Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielkie dzięki:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

up a nie lepiej poczekać na pliki v2 ?

all odbugowane i bardziej dopracowane ^

/

tylko 1 PROblem

nie wiadomo kiedy v2 wyjdą ;x

Opublikowano

No właśnie więc narazie czekamy:p

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Pliki FAJNE POLECAM

Informacje na witrynie MPCforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych.

Mój regulamin:

1.Zrobić coś porządnie.

2.Zawsze wszystko robie na czas.

3.Pomoge każdemu.

Materiały zawarte powyżej są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Opublikowano

Pliki bardzo dobre sam na nich serwer stawiałem i wszystko OK Daje Lubie To

// Double warned by Mostro

"Życie to gra, a my jesteśmy zwykłymi pionkami"

Opublikowano

Nie wiadomo słyszałem że mają nie wyjść:

giphy.gif

Opublikowano

Wyjdą w swoim czasie - nie mam kiedy ich skończyć i zuploadować .

Opublikowano

mam pytanko, jaki quest trzeba usunac, aby znikl QUEST w grze pod tytulem: Adventskalender?

dam like ;d

Wchodzisz w:

/usr/serverfiles/game/share/locale/germany/quest/notarget

Wchodzisz potem we wszystkie foldery i usuwasz:

advent

Opublikowano

Mam problem bo mi strona nie działa a wcześniej działała co muszę zrobić bo konto chce założyć

giphy.gif

Opublikowano

Czas przyszły, bliżej nieokreślony - moim zdaniem nie ma co czekac - szybciej sami naprawicie te bugi. Oczywiscie jak wyjdzie cos wartego uwagi, to pobiorę i podmienię co trzeba.

Popatrzcie parenascie stron wczesniej (czytalem caly temat strona po stronie wiec wiem co się dzialo), ile razy to badar obiecywał "Do konca tygodnia będą !" "Pliki upnę na dniach" "W polowie miesiaca będą" "Jutro będą"

I co? Przepraszam za wyrazenie, ale GÓWNO - rzuca słowa na wiatr i robi ludzi w HUJA !

Możecie mnie warnować za tego posta, ale niestety taka jest prawda. Moim zdaniem, jeżeli nie jestem pewien czegoś, nie piszę i nie robie ludziom glupiej nadziei.

Ostatnio nawet pisal, ze moze upnie dzisiaj, potem ze nie zrobi tego bo ma problemy z internetem, a teraz co ? Okazuje się, że nawet ich nie skonczyl... Nie skończyles, to napisz jasno od razu, a nie sam zaprzeczasz sobie.

Tak jak i wczesniej tak i teraz nic nie będzie. Zapewniacie mnie, że tak? Przekona mnie tylko upload tych plików przez badara.

Przepraszam, jeśli w moim poście kogokolwiek uraziłem, ale otwórzcie oczy !

Pozdrawiam - Fieranka, znany także jako GrzesiQ, DarkMusztarda, Filozof, Bullet_For_My_Valentine, GrzesieceQ, FallenGrzesiQ (w różnych innych miejscach w sieci)

Opublikowano

Na 2 stronie tematu reupload jest dobry link do plikow... i działa tam wypakowanie.

http://www.mpcforum.pl/topic/554404-dlreupload-wszystkich-plikow-serwerowych-linki-nie-wygasaja/page__st__30

na tej stonie na dole...

Opublikowano

@UP juz to pisze 3 RAZ....

Na 2 stronie tematu reupload jest dobry link do plikow... i działa tam wypakowanie.

http://www.mpcforum.pl/topic/554404-dlreupload-wszystkich-plikow-serwerowych-linki-nie-wygasaja/page__st__30

na tej stonie na dole...

Na 2 stronie tematu ktos wrzucil działajace bez uszkodzenia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...