Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Jak zdobyć itemy z osiągnięć przy pomocy serwera

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Włączamy konsole: Opcje/Klawiatura ---> Zaawansowane ---> Włącz konsole (w taki sposób możemy się połączyć do serwera jeśli znamy tylko IP)

2. Wpisujemy:

connect 188.227.47.193:27015

3. Po wejściu na serwer wpisujemy komendę:

!giveitems 

Powinno dać nam osiągnięcia które dają bronie czyli nie wszystkie. Według mnie to plus, bo się nie rzuca w oczy. 

Druga opcja.

Wchodzimy na serwer, instrukcja powyżej:

78.138.116.194:27016

Na tym serwerze możemy zrobić osiągnięcia "ręcznie", czyt. przejmowanie punktów, podnoszenie apteczek itd.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Serwer prawie zawsze zapelniony ;/ Przynajmniej jak ja probowalem sie przez pol godziny wbic .

Zawsze możesz podczas oczekiwania robić coś innego lub po prostu grać na innym serwerze. Ustaw automatyczne dołączanie gdy zwolni się miejsce
461151420292002410470.png
Opublikowano

Zawsze możesz podczas oczekiwania robić coś innego lub po prostu grać na innym serwerze. Ustaw automatyczne dołączanie gdy zwolni się miejsce

ew. w wyszukiwarce bodajże poszukać tego typu serwerów, najlepiej pod hasłem wyszukiwania giveitems

• 10 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Team Fortress 2] Jak zdobyć itemy z osiągnięć przy pomocy serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...