Shadowlord
Opublikowano

60 slotów jak na razie, więcej nie będzie drugi serwer ew. , przy 100 slotach serwer będzie nie stabilny.

@2up

Może w końcu się ogarniesz, i dowiesz że pistony mają ogromne bugi (czyt. rozpierdzielenie mapy, kopiowanie itemow itd)

W sklepie nie da sie miec 30 tysiecy dolarow, co ty pierdzielisz.

Opublikowano

nie rozumiesz mnie ... bardzo się ciesze że zablokowaliście pistony ale szkoda że tak późno bo ludzie maja już te maszynki a co do sklepu to chodzi ze w 5 min mozna miec na swoim koncie 30 tysiecy a ludzie maja po kilka milionow wpisz sobie /money top

patrz idziesz do sklepu kupujesz 10 blokow zelaza to kosztuje 150 zl przerabiasz 10 blokow w zelazo to masz 90 zelaza idziesz do skrzyni z zelazem i 10 zelaza sprzedajesz za 50 zl wiec za 90 zelaza masz 450 zl wiec 300 zl to przodu :) nie rozumiesz dalej ? i porsze nie przeklinaj :)

mozna sie dorobic ladnyk kokosow :)

wiec moim zdaniem to jest bz sensu bo robisz tak kilka razy masz kilka tysiecy idziesz kupujesz wegla duzo zelaza diamentow .. za free wszytko i poco chodzić do kopalni jak można przez bugi wszystko uzyskac? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...